Za ili protiv Krstana

Dali ste ya brisanje Krstana sa ovog foruma

• Da

glasova: 6 30,0%
  • Ne

glasova: 14 70,0%

• Ukupno glasova
    20
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да поновим. Смета и мени писање "драгог" Крстана, али ми је свеједно., Једноставно не читам те поруке и то је то. Нико од вас који желите да га искључите са форума нисте у праву. Нико ко не жели да буде искључен није у праву. Једноставно, оставите нека лупета и даље.

Какав је то начин отварати теме и анкете о другим форумашима?
Наравно да човек има право да остане и да износи своје мишљење! Он никог не вређа, њега нападају и кусо и репато!

Strela:
Он никог не вређа, њега нападају и кусо и репато!

laughing3.gif

"TO MAJSTORE!!"

gratulation.jpg

Шон:
ko mi dira gosn krstana... :( tema je off, strela je u pravu...
Prvobitna namera postavljaca teme je bila zla namera- da ovde pokaze KOLIKO forumasa zeli da g. Krstan ode, odnosno bude banovan.
Pa, prevario se grdno, mislim da se sada kaje videvsi rezultat glasanja.
72,22 odsto u korist g. Krstana.
Ima i onih koji ne vole mnogo pomenutog gospodina, ali, nisu za ovakav nacin odstranjivanja ucesnika foruma.
Svejedno, i takvi se glasovi racunaju.

*BILJA*:
Prvobitna namera postavljaca teme je bila zla namera- da ovde pokaze KOLIKO forumasa zeli da g. Krstan ode, odnosno bude banovan.
Pa, prevario se grdno, mislim da se sada kaje videvsi rezultat glasanja.
72,22 odsto u korist g. Krstana.
Ima i onih koji ne vole mnogo pomenutog gospodina, ali, nisu za ovakav nacin odstranjivanja ucesnika foruma.
Svejedno, i takvi se glasovi racunaju.

a koja je krstanova namera?
dobra? pa zato laze i lupeta koliko stigne?
dobra, pa zato vredja koga stigne?

a ti ga slobodno zovi gospodinom, mislio sam da su lazovi gnjide, a ne gospoda...

Obersturmfuehrer:
a koja je krstanova namera?
dobra? pa zato laze i lupeta koliko stigne?
dobra, pa zato vredja koga stigne?

a ti ga slobodno zovi gospodinom, mislio sam da su lazovi gnjide, a ne gospoda...
Ja TEBE sada pitam (i molim za odgovor): zasto su DS-ovci, LDP-ovci...Hrvati, Muslimani i Siptari slozni u tome da treba odstraniti Krstana (eto, izbacila sam rec gospodin, vidim da ti bode oci)!
I, ne bilo ti tesko, prokomentarisi rezultat ankete.

*BILJA*:
Ja TEBE sada pitam (i molim za odgovor): zasto su DS-ovci, LDP-ovci...Hrvati, Muslimani i Siptari slozni u tome da treba odstraniti Krstana (eto, izbacila sam rec gospodin, vidim da ti bode oci)!
I, ne bilo ti tesko, prokomentarisi rezultat ankete.

koliko ja vidim "siptar" je protiv banovanja g. krstana. od 20 glasova 15 je protiv bana, znaci 75 %

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back