YUGO - Zastava

Ma da...u pravu si, tesko ce biti ... ali pametni smo mi....zajebacemo mi Fiat :-)))

Ma ako se misli da je Fiat dosao u Srbiju zbog jeftine radne snage, trzista u Srbiji ili prijateljstva sa Srbijiom tj. povezanosti sa Zastavom... DEBELO SE GRESI

TRZISTE NA KOJE ONI PUCAJU JE RUSIJA.....SVI ZNAJU DA TAKSI, CARINE ..POREZA SKORO NEMA IZMEDJU SRBIJE I RUSIJE !!!!

Za YFC - bas vam je fazon. Lakse bih napravio avion nego se kod Vas registrovao. Uslovi na engleskom. Sto nepisete srpski ili ruski?! Neznaju svi taj engleski. Nemoze sa ovom, sa onom i dr. slicnim e-mail adresama. E pa i nemora. Necu umreti ako nedodjem na taj YFC! Hvala Vam i poz

Druza TheWickerMan hvala na savrtu. Pokusavao sam par puta da se uclanim u neki od zastavinik klubova pa sam na kraju i pored jadnog poznavanja engleskog uspeo da se uclanim u YFC. Vrhunac svega je bio kada sam dobio poruku da moram da cekam odobrenje administratora. Radije cu povremeno doci ovde i pogledati da li je ko sta pisao i ponovo od pocetka do kraja prelistati ovaj deo nego ici tamo. Hvala ti druze u svakom slucaju.

Yugo nije neki auto.generalno nemam nista protiv njega,ali velika mana mu je sto je mali, ne moze da pruzi neki poseban konfor i brzo se razdrnda.nije da hvalim svoju limuzinu,ali moj Tristac ima mnogo bolje performanse u odnosu na ovaj automobil.Sve u svemu, vozio sam ga,ali nisam zadovoljan.Naravno,zao mi je sto je fabrika u mom gradu prestala da proizvodi ovog malisana,ali i ostala domaca vozila.

nicu ni YUGICI losi. Moj super ide. ostalo je jos malo da ga nabudzim i bice superiska. Narucio sam kamelen boju iy Rusije za aluminijumske felne. Planiram da napravim spojler na zadnjim vratima a unutrasnjost ce biti prica za sebe. Planiram da na vratima zamenim sarke tako da se otvaraju na gore ali ne onaj sistem galebovih krila. rebace love al mislim da ce se isplatiti.

nicu ni YUGICI losi. Moj super ide. ostalo je jos malo da ga nabudzim i bice superiska. Narucio sam kamelen boju iy Rusije za aluminijumske felne. Planiram da napravim spojler na zadnjim vratima a unutrasnjost ce biti prica za sebe. Planiram da na vratima zamenim sarke tako da se otvaraju na gore ali ne onaj sistem galebovih krila. rebace love al mislim da ce se isplatiti.

Vrata na Yugu da se otvaraju na gore...??...plasim se da to ni krov ni vrata izdrzala ne bi...

Da, al krov nece biti diran tj.nema nikakve veze sa otvaranjem vrata. Sarke se postavljaju na mesto sadasnjih uz ojacanje. Vrata se otvaraju od sebe pa na gore. Nije sistem galebovih krila, tako da krov nemora da trpi nikakve prepravke.

Da, al krov nece biti diran tj.nema nikakve veze sa otvaranjem vrata. Sarke se postavljaju na mesto sadasnjih uz ojacanje. Vrata se otvaraju od sebe pa na gore. Nije sistem galebovih krila, tako da krov nemora da trpi nikakve prepravke.

Imas neki link za proizvodjaca tih sarki, bas me interesuje kako bi se izvodilo swingovanje vrata posle otvaranja na onoj karoseriji?

Ajooj :lol: jadni vi kad zaključke o kolima donosite na osnovu klipova sa YouTuba.
Pa moj rodjak ima yugica sa 2.0 16v motor iz Lancie sa 175 konja, vozi ga 3 godine i nije uopste poceo da zeva il da se siri samo je imao troskove za redovan servis i nista drugo!A youtube sam stavio cisto da vide da moze da se ubaci svasta u yuga. :think:

I ja se družim sa takvima, tako da znam.
V6 3.0 i redni četvorocilindraš su nebo i zemlja, malo ti je loše poredjenje.
Izvini, koja to Lancia ima 2.0 16V sa tačno 175 konja?

Taj tvoj rodjak verujem da ima 2.0 16V iz lancie, samo što nisi ovde napisao koliko mu je ojačavao školjku da bi mogao da se vozi normalno, tako da zbunjuješ ljude koji ne znaju detalje oko tih prepravki.

I ja se družim sa takvima, tako da znam.
V6 3.0 i redni četvorocilindraš su nebo i zemlja, malo ti je loše poredjenje.
Izvini, koja to Lancia ima 2.0 16V sa tačno 175 konja?

Taj tvoj rodjak verujem da ima 2.0 16V iz lancie, samo što nisi ovde napisao koliko mu je ojačavao školjku da bi mogao da se vozi normalno, tako da zbunjuješ ljude koji ne znaju detalje oko tih prepravki.

Znam da nije isto to sam samo stavio kao primer jer kad ovom pajseru(mom rodjaku) nije nista crklo od limarije za 3 godine valjda i oni dobro ojacaju.On je radio komplet ojacanja stavljo je rollbarove,sine ispod patosa,koseve(i prednje i zadnje) je spojio sa nekim nosacem,na trapu ima neku bolestinu neke sanke al duple.Znaci auto je skroz ojacan al zato nista mu nije propali ko sto se desava onome ko u juga samo stavi jaci motor.Motor je stranac od Lancie Kappa.

EDIT: 155 konja ima,moja greska.

Poslednja izmena:
pa u 55-icu najcesce stavljaju 1.6 16V od lancije, jer treba samo da se jedan nosac prepravi i to je to..pase na menjac..al to onda vuce i ojacavanje celog auta, kompletna promena kocnica i js milion malih stvari..
i da zaboravio sam, ogroman kineski obrtometar, obavezno da crveno bude u 12 iljada obrtaja, iako jugo trokira na 4-5 iljada...

Back