acakomodor
Obećava
- Poruka
- 74
yugo 4x4
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije tačno.u pitanju je elektronsko palenje a ne izduv
Pavke:Pozdrav svima,
Imam jedan problem. Danas sam prao auto i ispalo mi je slovo Z iz oznake Zastava koja se nalazi na zadnjem levom kraju automobila. I nije neki problem, ali bih da ga namestim kako treba, pa me interesuje kojim lepkom bih mogao to pricvrstiti da vise ne otpada?
Evo i slike problema
Hvala svima unpared na odgovorima
Данашње Вечерње Новости:
Југо из Конга
DRUŠTVO “Fijat automobili Srbija” odlučilo je da početkom narednog meseca ukine proizvodnju “keca”, “juga” i “floride”, ali bi njihova montaža mogla da bude nastavljena u nekoj od afričkih zemalja - kaže Zoran Radojević, generalni direktor Grupe “Zastava vozila”.
Prema njegovim rečima, o namerama pojedinaca i preduzeća iz Afrike odluku će doneti nadležno Ministarstvo ekonomije i Agencija za privatizaciju.
- Postoji inicijativa da se “jugo florida” proizvodi u Kongu - kaže Radojević. - Naš egipatski partner “El nasko” i dalje, u delovima, uvozi “zastavu 128”. Proizvodnja tog
modela je kod nas ukinuta pre deset godina, ali prodaja na egipatskom tržištu i dalje ide dobro. Oni su osvojili 40 odsto proizvodnje rezervnih delova.
Sindikalci “Zastave” su nedavno burno reagovali na vest da će postojeća oprema da se proda ili pretopi u Smederevu. Zahtevali su da se prvo ponudi kooperantima Fabrike automobila, pa tek ponudi na prodaju. Ministarstvo je prihvatilo predlog sindikalaca.
- Naš zahtev se odnosio na univerzalne mašine, a ne na karoseriju i preseraj - kaže Zoran Mihajlović, predsednik Samostalnog sindikata Fabrike automobila. - Nemamo ništa rotiv izmeštanja te opreme.
evo za sve ljubitelje 128mice jedna ekstra tunirana i nabudzena egipatska 128-mica
![]()
![]()
![]()
![]()
Не прави се пита од г.ана!![]()