Jel jos neko slusa punk? Ja mislio da su ti ljudi izumrli pre, hmmm, 35-40 godina. Hajde oni sto povremeno slusaju nesto sto su slusali dok su bili klinci ali recimo da pokusavas da sviras i budes panker 15 godina posto je punk oficijelno mrtav... jbt, gde se ti ljudi pogresno skrenuli (kod Albukerkija nisu, bio je davno).
Tamo. krajem '70-tih sam imao drugara iz klupe u osnovnoj koji je otkidao na punk, Pistolse, Skids-e, kasnije na GBH pa sam i ja uz njega "pratio" punk. Njegov cale je u to vreme bio socijalisticki budza te je poslom cesto putovao na relaciji-BGD-London i sinu nabavljao ploce, a negde u 8-mom razredu mu je doneo i punkersku koznju jaknu kupljenu u prodavnici na Carnaby streetu. Moj drugar, Toske, je odjednom postao omiljeni lik momcima koji su pokusavali da naprave punk bandove, zvali su Tosketa da im bude clan iako niti je znao da peva, niti da svira ( aposlutno nije imao sluha) ali je zato skakao po bini u svojoj punk jakni. "Promenio" je tako 3-4 punk banda koji su svirali po Zemunu-NBGD, mislim da je jednom shef bio i Lokner (kasnije pa i danas u Bajaginim instruktorima). Posle je dosla srenja skola, JNA, studije... a negde u drugoj polovini '80-tih Toske je zavrsio na Crvenoj jabuci, istinski panker, hehe.