Pitanje za ginekologa:
Poslednja menstruacija mi je bila 09.3. Pojavila mi se bledo-roze sukrvica 5-6 dana po zavrsetku menstruacije u trajanju od par dana. Na pregledu transvaginalnim UZ gin mi je rekla da vidi neku tackicu u endometrijumu koja bi mogla da bude pocetak trudnoce (endometrijum debljine 11mm, sa suspektnom hipoehogenom mrljom 5mm) i da uradim beta HCG iz krvi. Sve drugo je bilo u redu. Ja sam to sutradan uradila i nalaz je bio negativan. Jos uvek nisam dobila, a ciklusi su mi do sada bili uredni, na 29-30 dana. Juce sam uradila test na trudnocu (urin) i bio je negativan, a ja se uopste ne osecam kao da treba da dobijem-obicno mi se grudi i donji deo stomaka naduju. Sada osecam samo umor vec par nedelja, a bradavice su mi potamnele. Intersuje me da li je moguce da sam u drugom stanju i pored ovih negativnih rezultata testova i ako nisam, sta je onda ta tackica??? Kada sam to pitala dr, rekla je "ako nije trudnoca, onda je priprema za novu menstruaciju ili ostatak stare"...nista mi nije jasno.
U svakom slucaju, nameravam za par dana da odem ponovo na pregled, ali me interesuje jos necije misljenje ili slicno iskustvo...hvala unapred.
Jos da napomenem da imam 33 god, jedan porodjaj i redovno idem na gin preglede koji su do sada bili ok.