.....ima li crnog vina komsinka da i ja malo cugnem.........minimum 7-mica
pOzDrAv! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam sa Carine, a ti-jesi li Smederevac?Bustura:Alo Smederevka u kom delu zivis da nisi sa carine.Komshinica:Svima L.N.
A ti, znaš ti šta bih ti ja rekla. :wink:
Uuu, imam mnogo dobro domaće crno, ali ne smem mnogo da ti dam, samo da probaš, jer te ionako dobro krenuo jamb pa možeš da pobrljaviš. :wink:freewill:.....ima li crnog vina komsinka da i ja malo cugnem.........minimum 7-mica

Ko o cemu, baba o ushtipcima!Komshinica:Uuu, imam mnogo dobro domaće crno, ali ne smem mnogo da ti dam, samo da probaš, jer te ionako dobro krenuo jamb pa možeš da pobrljaviš. :wink:freewill:.....ima li crnog vina komsinka da i ja malo cugnem.........minimum 7-mica
pOzDrAv! :wink:![]()

Komshinica:Uuu, imam mnogo dobro domaće crno, ali ne smem mnogo da ti dam, samo da probaš, jer te ionako dobro krenuo jamb pa možeš da pobrljaviš. :wink:freewill:.....ima li crnog vina komsinka da i ja malo cugnem.........minimum 7-mica
pOzDrAv! :wink:![]()
freewill:......ma juce sam pijo dobro crno vino.....malo vise nego sto je doca preporucio ali .....bem ga jednom se zivi i umire...trojke u najavi
ops: Nece ni da te izvadi jamb u najavi!!!aviv:freewill:......ma juce sam pijo dobro crno vino.....malo vise nego sto je doca preporucio ali .....bem ga jednom se zivi i umire...trojke u najavi
Jeli ,da te pitam, jesi li ti to "pijuckao"od nedelje 22.o2.-subote 28.o2??? :shock: Cccccc!!!ops: Nece ni da te izvadi jamb u najavi!!!
pOzDrAv drushtvancetu iz coshka!a. :wink:
].L.T.pOzDrAv cetvercu!
ops: ,prijatelj mi ide za Bec da studira tamo
freewill:....jeste li zivi?
nije_lako:Oooooooo! Pa ima još preživelih... :shock: :wink:
acovi, buba-shvabe, od biljaka-kopriva i...drushtvo iz chuvenog coshka! :wink: 

ludi maksa:....ja sam skorasnji pa me zanima da li je ovo, kako bi nasli cosak u recimo ovalnoj sobi?![]()
![]()

Pa što ideš na religiju? Tamo izgleda ima najviše sektaša koji bistre pamet i igraju se inkvizicije.tsetsa:Dragi moji, gledala sam gde i kako da se malo sklonim usled navale bujice neprijatnih reci na cuvenom forumu religija.Posto smo proglaseni za "kafedzije", jer su nam prepucavanja strana, pozivam vas na kafu( moze esspreso, turska- sa puno secera ili bez, moze Nes...- vas izbor).A za ostale koji nisu bas u toku- balgo vama zbog toga. Pozdrav. :wink: :wink:
Nema više tog foruma o religiji. Toliko su tamo bili religiozni i ponašali se u duhu svojih vera, da smo sve jedno za drugim odande bežali.-Eva-:Pa što ideš na religiju? Tamo izgleda ima najviše sektaša koji bistre pamet i igraju se inkvizicije.tsetsa:Dragi moji, gledala sam gde i kako da se malo sklonim usled navale bujice neprijatnih reci na cuvenom forumu religija.Posto smo proglaseni za "kafedzije", jer su nam prepucavanja strana, pozivam vas na kafu( moze esspreso, turska- sa puno secera ili bez, moze Nes...- vas izbor).A za ostale koji nisu bas u toku- balgo vama zbog toga. Pozdrav. :wink: :wink: