ZA KOGA ĆETE GLASATI?

• Začetnik teme Začetnik teme sjo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa ne racunas sam ldp...
aj ok,necu da se raspravljam...jednom smo zbog politike ratovali,necu i drugi put..
Nema raspravke

Ldp u Sapcu ima oko 4-5%, nista cudno ako uzmemo u obzir da smo imali kvalitetnu lokalnu vlast iz ds-a, ljude koji su oziveli grad... Znaci, nisu pravili toliko gresaka kao ds na republickom nivou...

Inace, pogledaj rezultate srs-a 91-92 god. i uporedi sa rezultatima ldp-a danas pa razmisli ;);)

Nema raspravke

Ldp u Sapcu ima oko 4-5%, nista cudno ako uzmemo u obzir da smo imali kvalitetnu lokalnu vlast iz ds-a, ljude koji su oziveli grad... Znaci, nisu pravili toliko gresaka kao ds na republickom nivou...

Inace, pogledaj rezultate srs-a 91-92 god. i uporedi sa rezultatima ldp-a danas pa razmisli ;);)

ivane,ne mozes gledati samo centar grada...da li ti znas koliko kosta ona jedna sijalica u glavnoj..jedna klupa...koju malo malo neko odsrafi,uprti na ledja i odnese na otpad i proda...kante koje lupaju stalno...

ivane,ne mozes gledati samo centar grada...da li ti znas koliko kosta ona jedna sijalica u glavnoj..jedna klupa...koju malo malo neko odsrafi,uprti na ledja i odnese na otpad i proda...kante koje lupaju stalno...

pa ja gledam sve,
centar je bolji nego sto je bio
sela su bolja nego sto su bila
periferija je bolja nego sto je bila

Asfaltiraju se putevi, uradjena je industrijska zona, dolaze investitori... samo slep covek to moze da ne vidi :rtfm:

da ivane,a moja ulica koja ima 100m je na cavicu..sve su okolo uradjene samo ona nije..pa cak i neke krace i zavucenije..

to je jedino ako se ne nalazi u urbanistickom planu, a ako je tako onda ti niko ne moze pomoci jer se o tome trebalo razmisljati kad se kupovao plac i zidala kuca...

Ja sam ziveo u barama pa u centru grada pa na triangli, kad sam dosao na trianglu moja ulica nije bila asfaltirana, mi iz ulice smo skupili cini mi se pola novca a pola je dala opstina i asfaltirali su je odmah...Ako je to samo 100m i ako je nema u urbanistickom planu onda ste mogli i da finansirate ;)

to je jedino ako se ne nalazi u urbanistickom planu, a ako je tako onda ti niko ne moze pomoci jer se o tome trebalo razmisljati kad se kupovao plac i zidala kuca...

Ja sam ziveo u barama pa u centru grada pa na triangli, kad sam dosao na trianglu moja ulica nije bila asfaltirana, mi iz ulice smo skupili cini mi se pola novca a pola je dala opstina i asfaltirali su je odmah...Ako je to samo 100m i ako je nema u urbanistickom planu onda ste mogli i da finansirate ;)

ima je u planu..i svake godine pricaju da ce je sledece asfaltirati...
ja ne kazem da se sabac nije uredio,daleko od toga..ali mogli bi malo da se zabave ostalim delovima grada a ne samo centrom...
pa ni triangla nije nesto posebno..moze bolje..

Ja sam do juce glasao za Tadica...................., a od jutros!!!

Za mamu i tatu kada prime platu...........

Narod je najveca stoka koja postoji, i mogu samo da zamislim koliko ce danas i ovih dana da se vrti ogroman novac medju politicarima, koji ce normalno da daju poreski obveznici - preduzetnici.......

Tacno sam znao....., Dacic ce preko glupih penzionera da uzme ogromne pare, a i Palma ce tu da prodje bolje nego fantasticno...

Bez obzira ko napravi Vladu DS ili SRS, ovim buzdovanima koji ebu prost narod u glavu pade "sekira u med"....

Back