ZA BELATRIX

• Začetnik teme Začetnik teme Ana Atina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MOZES LI MENI NESTO RECI. JA SAM DUPLA SKORIJA SAMESECOM NA GRANICI RAKA I LAVA,VENERA U JARCU,MERKUR U SKORPIJI,MARS U DEVICI,PLTON JUPITER I SATURN U VAGI U 12 KUCI,URAN I NEPTUN U STRELCU U 2 KUCI. DA LI ZNACI DA SI NASTRAN AKO IMAS 8 KUCU U BLIZANCIMA A JOS I MESEC U VODENOM ZNAKU. JA SAM RODJENA 17.11.1981. U 4.30. HVALA

MOZES LI MENI NESTO RECI. JA SAM DUPLA SKORIJA SAMESECOM NA GRANICI RAKA I LAVA,VENERA U JARCU,MERKUR U SKORPIJI,MARS U DEVICI,PLTON JUPITER I SATURN U VAGI U 12 KUCI,URAN I NEPTUN U STRELCU U 2 KUCI. DA LI ZNACI DA SI NASTRAN AKO IMAS 8 KUCU U BLIZANCIMA A JOS I MESEC U VODENOM ZNAKU. JA SAM RODJENA 17.11.1981. U 4.30. HVALA

Draga Belatrix,
Rodjena sam 21.09.1963 u Alkesincu u 19.15.
Radim na ocajnom radnom mestu neadekvatnom mojim kvalifikacijama.Da li cu se ikada izvuci iz ovog pakla.Molim te odgovori! Zelim ti brzo ozdravljenje!

ej Belatrix vazi zelim ti da brzo ozdravis,taman sam se zabrinula za tebe.Pozdravljam te puno.A sta ti je,ja sam pre neki dan bila kod lekara,imam problama sa bubrezima,komedija.-

Hvala svima sto su mi pozeleli brzo ozdravljenje.
Od Ponedeljka cu opet biti ovde.Inace i na pricaonici (chat) sam pod nickom Zvezdanica
Hristos Vaskrese
P.S Sandra84 izgubila sam adresu pa mi se ti javi.

Back