ZA KOGA ĆETE GLASATI NA PARLAMENTARNIM IZBORIMA?

ZA KOGA ĆETE GLASATI NA PARLAMENTARNIM IZBORIMA?

• Ukupno glasova
    361
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva sprdnja od ankete... ljdp 37% :lol::lol::lol:

I ona je cokoladica zavila mrmota....

Tako je, nama su uvek situacije i realni problemi "I ona je cokoladica zavila mrmota"...pa ode Krajina, pa Srpska, pa Kosovo...

A da, zaboravio sam, mi pravi Srbi se bavimo samo "velikim" stvarima, dok se malima smejemo a rezultati....katastrofa.

Nebitna je anketa, jeste, iz ovih poruka se vidi vaš odnos prema stvarima, ljudima, prema samima sebi.
Krenemo nešto da radimo, zaseremo, ostavimo(ćušnemo) sa strane i to se tako vuče i zapusti pa onda kada dođe đavo po svoje...uuuu Kosovo je Srbija.

Vesna Pešić je jedina srbijanska političarka koju cijenim i poštujem...mnogo je slične pozicije kao i naša Vesna Pusić

kad bih bio u Srbiji glasao bi za vašu Pešićku pod uvjetom da nije u kombinaciji sa LDPom

slušao sam njene intervjuje, i razmišljanja a i par puta gledao skupštinu Srbije kad je ona govorila....prava intelektualka:!:

Jbte al' si ti dokon.......

nisi ti problem (mislim, jesi, sa tom pričom treba priznati realnostblabla) al dobro nema veze, više mi je smešno ovih 37% LDP aka 15 ljudi i sto accounta :))

neka, vidi se ko je Brozov naslednik po lažiranju:) uživam

Nešto te ometa ta moja realnostblablablabla priča?, dosadna ti je?. Ili bi više voleo da pričam neku bajku...mi smo ovo, vi ste ono, mi smo jači, sekte, narkomani i sl?!

A meni je isto tako uživancija u kojoj si paranoji što se tiče korisničkih baloga. Reč aka (a.k.a = also known as) ti je besmisleno u rečenici!.
Imam jedan nalog i jednom sam glasao u temi, ne znam što ste bodete sa pričom o botovima?.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back