Za koga navijate na izborima u UKRAJNI?

_Milanche_:
Nisam bio i ne znam preterano kao ni ti verovatno,
nego samo pravim paralalu sa ovim ovde sto se desava
mnogo mi lice na SPS i RADIKALE koji ispoljavaju te navedene osobine.

Дедукција ти је стварно irrefutable, што би се рекло... А супер ти је и ово да СПС и СРС ЈЕДИНИ испуњавају "наведене особине" (мислим, слажем се за СПС, донекле и за СРС). Странке чије редове пуне капои са Голог отока, њихова деца и унуци, Шпиљакове секретарице, цензори из времена Драже Марковића и остали су шта? бакље слободе? Миланче, много ме, бре, засмејаваш.

Sunchaser:
Дедукција ти је стварно irrefutable, што би се рекло... А супер ти је и ово да СПС и СРС ЈЕДИНИ испуњавају "наведене особине" (мислим, слажем се за СПС, донекле и за СРС). Странке чије редове пуне капои са Голог отока, њихова деца и унуци, Шпиљакове секретарице, цензори из времена Драже Марковића и остали су шта? бакље слободе? Миланче, много ме, бре, засмејаваш.

Ma postoji to svud u sustini,ali nicija idelogija ne privlaci toliko ljude koji su naklonjeni tom nacinu razmisljanja.
Majke ti za koga danas glasa neko ko je bio velika ********* nije hteo 70-ih da prodje pored crkve i ko misli da je najbolje zivelo za vreme druga Tita.
Meni se nesto cini da glasa za...

@sun
ako ti mislish da cemo mahati plavim zastavicama,i da navijam za dika chejnija,onda ok,nechu da ti kvarim uproscenu sliku...
sto se tice udaranja u serpu i zvizdanja devedesetih-ako nisi vech bio za taj rezim,kao sto kazes,na koji nachin si izrazio svoj revolt,a da nisu izbori,koji su u svakom sluchaju bili pokradeni? tvoj problem je sto si nauchio da je vesna pesic shit,pa ti cele demonstracije izgledaju isto tako shugavo..isto kao sto si nauchio da bush,neokonzervativac "shiri" demokratiju,pa su svi koji su za demokratsku opciju ti izgledaju kao retardirani poklonici americkog predsednika..
ma nechu ni da duzim dalje,nije toliko ni bitno..

Ајде, Перo, пошто сам ти обећао одговор;

ako ti mislish da cemo mahati plavim zastavicama,i da navijam za dika chejnija,onda ok,nechu da ti kvarim uproscenu sliku...

Плаве заставице су одаааааааааааавно део српског политичког шунда, а знам да не волиш Чејнија. Ти чекаш да се врати стара добра екипа ;-) , на челу са Хилари и женом јој.

Бајдауеј, око Чејнија, Буша, и мојих изборних активности и симпатија; колико год да ПРЕЗИРЕМ злочиначку политику ове администрације у Ираку (а ту је Дабја пуки извођач радова, неокони су мноого опаснији канцер од припростог Џорџа Даблју) веруј ми да сам - од свих избора које памтим - НАЈИСКРЕНИЈЕ навијао кад је Буш разбио Керија, оног жигола, из најпрактичнијих могућих разлога - да је тада победио жиголо (јеси читао његову балканску платформу?), "Косова" би била "сљободна" већ за први викенд, а Пашалуком би доживотно владала Наташа Кандић, која би у међувремену аванзовала у ранг калифа, са све Чедом као Изногудом...

sto se tice udaranja u serpu i zvizdanja devedesetih-ako nisi vech bio za taj rezim,kao sto kazes,na koji nachin si izrazio svoj revolt,a da nisu izbori,koji su u svakom sluchaju bili pokradeni? tvoj problem je sto si nauchio da je vesna pesic shit,pa ti cele demonstracije izgledaju isto tako shugavo..

Па ишао сам на те демонстрације (чисто принципијелно, није океј красти гласове - обојица знамо да НИЈЕДАН од шесторице фанова ГСС не би изашао за неку националну странку, него би рекли "обесите их високо, Мисиз Маркович"). Али, ако сам ишао, то не значи да ми је онај провинцијски кич (који као да је изашао из неке од јачих сезона Симпсонових) био мање трагичан. Да је Слоба имао вештије уреднике, и сам знаш да се, већ сутра, већина људи не би појавила на оном бламу са маскама, звиждаљкама и лонцима.

isto kao sto si nauchio da bush,neokonzervativac "shiri" demokratiju,

Ајде лакше мало с тим доскочицама на тему шта сам ја "научио". О дериватима некадашњег америчког конзервативизма (чији је неоконзервативизам само номинални део), треба још пуно да прочиташ, па ћемо да попричамо о Леу Штраусу и осталима. Не кажем да не знаш, али показујеш одређену конфузију и шаблоне (добро, да се не фолирам, ја сам се тога о америчкој политичкој теорији баш начитао па сад глумим "експерта").

pa su svi koji su za demokratsku opciju ti izgledaju kao retardirani poklonici americkog predsednika..

