~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I jesi bar uzela broj fona? :D
А шта има у том броју моба толико? :? кад год кажем да сам упознао неку девојку прво ме питају јесам ли узео број телефона... мислим... који ће ми :?
podmetnut pozhar.....kazhe lik kao bio je pijan i igrao se upaljachem ... :neutral: ja sam to sad zadnje chula a koliko je istina... :roll: :?
Колико сам ја укапирао кафић је сав био од неког лако запаљивог материјала (заборавих му име) а идиоти дозвољавали пушење... то је већ била трагедија у најави...

vladimir:
Колико сам ја укапирао кафић је сав био од неког лако запаљивог материјала (заборавих му име) а идиоти дозвољавали пушење... то је већ била трагедија у најави...

kafic je ceo od plastike, drveta, i shto je najgore-jambolije-to ti je taj materijal shto bukne.
ma strashno...
i josh ove demonstracije, huligani demoliraju gradove...

А шта има у том броју моба толико? :? кад год кажем да сам упознао неку девојку прво ме питају јесам ли узео број телефона... мислим... који ће ми :?
broj telefona se uzima uvek za svaki sluchaj. Nikad se ne zna kad moze da zatreba.... ;)
Da je seo do mene i da je poceo da se igra sa telefonom i da je stavio na displej svoj broj telefona i tako ga diskretno drzao nekoliko minuta dok ne bude siguran da sam ga procitala i zapamtila, ja bih zapamtila njegov broj. To sam naucila u Beogradu od jednog bodi garda kako se uzima broj telefona. Odnosno kako se daje broj telefona. :D
Dobra fora, ali ja znam sebe, ne bih zapamtila br 100%...Slabo pamcenje ***.Jedino ako bih ga zapisala.... :-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back