Ајде, Перo, пошто сам ти обећао одговор;
ako ti mislish da cemo mahati plavim zastavicama,i da navijam za dika chejnija,onda ok,nechu da ti kvarim uproscenu sliku...
Плаве заставице су одаааааааааааавно део српског политичког шунда, а знам да не волиш Чејнија. Ти чекаш да се врати стара добра екипа ;-) , на челу са Хилари и женом јој.
Бајдауеј, око Чејнија, Буша, и мојих изборних активности и симпатија; колико год да ПРЕЗИРЕМ злочиначку политику ове администрације у Ираку (а ту је Дабја пуки извођач радова, неокони су мноого опаснији канцер од припростог Џорџа Даблју) веруј ми да сам - од свих избора које памтим - НАЈИСКРЕНИЈЕ навијао кад је Буш разбио Керија, оног жигола, из најпрактичнијих могућих разлога - да је тада победио жиголо (јеси читао његову балканску платформу?), "Косова" би била "сљободна" већ за први викенд, а Пашалуком би доживотно владала Наташа Кандић, која би у међувремену аванзовала у ранг калифа, са све Чедом као Изногудом...
sto se tice udaranja u serpu i zvizdanja devedesetih-ako nisi vech bio za taj rezim,kao sto kazes,na koji nachin si izrazio svoj revolt,a da nisu izbori,koji su u svakom sluchaju bili pokradeni? tvoj problem je sto si nauchio da je vesna pesic shit,pa ti cele demonstracije izgledaju isto tako shugavo..
Па ишао сам на те демонстрације (чисто принципијелно, није океј красти гласове - обојица знамо да НИЈЕДАН од шесторице фанова ГСС не би изашао за неку националну странку, него би рекли "обесите их високо, Мисиз Маркович"). Али, ако сам ишао, то не значи да ми је онај провинцијски кич (који као да је изашао из неке од јачих сезона Симпсонових) био мање трагичан. Да је Слоба имао вештије уреднике, и сам знаш да се, већ сутра, већина људи не би појавила на оном бламу са маскама, звиждаљкама и лонцима.
isto kao sto si nauchio da bush,neokonzervativac "shiri" demokratiju,
Ајде лакше мало с тим доскочицама на тему шта сам ја "научио". О дериватима некадашњег америчког конзервативизма (чији је неоконзервативизам само номинални део), треба још пуно да прочиташ, па ћемо да попричамо о Леу Штраусу и осталима. Не кажем да не знаш, али показујеш одређену конфузију и шаблоне (добро, да се не фолирам, ја сам се тога о америчкој политичкој теорији баш начитао па сад глумим "експерта").
pa su svi koji su za demokratsku opciju ti izgledaju kao retardirani poklonici americkog predsednika..
Па сад, гори су ми ови што се ложе на замало-па-председника, рецимо онај генијалац Јеремић, Борисов "саветник" (јадан онај којег тај саветује). Замисли, вече избора, Буш *ебе мајку Керију, цео хартленд гласа за Буша, а Вук Ј. седи на РТС-у и заљубљено изјави "очекујем победу Керија".
Око демократије, па управо ти о томе говорим у прошлом посту. За тебе појмови "демократија" и "амерички председник" иду увек заједно, чак и кад говориш супротно. Не мислим ни да си поклоник ни да си ретардиран, немој да ми замераш на стварима којих нема у мојим коментарима. Поздрав!