Za iskusne asktrologe

Kovanica

Početnik
Poruka
3
E ovako za vas profesionalce i one koji misle da vladaju materijom..Imam jedno pitanje..
Sta bi lik Dr.Hous-a iz istoimene serije bio po horoskopu, i zasto??
Nadam se da ste gledali barem nekoliko epizoda da znate na kakav tip osobe ciljam :D..
ps: nemojte samo dati znak, ocu bas da vidim koliko bi mogli da odete u detalje i koliko se medjusobno slazete sa svojim i tudjim argumentima... pa eto izvolite :ok:

E ovako za vas profesionalce i one koji misle da vladaju materijom..Imam jedno pitanje..
Sta bi lik Dr.Hous-a iz istoimene serije bio po horoskopu, i zasto??
Nadam se da ste gledali barem nekoliko epizoda da znate na kakav tip osobe ciljam :D..
ps: nemojte samo dati znak, ocu bas da vidim koliko bi mogli da odete u detalje i koliko se medjusobno slazete sa svojim i tudjim argumentima... pa eto izvolite :ok:

Iskusni astrolozi izgleda pojma nemaju o kojem Doktoru ti pricas :D

Hvala zvjezdama da ste poceli postat... ako moze malo objasnjenja po cemu vi to zakljucujete da je on bas taj znak. Nemojte samo redati onako mogo bi bit ... obrazlozite malo odgovor... Ima nas koje bas interesuje po cemu ste zakljucili da je bas to u horoskopu??

Interesantno, uzeli su datum rodjenja glumca (Hugh Laurie) koji je blizanac & devica sa jednim interesantnim stelijumom u lavu, pa jos 12. kuca!!!

HughLaurienatal-1.gif

Ne znam koliko su tacni podaci, ovo sam pronasla negde na net-u.

Onda su za datum rodjenja lika koji tumaci u seriji uzeli njegov dan rodjenja i na osnovu nekih karakteristika dosli do vremena rodjenja odn. rasporeda planeta u imaginarnoj karti Dr. House-a.

Mada ... iako se ne razumem u astrologiju (citam i ucim) meni je on pravi saturnovski tip!

Poslednja izmena:
+ Ovde nema iskusnih astrologa, i na planeti ima ih jako malo, a ne ovde na jednom forumu.

Eto pravog odgovora.
Ali, lepo je "igrati se" ;)

Hvala zvjezdama da ste poceli postat... ako moze malo objasnjenja po cemu vi to zakljucujete da je on bas taj znak. Nemojte samo redati onako mogo bi bit ... obrazlozite malo odgovor... Ima nas koje bas interesuje po cemu ste zakljucili da je bas to u horoskopu??

Ovaj, izvinjavam se što upadam, ali koji mozak može da tumači natalnu kartu glumca kako bi objasnio šta su scenarista i reditelj hteli da postignu izmišljanjem uloge? :eek: :eek: :eek: :dash:

Lik je zamišljen kao ovan ili jarac (i to verovatno u podznaku), ali ja to krajnje intuitivno lupetam. Sa mesecom postavljenim na nekom čudnom mestu.

Back