.......to vazi za jelo ne za igrulimunada:Dok se igra,nema price![]()
pOzDrAv!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.......to vazi za jelo ne za igrulimunada:Dok se igra,nema price![]()
Komshinica:Daklem,
šta imamo ovde? Bacate li vi ljudi te kockice? Gde je aviv?
 L.T.freewill:....aviv sta si dobila............?
pOzDrAv! :wink:

Incognito:Ma religija je najbolesniji forum ovde... Treba ga prekrstiti u 'Humor & Satira', jer onim ljudima, ako ih ne zalite, jedino se moze smejati...
A ne brini, mi primamo izbeglice![]()
Trazeci ljubav:Incognito:Ma religija je najbolesniji forum ovde... Treba ga prekrstiti u 'Humor & Satira', jer onim ljudima, ako ih ne zalite, jedino se moze smejati...
Možda se tebi tako čini,a sve nas i pored svih svađa,i nesuglasica povezuje samo jedno-Vjera u Boga,a vi ste duhovno prazni!!!!!![]()

Njam, njam...hvala bako. Jao, što su lepi bako...baaka:ajte napravite pauzu, evo malo kolaca, komsinice kakva je to kockica u tvom krilu, cek da baka podigne![]()
Varaj, varaj, varalice...aviv:Komshinica:Daklem,
šta imamo ovde? Bacate li vi ljudi te kockice? Gde je aviv?
Tu sam, u stvari...i jesam i nisam,ali sa vama u mislima...A ne ukljucujem se jer "merkam" ko najvishe vara...da znam kada se budem ukljucivala.L.T.
nije_lako:![]()
![]()
![]()
I vuk sit...i ovce na broju! :wink:

Keeper:Trazeci ljubav:Incognito:Ma religija je najbolesniji forum ovde... Treba ga prekrstiti u 'Humor & Satira', jer onim ljudima, ako ih ne zalite, jedino se moze smejati...
Možda se tebi tako čini,a sve nas i pored svih svađa,i nesuglasica povezuje samo jedno-Vjera u Boga,a vi ste duhovno prazni!!!!!![]()
al smo zato telesno puni ...... ijoj ...... dobra vechera![]()
 Sledeci...
 nije_lako:Sa koliko kockica igramo? :shock: