pleonaza
Početnik
- Poruka
- 4
Okacila bih ja slike iz moje kolekcije.... samo kad bi znala kako 
Pozdrav ljubiteljima ZIPPO upaljaca

Pozdrav ljubiteljima ZIPPO upaljaca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi i gde i koji zipo uzimas.U Crnoj gori ti je oko 30-40 eura,da kazes kvalitetan,8-ica ili 10-ka.
U Srbiji verovatno jeftinije.
Ja sam moj zippo dobio od dede. Nisam pusac, al volim da ga imam, i volim da palim stvari![]()
![]()
Kupio sam i benzin na trafici... Ja mislim da moj nije original, iako pise sledece.
Na dnu upaljaca, pise :
ZIPPO MFG. CO. BRADFORD PA.
B ZIPPO XI
PAT.2032695 MADE IN USA
A unutra pise:
FOR BEST RESULTS USE ZIPPO FLINTS AND FLUID
NIAGARA FALLS ONTARIO
H X
ZIPPO
To je sa jedne strane, a sa druge strane pise upustvo za upotrebu.
Da li je original ili laznjak? Ima 16 rupa gore.
ZIPPO koji si dobio od dede je original 100%
Jesi li siguran? Kako ljudi pricaju original ne moze da se ugasi na duvanje. Moj moze, nije bas kao obican upaljac ali gasi se. Kupio sam benzin 125ml pise
Zippo
Premium Ligher Fluid
Cleaner Burning
Improved Ignition
Low Odor
Ne znam dal je do benzina ili ne, on se gasi.
Moj je obican, nema nikakve sare i ima samo u gornjem desnom i donjem levom uglu dve crte urezane.
Ne verujem da je iz tih godina koje si ti naveo
Moj deda je 1949 godiste, a u Holandiji je bio sa svojih 25-30 godina ne znam ni ja
Ja iako nisam pusac volim moj zippo, volim onaj miris benzina... Dodje mi iz cista mira da ga zapalim u sobi i pustim malo da gori![]()
On kaze da su tad imali (kad je on kupovao) i upaljaci po 300 maraka a on je ovaj platio oko 100 marona...
hocu da kupim neki kineski 150 din dodje i fitilj ali mi gorivo mi je problemkako ga punite , menjate fitilj ja sam pocetnik u vezi zippo-a a kineski sa hteo da kupi za pocetak nedaju mi se pare odmah a ne znam ni da ga napunimpa recite