Za koga navijate u Moldaviji?

Da sam tamo, glasao/la bih za...

• Ukupno glasova
    9
Durov......Prije otprilike godinu dana, dok sam bio zaglavljen u Parizu, francuske obavještajne službe kontaktirale su me preko posrednika, tražeći od mene da pomognem moldavskoj vladi cenzurirati određene Telegram kanale uoči predsjedničkih izbora u Moldaviji.

Nakon pregleda kanala koje su označile francuske (i moldavske) vlasti, identificirali smo nekoliko koji su očito kršili naša pravila i uklonili ih. Posrednik me je zatim obavijestio da će, u zamjenu za ovu suradnju, francuska obavještajna služba "reći dobre stvari" o meni sucu koji je naredio moje uhićenje u kolovozu prošle godine.

To je bilo neprihvatljivo na nekoliko razina. Ako se agencija doista obratila sucu - to je predstavljalo pokušaj miješanja u sudski proces. Ako nije, već je samo tvrdila da je to učinila, onda je iskorištavala moju pravnu situaciju u Francuskoj kako bi utjecala na politička zbivanja u Istočnoj Europi - obrazac koji smo primijetili i u Rumunjskoj 🇷🇴

Ubrzo nakon toga, Telegramov tim primio je drugi popis takozvanih "problematičnih" moldavskih kanala. Za razliku od prvog, gotovo svi ti kanali bili su legitimni i u potpunosti u skladu s našim pravilima. Jedina zajednička karakteristika bila im je da su izražavali političke stavove koji se nisu svidjeli francuskoj i moldavskoj vladi.

Odbili smo postupiti po ovom zahtjevu.

Telegram je posvećen slobodi govora i neće uklanjati sadržaj iz političkih razloga. Nastavit ću razotkrivati svaki pokušaj vršenja pritiska na Telegram da cenzurira našu platformu. Ostanite s nama.

Maša crtani vrh miroljubivosti , veoma popularan i kod dece na zapadu jer prikazuje ljubav i prirodu , a ne kao njihovi i azijski tuče i nadrealnu fantastiku .
ako gledas zapadno smece obolis kao ovaj 38, bolje masu i medveda da je gledao kada je bio mali

ja ne gledam filmove, maksimalnu paznju mi drze muzicki spotovi oko 4-5 minuta

Poslednja izmena:

Back