Za koga se bash nikad nikad ne bi udali/ ozenili?

Za:

-sigurno egocentričnu
-ulizicu
-neku koja samo ćuti i sluša
-hrabru do bola, do ludila
-neku sa staklenim štiklama
-mističnu
-agresivnu
-megalomana
-neograničenu
-neku koja nije ljubomorna a stalno insistira na poštovanju i ponašanju prema drugim ženama

u vezi histeričnosti, ne znam ni jednu devojku koja nije histerična u odredjenim trenucima , te ovaj kriterijum nema alternativu....

Za:

-sigurno egocentričnu
-ulizicu
-hrabru do bola, do ludila
-mističnu
-agresivnu
-megalomana
-neograničenu
-neku koja nije ljubomorna a stalno insistira na poštovanju i ponašanju prema drugim ženama

u vezi histeričnosti, ne znam ni jednu devojku koja nije histerična u odredjenim trenucima , te ovaj kriterijum nema alternativu....

Ti to ovo meni namerno sve na kontru il..? Sta fali ako je neko, ''hrabar do ludila''...?Doduse,shvatam,tanka je granica izmedju hrabrog i budale ali, ipak,..Vredi boriti se do kraja,ne..? Pa cak iako se izgubi sve.....A za ljubomoru..Ja ne pravim njemu scene jer nemam potrebu,ne proveravam njegove poruke,ne kopam po njegovim stvarima,pa neka i meni on da slobodu..Kad neko to pokusa,samo postanem hladnaOnly fair now,isn't it?

Za:

-sigurno egocentričnu

-agresivnu
-megalomana
-ograničenu

Opet tema iz naftalina...:lol: :lol::rotf:

Back