Za drustvo iz cuvenog coska!

• Začetnik teme Začetnik teme tsetsa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Christadelphian:
Evo i ja da bacim
stvarno ste me zarazili !
Oooooooopppa!
Jamb šestica :D

a šta ću sa ove tri petice ? :shock:

mogu odmah da upišem i triling ? :roll:

pa ovo opšte nije teško !

Pa dobro,ako smo trepnuli za minut,sto izvadi adute iz dzepova.... :lol: Cekaj da mi dodje moj Freewill,to je oko sokolovo-njega neces moci vako da varkas!!! 8)

Komshinica:
Dok dobijam jamb u najavi (opa! evo ga!) da malo i porazgovaram sa vama.
Prvo, da li još neko igra ovde jamb? Teško mi da igram protiv sebe -ne znam za koga da navijam.
Kastore, druže, viđe li ti šta se ono tamo dogodi? Ja se ne iznenadih ni malo. Dugo, dugo se tamo nisam oglašavala, ali sam pratila šta se dešava, izgrizla sebi jezik do pola i razbila prste da ne lanem nešto. I uspela sam da se ne javim, jer više nisam imala kome. No, ovde nam ljudi pružili utočište i nećemo ih zamarati, a ni sebe vala.
Dobro došao kad god svrnuo ponovo na ovu planeticu ( a da nisi ti Mali Princ?) pa skokni i do nas da bacimo po koji jamb.
Aviv, limunada, Keeper, freewill, Christa, Incognito i svi ostali: pOzDrAv.

Draga Komshinice ovde ti gomila prevaranata radi iza ledja.Vodi racuna dok se ne vratim-nagni se da ti sapnem ko je najgori... :lol: Neka vas Bog cuva prijatelji.aviv.

timmy:
aviv:
timmy:
tu sam...i samo vas gledam :wink:

Jel ti beshe onaj sa Sosom i sa plavim ochima? :evil: Mislim da sam te zapamtila....Cek,cek, jesi.... :lol:
moja sosa i dalje ima lepe plave oči :lol:

...opet ti i tvoja sosa sa velikim grudima........a ovi sa jambom..........nista nisu bolji.........svaki put jamb....jajedva dobio ful
pOzDrAv! :wink:

aviv:
Uh,posle duzeg vremena si tu....Zapazi....
Ma,ovaj sa sosom mi se mesa u bacanja, dekoncentrise me,pa cu umesto kolaca[bakkinih] da pojedem kockice... :roll: l.t.

...imam problem... :( ....izgubio sam jednu kockicu :oops: ....otisla ispod stola.....tamo sam pogledao nasao sam divne stvari ali od kockice ni traga.......ko ce da mi pozajmi jednu...trampicu je za shtrumfa........
pOzDrAv veselom drustvancetu! :wink: :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back