za momke

E, ja bih pročitao! Aj dodaj i te detalje pa da ti priča bude kompletna! Možda bismo mogli i da snimimo neki seksualno-fantastični (sex-fi) film o tebi!!! :)

Kurt2:
E, ja bih pročitao! Aj dodaj i te detalje pa da ti priča bude kompletna! Možda bismo mogli i da snimimo neki seksualno-fantastični (sex-fi) film o tebi!!! :)

Voleo bih da se snimi film o meni. Mislim da bi to bila priča koja bi se dugo pamtila i klinci bi na ulici prepričavali fazone, sto posto. To je priča o pravom balkanskom kurvaru, rokeru i roleru, promašenom intelektualcu, nacionalisti i zavisniku od sporta. Takav spoj se retko može gde naći. Svestan sam toga u potpunosti, kao i sve devojke koje me obožavaju. Snimite film o meni, o režiseri! Nećete se pokajati!

nesons:
Devojka se postuje,voli,mazi i pazi,.....i planira nesto konkretno
a fufica je tu za profesionalnost koja ponekad zafali ....
( Pero, vidi se da nisi izivljen i zaljubljen ;) :) )

Наравно, како би иначе могао да поштујеш жену која ужива у сексу? Фуј!

Будућа супруга се поштује, креше се само због рађања потомства, она је смерна, дискретна, не уздише, пристаје на секс само у мраку и у мисионарцу...и то само да би учинила свом супругу, да му ''да'' кад он ''тражи''!

А кад тај и такакв супруг пожели прави секс онда ће платити курву, да не би укаљао светост брачне постеље....и кресаће је животињски у неком прљавом хаустору док супруга, коју поштује изнад свега, везе гобленић и чува блажену дечицу....

Да, да, живо се сећам Ефендије....:lol:

Kaži ti nama da li se tebi puši k.?
Ako ti se puši, šta te briga za svetinu....
Ako ti se ne puši, svaka moderna će ti reći šta te onda boli da mu pušiš....

Mada ja mislim da on tebe voli baš zbog tvojih usta......

Svevlad:
Voleo bih da se snimi film o meni. Mislim da bi to bila priča koja bi se dugo pamtila i klinci bi na ulici prepričavali fazone, sto posto. To je priča o pravom balkanskom kurvaru, rokeru i roleru, promašenom intelektualcu, nacionalisti i zavisniku od sporta. Takav spoj se retko može gde naći. Svestan sam toga u potpunosti, kao i sve devojke koje me obožavaju. Snimite film o meni, o režiseri! Nećete se pokajati!

Au bre SVEVLAD!!!!!!! Molim teeeeeeeeee! Cekaju te tuzne vrbe,ljubicice.... :twisted: :lol: :lol:

Svevlad:
E Vladika skrati malo. Koliko sam na ovim forumima nisam jos sreo tako skromne i stidljive ko ti skromnost ti je mana.

Sa ovim pitanjem moze da se meri samo ona izjava da nece da zeni onu koja je pusila i bila zalivena po ustima, jer ce mu takva ljubiti dete...

Uvek se pitam sta takvi tipovi rade kada nadju takvu savrsenu zenu (cistih usta) i onda im dodju na detetov rodjendan sestre, majke, babe itd. koje imaju iskustva...

@Samantha: sledeca moda je hibrid prethodne dve: oral + anal =... :)

Bad_Wolf:
Sa ovim pitanjem moze da se meri samo ona izjava da nece da zeni onu koja je pusila i bila zalivena po ustima, jer ce mu takva ljubiti dete...

Uvek se pitam sta takvi tipovi rade kada nadju takvu savrsenu zenu (cistih usta) i onda im dodju na detetov rodjendan sestre, majke, babe itd. koje imaju iskustva...

@Samantha: sledeca moda je hibrid prethodne dve: oral + anal =... :)
BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Prilozi

• Niklica_mala.jpg
    Niklica_mala.jpg
    1,8 KB · Pregleda: 47
savic dr:
Bako to ti je ono kad ti on stavi onu stvar u usta(hebeteu u usta)

Luče bakino pa to ti je pušenje seljački rečeno. Voliš ne voliš on ti ga nekako mune na prevaru pa se snadji. Oralno se uzimaju samo lekovi. A ima neki i za spoljnu upotrebu. Jedan komšija u selo dobijo šuljevi pa mu kupila ja u apateke neku mas. Piše na kutije "za spoljnu upotrebu". Svaki dan izadje u avliju, skine pantalone pa razmazuje. To znači da ga još nije prošlo.

Baba Višnja:
Luče bakino pa to ti je pušenje seljački rečeno. Voliš ne voliš on ti ga nekako mune na prevaru pa se snadji. Oralno se uzimaju samo lekovi. A ima neki i za spoljnu upotrebu. Jedan komšija u selo dobijo šuljevi pa mu kupila ja u apateke neku mas. Piše na kutije "za spoljnu upotrebu". Svaki dan izadje u avliju, skine pantalone pa razmazuje. To znači da ga još nije prošlo.
Baba, baba... opet ofiras Zivadina ....

Back