Za doktorice

sinnke:
Da li ste nekad pregledavale kite tipovima i da li ste posle drkale mastajuci sve te kite ili kitu koja je ostavila poseban utisak na vas?

Kako pčelar da ne kusa med?
Kako pekar da ne bude debeo?
Kako doktorka da ...
(a dalje se otvaraju i još neka zanimanja)

whitenicky:
@sinke - to je bre posao :))))) pa ja na svakih godinu dana idem na sistematski pregled koji je detaljan , boli doktoricu uvo za 10000000 penisa koje pregleda , to je kao da odes u mesnicu i gledas meso :)))) , a jel ginekolog onda sanja toliko pizza :))) ?!??!?! Isti k:) drugo pakovanje !!!

Da kod ginekologa može da tražiš da bude žensko a ove po kasarnama navale kada neš da se skineš.
Ja sam na regrutaciji rekao:"Slušaj, em se ne poznajemo em sam u gaćama. Da mi nešto fali ne bi dolazio ovde"
Ostala je uskraćena za 100000-1 pogled
Profesionalna deformacija.

Ja se ne bih slozio sa tvrdnjom da doktorice ne rade takve preglede.

Doduse, ne mogu reci da me je neka sada pregledala, niti je bilo potrebe, ali kao tinejdzera u osnovnoj i srednjoj skoli na sistematskom pregledu vise puta..
U belim tankim gumenim rukavicama, posebno su bile usmerene na "jajca"..
Zaista govorim cinjenice i ne izmisljam, pisem istine radi. Znaci u pitanju su doktorice opste prakse..
Ne mislim da je tu nesto nelogicno. Meni je to tada bilo uzbudljivo, mada sam osecao pomalo sramotu, izbora nije bilo, svi u red, jedan po jedan...

bojka:
sinnke:
Nisam ni pitao za zenske urologe i muske ginekologe :lol: nego za zene koje vole videti puno kita u jednom danu, odnosno to im je posao i onda drkaju.[/QUOTE]

Dobro, a sada mi kaži koje su to doktorice, kojih specijalnosti, koje tokom posla vide mnogo kita pa se napale i nakon toga drk...Jesi li ti normalan, doktori rade sa bolesnim ljudima čim dolaze kod njih, naučili su da u tim situacijama profesionalno gledaju na nago ljudsko telo i da pruže pomoć, a oni koji razmišljaju kao ti da nakon mnogo kita drk... nisu normalni i ne mogu doktore da shvate. A ako ima i takvih doktora ili doktorica, ni oni nisu normalni i nisu za tu profesiju. Je li ti sada jasnije?
Uporebila sam reč "muški ginekolog" da bih slikovitije objasnila lekara koji leči polne organe muškarca kao što to radi ginekolog kod žena, i zato nemoj da ismejavaš jer ja imam mnogo više razloga tebe da ismejavam

eee nemoj zezati ja kad sam jednom bio kod doktora lik je lezao na jednom krevetu a ja na drugom i kad su mu pregledale kitu ova jedna se okrenula i odvalila smijati i pogledala me onako yebachki... :p ne lazem mame mi to je bilo prije godinu dvije pa se dobro sjecam...

Vragolasta Amfibija:
ma to je mislila : vidis,ovo sto sad drzim u rukama je ku,rac....a ne to sto ti imas ! aaahahhahahah....

i kakve ovo veze ima sa zivotom? prica ti je u fazonu kao da vozis juga a kazes da vozis mercedes?mislim daj neku point....i tako to...ne znam sta da ti kazem...uzmi morfij kombinovan sa medazolam hidrokloridom....mozda ti pomogne..

Back