Z
Zagor Bg
Gost
Pošalji mi jednostavnije svoj e - mail jer nemogu da se snađem prilikom slanja. Skoro sam nabavio kompjuter.Ti izgleda pored znanja o automobilima dobro poznajes i kompjutere. Pozdrav!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gagi@sunce.netZagor Bg:Pošalji mi jednostavnije svoj e - mail jer nemogu da se snađem prilikom slanja. Skoro sam nabavio kompjuter.Ti izgleda pored znanja o automobilima dobro poznajes i kompjutere. Pozdrav!
nije bubac to je nas "super fica"ugadnubaburastem:Za Te-Nej-a:
Zagor, pardoniram zbog padobranstva i mirodjijanja corbe od strane nicim izazvane mene - levi klickic na korisnicko ime (Espanol), pa onda sednes, sigurnije je, pa uzivas - ima i adresa i jos svasta nesto, a tek fotkaaa - opasan bubac! A felneeeeee.... :wink: Pozdrav!
brera:nije bubac to je nas "super fica"ugadnubaburastem:Za Te-Nej-a:
Zagor, pardoniram zbog padobranstva i mirodjijanja corbe od strane nicim izazvane mene - levi klickic na korisnicko ime (Espanol), pa onda sednes, sigurnije je, pa uzivas - ima i adresa i jos svasta nesto, a tek fotkaaa - opasan bubac! A felneeeeee.... :wink: Pozdrav!![]()
Pod haubom je motor kombinacija FIAT- Alfa Romeo (smanjen zbog propisa sa 2000 na 1600 ccm). Trenutno je (kompjuterski) doteran na 235 KS pri 9300 o/ min, inače su mu krajnje granice oko 245 KS na 10500 o/ min. Ako hoćeš još više detalja mogu da ti bacim mejlom sa sve lepšom fotkom. Pozdrav.ugadnubaburastem:brera:nije bubac to je nas "super fica"ugadnubaburastem:Za Te-Nej-a:
Zagor, pardoniram zbog padobranstva i mirodjijanja corbe od strane nicim izazvane mene - levi klickic na korisnicko ime (Espanol), pa onda sednes, sigurnije je, pa uzivas - ima i adresa i jos svasta nesto, a tek fotkaaa - opasan bubac! A felneeeeee.... :wink: Pozdrav!![]()
Fala 'brera' - pardoniram duboko SF-u,, kakva greska - drasticna...Sta uradi styling od dusevnog limenka?!...A ne k'o ona morska krava, nilski konj i ostala Zoo-zoom varijacija BMW-a made in neka tetka u klimaksu...
... 8) ...Ma ne mari, nego kad bi nam Pirinejac dosapnuo sta grmi pod haubom...?!...
:shock: Aiii, pa to usisava po kuci... :wink: ...Vazi Mr. E, dobaci slicicu i CV od ceda ti - sa zadovoljstvom cu si ih preporuciti paznji pre no sto se povucem u pravcu kofcegaEspanol:Pod haubom je motor kombinacija FIAT- Alfa Romeo (smanjen zbog propisa sa 2000 na 1600 ccm). Trenutno je (kompjuterski) doteran na 235 KS pri 9300 o/ min, inače su mu krajnje granice oko 245 KS na 10500 o/ min. Ako hoćeš još više detalja mogu da ti bacim mejlom sa sve lepšom fotkom. Pozdrav.ugadnubaburastem:brera:nije bubac to je nas "super fica"ugadnubaburastem:Za Te-Nej-a:
Fala 'brera' - pardoniram duboko SF-u,, kakva greska - drasticna...Sta uradi styling od dusevnog limenka?!...A ne k'o ona morska krava, nilski konj i ostala Zoo-zoom varijacija BMW-a made in neka tetka u klimaksu...
... 8) ...Ma ne mari, nego kad bi nam Pirinejac dosapnuo sta grmi pod haubom...?!...
Fatal Error, usisava i komšijsku kroz zidove. Samo kad bih još znao na šta (s oproštenjem) da dobacim podatke, iste bih trenutno ekspedovao. Kam gi adresa?ugadnubaburastem::shock: Aiii, pa to usisava po kuci... :wink: ...Vazi Mr. E, dobaci slicicu i CV od ceda ti - sa zadovoljstvom cu si ih preporuciti paznji pre no sto se povucem u pravcu kofcegaEspanol:Pod haubom je motor kombinacija FIAT- Alfa Romeo (smanjen zbog propisa sa 2000 na 1600 ccm). Trenutno je (kompjuterski) doteran na 235 KS pri 9300 o/ min, inače su mu krajnje granice oko 245 KS na 10500 o/ min. Ako hoćeš još više detalja mogu da ti bacim mejlom sa sve lepšom fotkom. Pozdrav.ugadnubaburastem:brera:nije bubac to je nas "super fica"ugadnubaburastem:Za Te-Nej-a:
...Blagodarim avansno...
![]()
Pazi :wink: Levi klickic na gadnogbabcaunajavi i sve ce ti se samo ka'sti (smo se update-ovali, grdnaEspanol:Fatal Error, usisava i komšijsku kroz zidove. Samo kad bih još znao na šta (s oproštenjem) da dobacim podatke, iste bih trenutno ekspedovao. Kam gi adresa?ugadnubaburastem::shock: Aiii, pa to usisava po kuci... :wink: ...Vazi Mr. E, dobaci slicicu i CV od ceda ti - sa zadovoljstvom cu si ih preporuciti paznji pre no sto se povucem u pravcu kofcegaEspanol:Pod haubom je motor kombinacija FIAT- Alfa Romeo (smanjen zbog propisa sa 2000 na 1600 ccm). Trenutno je (kompjuterski) doteran na 235 KS pri 9300 o/ min, inače su mu krajnje granice oko 245 KS na 10500 o/ min. Ako hoćeš još više detalja mogu da ti bacim mejlom sa sve lepšom fotkom. Pozdrav.ugadnubaburastem:brera:nije bubac to je nas "super fica"ugadnubaburastem:Za Te-Nej-a:
...Blagodarim avansno...
![]()