911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Može 1.1 i 1.3, oba DMB.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ja brate vidim onaj dizajn, onu kutijastu karoseriju, koja je bila moderna krajem 60tih, badava mu sve - može on da mu stavi mašinu i od Gallarda sasve atest...Inače, ti Dee verovatno ne znaš, u gradu je trenutno ogromna ekspanzija budženih Yugića. Za čudo, neki od njih sasvim lepo idu. Pisao sam o tome skoro u temi Tunirani automobili.
Može lako da se desi i više.@Stefan: Kako samo 120ks iz 2.0 16v?![]()
Jeste Dee, ali kada u toj kutijastoj karoseriji sa kraja '70 opereš nekoga u Golfu 5 R32 ili u Clio Sportu, zadovoljstvo ne izostaje. Uostalom, na spisku razloga zašto je to uradio sa Yugom, taj čovek je ovu stavku stavio na prvo mesto. Na trećem mestu mu je to što je za 8.000 dobio nov auto koji je brz kao i onaj od min. 25.000.Kad ja brate vidim onaj dizajn, onu kutijastu karoseriju, koja je bila moderna krajem 60tih, badava mu sve - može on da mu stavi mašinu i od Gallarda sasve atest...

juuu reci dzugo sa gallardovim motorom..pa sve bi moro da mu menjas..
menjas bi mu puko cim bi ga ubacio u brzinu, prevrno bi se u drugoj, zaustavio bi se za petnes puta vise vremena i posle svakog kocenja bi moro da menjas kocnice..
ps: znam da je to nebuloza al nisam mogo da odolim..![]()

Jeste Dee, ali kada u toj kutijastoj karoseriji sa kraja '70 opereš nekoga u Golfu 5 R32
Može u gradu, itekako može. Lično sam video.Ovo ce malo teze, jer 250ks + ESP + 4Motion... Judzin (kakav god da je) ne moze ni da mu prismrdi.
Oznaka motora mi je nepoznata, ali moguće da je iz Fiata X1/9...Oznaka motora mi je nepoznata, ali moguće da je iz Fiata X1/9...
Ovo u potpunosti stoji. Yuga vozi neko ko ima ihahaj vozačkog iskustva. Inače, kada hoće da se trka sa nekim, vema retko stiže da prešalta u treću, jer drugom navlači 110. A ugradu ti retko gde imaš mesta da ideš 150, jer su sve kratka rastojanja.Mislim da R32 ide do sto za malo iznad 6. Zar Yugo ima samo 650 kg? Reno 4 ima 640, pa mi malo sumnjivo, pogotovo sto su tu sigurno radjena i kojekakva ojacanja. Jugo je mozda eksplozivniji u samom startu, ali ga do saltanja u drugu Golf sigurno stize.
Pazi, nije da ti ne verujem, moguce je, sto da ne, ali ukoliko su oba vozaca podjednako dobra, Golf ce ga odrati samo tako.
Samo ću reći da čovek ima 54. godine, naučen je šta su prave stvari u auto-moto sportu.Svaka čast čoveku za trud i entuzijazam... Sviđa mi se što nije onako prostački nabudžen...već ima stila... Nije previše upadljiv, a ima sportsku notu (koliko to Jugo može upšte da je ima)... Perfomanse su već nešto drugo... Ta težina mi nikako ne uliva poverenje u otvoren put...Oznaka motora mi je nepoznata, ali moguće da je iz Fiata X1/9...
Ti si izgleda još jedan od onih koji dižu Golfa u nebesa, a sva ostala kola, bilo kakva da su, su go.vna?I šta i kad opere R32? I dalje ostaje šerpenja, a baja u Golfu ode i vozi se 5000000km i ne otpadaju mu leđa, bubrezi, glava i sl.
To je droga za frustrirane paćenike koji ne mogu da kupe normalan auto, a pri tom ne shvataju da nenormalnim jurcanjem u kocki ugrožavaju sve oko sebe
I šta i kad opere R32? I dalje ostaje šerpenja, a baja u Golfu ode i vozi se 5000000km i ne otpadaju mu leđa, bubrezi, glava i sl.
To je droga za frustrirane paćenike koji ne mogu da kupe normalan auto, a pri tom ne shvataju da nenormalnim jurcanjem u kocki ugrožavaju sve oko sebe

Kad ja brate vidim onaj dizajn, onu kutijastu karoseriju, koja je bila moderna krajem 60tih, badava mu sve - može on da mu stavi mašinu i od Gallarda sasve atest...

,a curi mu i ulje na iber lauf.