За кога гласате на изборима 2017?

99% не излазим на изборе........

Казна од 100.000 динара.

У случају Србије, апстиненцију би требало криминализовати па у догледном времену спустити на новчани прекршај.

Ја ћу да седим пола сата на руци, да ми утрне, а онда ћу да заокружим Вука Јеремића.

После ћу асепсолом да дезинфикујем руку којом сам заокружио Вука, оловку ћу да уништим а душу ћу да оперем љутом ракијом.

Јбг...морамо да заокружимо Вука, јер то је прва фаза у борби против тоталитаризма.

- - - - - - - - - -

Бојкот је једина преостала шамарчина коју народ може да лупи тој банди. Исто, нећу гласати. Поцркајте!

Ал' ће им накривиш стојка.

99% не излазим на изборе........

Не рисе Мито. Опет ће засереш к'о прошли пут.

Па прошли пут су Двери имале 4,99 % гласова, и фалио им је један глас. То је био баш твој глас, који није постојао, јер ниси изашао.

И овај пут ће твој глас бити пресудан. Изађи и БОРИСе.

Capture.jpg

Blajbi Tito je umro.

Ја мислЕо да у свету постоји само 24 - часовна временска зона....оно по прашуми у Венецуели се мери по годишњим декадама....или макакији дозирају
информације и селективно их пласирају....зато ме и не изненађују поједини Блајвијеви коментари......зато му их и опраштам....и да му јавим : Хилариии је
пукла на изборима....!!!

Ја мислЕо да у свету постоји само 24 - часовна временска зона....оно по прашуми у Венецуели се мери по годишњим декадама....или макакији дозирају
информације и селективно их пласирају....зато ме и не изненађују поједини Блајвијеви коментари......зато му их и опраштам....и да му јавим : Хилариии је
пукла на изборима....!!!

Несрећник је доживео нервни слом због тога.

Back