Па сад, гори су ми ови што се ложе на замало-па-председника, рецимо онај генијалац Јеремић, Борисов "саветник" (јадан онај којег тај саветује). Замисли, вече избора, Буш *ебе мајку Керију, цео хартленд гласа за Буша, а Вук Ј. седи на РТС-у и заљубљено изјави "очекујем победу Керија".
Око демократије, па управо ти о томе говорим у прошлом посту. За тебе појмови "демократија" и "амерички председник" иду увек заједно, чак и кад говориш супротно. Не мислим ни да си поклоник ни да си ретардиран, немој да ми замераш на стварима којих нема у мојим коментарима. Поздрав!

_Milanche_:
Pa Janukovic je pro-ruski i komunista je tako da me ne cudi.
A koliko ja znam Timoscenko je pro zapadno orjentisana tako da je ta kolicija nesto kao
kad bi ovde bila kolaicija SRS-DS

Ово ти је други пут да понављаш како је он проруски, јер је комуниста :)
Иначе, распитај се мало кога подржава Социјалистичка партија Украјине. Ја у тебе нисам ни сумњао, ти верујеш на основу онога што је овде БИЛО, да ће тако бити увек овде и свуда у свету.
"А ја мислим да нема глупљег човека од оног који генерализује".

Но, да ти поставим питање, можда ме и разувериш.
Може ли по теби неко бити либералан, а да не буде прозападни.
ДА или НЕ???

Prema preliminarnim rezultatima, na parlamentarnim izborima u Ukrajini vodi Partija regiona Viktora Janukoviča sa 24,7 procenata glasova, saopštila je Centralna izborna komisija na osnovu 10 odsto prebrojanih glasačkih listića. Na drugom mestu je Blok Julije Timošenko sa 23,8 odsto glasova, a na trećem stranka Naša Ukrajina, koja podržava predsednika Viktora Juščenka, sa 15,1 odsto glasova birača. Blok Julije Timošenko i Naša Ukrajina najavili su moguću koaliciju.

izgubise ruje opet...ni to sto su pokusali da otruju jushchenka i da isfabrikuju afere im nije pomoglo... 8)

Duh Sekire:
Ово ти је други пут да понављаш како је он проруски, јер је комуниста :)
Иначе, распитај се мало кога подржава Социјалистичка партија Украјине. Ја у тебе нисам ни сумњао, ти верујеш на основу онога што је овде БИЛО, да ће тако бити увек овде и свуда у свету.
"А ја мислим да нема глупљег човека од оног који генерализује".

Но, да ти поставим питање, можда ме и разувериш.
Може ли по теби неко бити либералан, а да не буде прозападни.
ДА или НЕ???

Moze da se bude liberalan a ne prozapadni mada je to dosta retko.Nisam ni ja pro zapadni ali to vidism kao bolju opciju od sukoba sa celim znacajnim svetom.
"socijalisticka partija" kako ti kazes je Socijaldemokratska Partija Ukrajne bivsa clanica Orange koalicije i nema veze sa komunizmom.
Komunisticka Partija Ukrajne (nalsednica bivsih sovjetskih komunista) je i na predsednickim izborima podrzavala Janukovicha i danas pripada njegovom bloku.

serb_pagan:
@duh sekire

predsednik centra za detalibanizaciju stavio avatar duhovnog vodje talibana...zanimljivo...bre srbine,znas koliko su njegovi glava posekli bosanskim srbima...cudni ste nesto vi "patriote"

Нажалост, ограничење је на 80 пиксела, па ако слаби видиш, шта ти могу, слика се иначе звала (само име све говори): cedabinladen.gif
Али нема везе, ова је много јача. Два дилда на окупу.
Кад сам могао да држим професора Ростана, могу и овог...
Ма изређачу све легенде интернета.

_Milanche_:
Moze da se bude liberalan a ne prozapadni mada je to dosta retko.Nisam ni ja pro zapadni ali to vidism kao bolju opciju od sukoba sa celim znacajnim svetom.
"socijalisticka partija" kako ti kazes je Socijaldemokratska Partija Ukrajne bivsa clanica Orange koalicije i nema veze sa komunizmom.
Komunisticka Partija Ukrajne (nalsednica bivsih sovjetskih komunista) je i na predsednickim izborima podrzavala Janukovicha i danas pripada njegovom bloku.

Добро да признајеш бар могућност, видећемо на примерима - Уго Чавез, Ево Моралес...
Гледе украјинских социјалиста, сећам се да су Хенрија зезали на форуму Б92 што подржава бивше комуњаре... Иначе, нашао сам ја за њих многе друге занимљиве бисере, и имам их на диску.

Back