Sta vam je najbitnije kod tipova??????
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sve je bitno!fizio:Sta vam je najbitnije kod tipova??????
Slusaj ovoga U ustimayugoslav:Ma lazuuuu,,, K.I.T.A je njima u glavi
P.S.Mojne se sada neko uvredi!!!
Juhuu......onda cemo da se zezamo :wink: 8) :wink:JaH_G|rL:Kao sto neko reche pre mene ISKRENOST...a posle... hmm..da voli da se zeza..posto sam i ja sama takva :wink:
hehe...naravno :wink:fizio:Juhuu......onda cemo da se zezamo :wink: 8) :wink:JaH_G|rL:Kao sto neko reche pre mene ISKRENOST...a posle... hmm..da voli da se zeza..posto sam i ja sama takva :wink:
snaja:Meni je najvaznije da neko bude prirodan,100% opusten,zabavan...Pa kaoo i ja!
E OVO JE PRAVI ODGOVORAlexandra9:... da je moj i samo moj...
... pa zar to nije ono sto je najbitnije?...myst:E OVO JE PRAVI ODGOVORAlexandra9:... da je moj i samo moj...
Kad to bude bilo moguce...Miss_worms:Da je zabavan i crn,po mogucstvu fudbaler i da ima samo mene.
E za to da je ultra fan LP-a, kako ti to nazivas slazem se, ali naravno i druge pozitivne osobine...Mike girl:Da je romantichan,da me razume-da ume da saslusha,da me nikad ne ispusti iz zagrljaja,da me iskreno voli,da se ne igra mojim osecanjima,da zna shta ja zelim i da bude svestan svojih zelja,da je cool sa svima,druzeljubiv,da nije klinac i po mogucstvu...DA JE ULTRA FAN LP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i da lichi na Mike-a ako je moguce..
evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :wink:britgirl:meni je pre svega najvaznije da nije losh prema meni i da me nikad ne povredi,a i da je pametan,duhovit itd.Izgled nije toliko bitan
myst:evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :wink:britgirl:meni je pre svega najvaznije da nije losh prema meni i da me nikad ne povredi,a i da je pametan,duhovit itd.Izgled nije toliko bitan