~Za nas - krejzi badiz

hej... pitanjce... jeste vi nekad razmishljali shta tje biti sa forumom kasnije? Mislim kad svi odrastemo ( :? ), zaposlimo se, osnujemo porodice bla bla... Shta mislite hotje li bar neko od nas josh uvek dolaziti??
ne znam koji mi je bio, al ovo mi pade na pamet... 8-)

MinM_4Life:
hej... pitanjce... jeste vi nekad razmishljali shta tje biti sa forumom kasnije? Mislim kad svi odrastemo ( :? ), zaposlimo se, osnujemo porodice bla bla... Shta mislite hotje li bar neko od nas josh uvek dolaziti??
ovaj forum se nalazi na serveru u Houstonu, pa ne znam, nadam se da ce da se preseli u neki drugi grad, mozda u evropu......

MinM_4Life:
ja sam razmišljala kako ćete saznati ako se meni nešto desi,poginem.srce me okine ili nešto tako.... :shock:

Clyde_the_Glide:
ovaj forum se nalazi na serveru u Houstonu, pa ne znam, nadam se da ce da se preseli u neki drugi grad, mozda u evropu......
Hahahahaha jesi li mogao da daš gluplji odgovor... ili si totalno pogrešno razumeo... što se mene tiče server mogu da stave i u podrum trošne kućice u Maloj Krsni dokle god će sve raditi kako treba to je ok. Elem... mare ona je mislila šta će biti da li će ljudi idalje dolaziti itd... verovatno hoće... samo ćemo morati mi(matorci) u jednom trenutku da se preselimo na dom i porodica ;)
Inače ljudi... moje oči su spašene... ponoviJo sam se... TFT 19 inča wide... ma mislim šta reći...da ne pišem hiljadu reči evo jedne slike ;)
lg-lcd-l204wt.jpg

Back