~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, vchrs samo shto nisam i neshto se izjalovilo. A u pich...
Кад те неће, неће те ;)
Ја мислим да жена (а и мушкарац) мора увек да има проверену варијанту за овакве кризне ситуације ;) Фазон један позив и након пола сата у врх главе уживање може да почне ;)

Кад те неће, неће те ;)
Ја мислим да жена (а и мушкарац) мора увек да има проверену варијанту за овакве кризне ситуације ;) Фазон један позив и након пола сата у врх главе уживање може да почне ;)
Pa ja i imam tu varijantu. Al ***, nije svaka varijanta u svakom trenutku dostupna. :P

Ozbiljno ti kazem.
Bila sam u tim kombinacijama sa 2 bivsha, i to sa jednim konstantno poslednje 2 i neshto godine.
Sada sa jednim od njih ne pricham, a sa drugim se samo druzim,a i nije mi vishe interesantan.
Meni vishe niko nije interesantan osim muza.
Ko bi rekao
Ma verujem ti. I ja sam se jednom tako osecala. I ko zna kad cu ponovo... Do tada, a girl gotta do what a girl gotta do. 8)

@Tihana
Nemoj tako. Kaze jedna drugarica, iz blokova: "Pa dobrooo, jeste beton, ali je beton sa duuushoom!" :lol:
Ne rece koji blok? Ili bar koji deo, ako ne znas koji je blok :)
:arrow:
Verujem da misli na Studenjak...
;)
Ja nisam od avfusta 2007. i verovatno necu nikad vise... mada bih voleo da dozivim leto sa Sarom, Sonjom i Stojanom pogotovo da vidim ove gospodjice u akciji!
A sa mnom? :(
Кад те неће, неће те ;)
Pa ja i imam tu varijantu. Al ***, nije svaka varijanta u svakom trenutku dostupna. :P
Ja sam ranije imala te varijante, sad vishe ne.
Imala sam ja mnogo dobru varijantu... al' je bila udaljena. Tako da je bila mogućna samo par puta godišnje... po nekoliko dana. Nekad i po dve nedelje. Ah, stari dani.
(Onda se varijanta oženila... il' šta god slično :confused:)
(A i ne treba mi sad.)
Zivi zivi pa se udaj :p
E, to! :lol:
Aj cuti tu... Nije sve u jebici. 8)
Ima nešto i u pipkanju. :rotf:

Ljudi, kako ja mrrrzim ovaj sneg u gradu!!! :cry:

A fale mi gumene čizme koje sam prošle zime kupila specijalno za bljuzgavicu i onda ih pozajmila drugarici da ih nosi na terensku nastavu na more. Ona ih je izbušila i obećala da će mi kupiti druge. Nije kupila. Meni trebaju. Ja ih želim. I frka mi je da joj tražim. :neutral:

To treba doziveti :mrgreen:
Organizuj se ovog leta sa Sonjom i lepo svratite na par dana :p

vala bash... odem sa vama na more i mogu dumrem! :mrgreen:

sad necu da se organizujem kad sam sam sebe pozvao. jadno je! :( :p

Nema teorije. Nikad se nećeš razboleti kad to najviše želiš.
Ista fora je i za vojsku. Vojska je ukleta. :D Pešačiš danima po kiši i blatu, spavaš mokar, moliš Boga da dobiješ temperaturu i upalu pluća, ali ono nikad ništa! :eek:
to moje jeij je bilo sarkasticno! :cool: naravno da ne zelim da se razbolim iako crkavam od muke. Samo mislim na pare i bude sve u redu... :cool:

well ofkors! ;) nisam znao da si zainteresirana... a i kontam da ces pre negde za lepsom polovinom! :p

Inace...
Primetih kako ste svi nonsalantno iskulirali jadnu slatku devojcicu.

Tu smo mi slatka devojcice, zeno mog zivota :p

garant je minimum 5 godina mladja od mene, a? :lol:

Čekajte prvo da prođe raspodela u četvrtak.

Ako vam se posle toga ne javim... bilo mi je lepo s vama.

(Čuh od starijih da su raspodele za devojke na filološkom strašno zanimljive svima osim tim devojkama.
Situacije sledeće:
devojka A rezervisala mesto na kom je bila protekle godine, devojka B je više od nje na listi.
Devojka B uzima rezervisano mesto.
Devojka A: ''To je moje mesto (ćurko), kako možeš da ga uzmeš?!''
Devojka B: ''Šta me briga (gusko), ja sam više od tebe na listi, mogu!''
Devojka A: ''Ali ja sam ga rezervisala (p***a ti materina)!''
Devojka B: ''Šta me briga, da si učila više, mogla si i da ga zadržiš!''
Devojka A: pljas šamar
Devojka B: ruke u kosu devojke A itd. itd. :neutral: :neutral: :neutral:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back