Za drustvo iz cuvenog coska!

• Začetnik teme Začetnik teme tsetsa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Komshinica:
freewill:
.....ima li crnog vina komsinka da i ja malo cugnem.........minimum 7-mica
pOzDrAv! :wink:
Uuu, imam mnogo dobro domaće crno, ali ne smem mnogo da ti dam, samo da probaš, jer te ionako dobro krenuo jamb pa možeš da pobrljaviš. :wink: :lol:

..se sekiras ma doca mi preporucio zbog srca....daj samo da nije oporo vino......dobio sam poker 4 petice...ko je sledeci? :D
pOzDrAv! :wink: :wink:

freewill:
......ma juce sam pijo dobro crno vino.....malo vise nego sto je doca preporucio ali .....bem ga jednom se zivi i umire...trojke u najavi

Jeli ,da te pitam, jesi li ti to "pijuckao"od nedelje 22.o2.-subote 28.o2??? :shock: Cccccc!!! :oops: Nece ni da te izvadi jamb u najavi!!!
pOzDrAv drushtvancetu iz coshka!a. :wink:

aviv:
freewill:
......ma juce sam pijo dobro crno vino.....malo vise nego sto je doca preporucio ali .....bem ga jednom se zivi i umire...trojke u najavi

Jeli ,da te pitam, jesi li ti to "pijuckao"od nedelje 22.o2.-subote 28.o2??? :shock: Cccccc!!! :oops: Nece ni da te izvadi jamb u najavi!!!
pOzDrAv drushtvancetu iz coshka!a. :wink:

....pa...ovaj...... :roll: ....hm.......NARAVNO! :P
pOzDrAv! :wink: :wink:

Pa, dobro gde ste vi,bash sam ovih dana htela da vas zovnem.... :D
Jel te,jel ste postali antialkoholicari ili postite,ili ste odlutali...ili pokrali na jmabu pa vas bilo sramota... 8) Poshto sam poznata po....,hajde svakom po jedan-cmok, cmok,cmok[ i za treceg ,mada vise u prazno jer ga nemaaaa :cry: ].L.T.pOzDrAv cetvercu!

.........ehej!
....prijatelji sta se radi, malo sam se veselio :oops: ,prijatelj mi ide za Bec da studira tamo :P
....sta se kod vas radi, kako ovo prolece utice na vas i ostale posetioce ovog naseg zajednickog coskica!
Veliki pOzDrAv i neka vas dobri Bog cuva prijatelji! :wink: :wink:

...ma ja opet u prolazu bio, pa rekoh red je da svrativ,....
Ej ljudi pa mislim stvarno, nismo se culi iha,.kako je proslo kod doktora aviv? Sta radi komsinica, christa, ej ljudi mnogo mi nedostajete
punoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
pOyDrAva od freewill-a :wink: :wink: :P

tsetsa:
Dragi moji, gledala sam gde i kako da se malo sklonim usled navale bujice neprijatnih reci na cuvenom forumu religija.Posto smo proglaseni za "kafedzije", jer su nam prepucavanja strana, pozivam vas na kafu( moze esspreso, turska- sa puno secera ili bez, moze Nes...- vas izbor).A za ostale koji nisu bas u toku- balgo vama zbog toga. Pozdrav. :wink: :wink:
Pa što ideš na religiju? Tamo izgleda ima najviše sektaša koji bistre pamet i igraju se inkvizicije.

-Eva-:
tsetsa:
Dragi moji, gledala sam gde i kako da se malo sklonim usled navale bujice neprijatnih reci na cuvenom forumu religija.Posto smo proglaseni za "kafedzije", jer su nam prepucavanja strana, pozivam vas na kafu( moze esspreso, turska- sa puno secera ili bez, moze Nes...- vas izbor).A za ostale koji nisu bas u toku- balgo vama zbog toga. Pozdrav. :wink: :wink:
Pa što ideš na religiju? Tamo izgleda ima najviše sektaša koji bistre pamet i igraju se inkvizicije.
Nema više tog foruma o religiji. Toliko su tamo bili religiozni i ponašali se u duhu svojih vera, da smo sve jedno za drugim odande bežali.
I, eto, sklonili se malko ovde. Ovde mirno, ljudi nas lepo primili, pustili nas da uzmemo vazduh, ponekad nas pozdravljaju i tako to.
Naša aviv mesila kolačiće, ja kuvala kafu, momci nas zabavljali i polako se uz Božiju pomoć, oporavismo od "religije".
To ti je ta priča, pošto vidim da nisi bila u toku (nije ni čudo, ti boraviš na mnogo lepšem mestu :wink: ).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back