YouTube

YouTube Premium omogućiće skidanje videa u Full HD-u

Ako se odlučite na plaćanje pretplate za servis YouTube Premium, u iznosu od 749 dinara mesečno, zauzvrat ćete dobiti pristup originalnim sadržajima, muzičkom katalogu YouTube Music usluge bez reklama, mogućnost slušanja glazbe u pozadini, ali i mogućnost preuzimanja (downloada) video zapisa sa YouTube-a. Ova poslednja opcija do sada je uključivala skidanje videa u rezolucijama do najviše 720p, a u nekim slabije razvijenim zemljama čak je i besplatna.

Međutim, uz širenje dostupnosti Premium usluge na više tržišta, među njima nedavno i ono naše, YouTube je odlučio svojim vernim pretplatnicima dati i još jednu privilegiju. Svi oni koji će plaćati navedenu pretplatu uskoro bi trebali da imaju mogućnost da preuzimaju željene video zapise sa YouTube-a na svoje mobilne uređaje u Full HD kvalitetu, tj. u rezoluciji 1080p.

Ovu novu mogućnost YouTube za sada testira u ograničenom opsegu, a primetili su je korisnici Indije i nekih drugih zemalja unutar svojih iOS i Android aplikacija. U ovom trenutku nije poznato kada će mogućnost downloada Full HD videa biti dostupna širom sveta i svim korisnicima, ali je za očekivati da se to dogodi uskoro.

https://www.itvesti.info/2019/08/youtube-premium-omogucice-skidanje.html

Како да преведем неки клип са ЈТ на српски језик ? Пошто сам лаик који програм треба да скинем за то ? Ако може у кратким цртама како се то ради. Хвала.

Пробао сам то. Даје ти превод као на гугл преводиоцу. Испада смешно. Имам ту једног познаника који је професор енглеског. Он би ми говорио а ја куцао само не знам где се то куца и како се убацује.

Za koliko dana, na youtube kanalu se upisuju subskripovi, jer sadrzaj sa kanala je uplodovan svakodnevno.
Nejo ima 2000-3000 vids snimaka i veoma puno subscripera.
Pitam za novi kanal.
Bevezano za sadrzaj, jer i da neko ima 1000 video snimaka opet bi imao jako puno subskripera ako je taj sadrzaj bas o jednoj temi.
Ja imam manje od 40 video snimaka i 22 suba, uplodujem svakodnevno.
Za dve tri godine imati 15 000 subs?

Za koliko dana, na youtube kanalu se upisuju subskripovi, jer sadrzaj sa kanala je uplodovan svakodnevno.
Nejo ima 2000-3000 vids snimaka i veoma puno subscripera.
Pitam za novi kanal.
Bevezano za sadrzaj, jer i da neko ima 1000 video snimaka opet bi imao jako puno subskripera ako je taj sadrzaj bas o jednoj temi.
Ja imam manje od 40 video snimaka i 22 suba, uplodujem svakodnevno.
Za dve tri godine imati 15 000 subs?
A šta snimaš na YouTube?

A šta snimaš na YouTube?
koristim nekoliko programa za obradu muzike, prvo pronadjem na youtubu odgovarajucu pesmu.
Tu pesmu, idem na online extraxt vocals from music.
Tada istoimenu pesmu pronadjem u midi formatu.
Presnimim je npr u orkestru uz pomoc labs plugina za fl studio.
Dodam jos nejoliko kanala u fl.
Snimim je u mp3 formatu.
Sacuvam na disku.
Glas iz pesme editujem uz pomoc pro tools i waves pluginova, potom u wavepadeditoru, goldwave, i audicity.
I dobio sam kvalitetnu a kapelu ili kvalitetan remix plus fl studio.
Na kraju sve ubacim u virtual dj pod uslovom da mi je jednaka sinhronizacija obadave verzije pesme.
I na samom kraju, napravim audio viulizator za video koji na samoj zavrsnici bude uplodovan na yt.
otprilike pola sata posla bez wavepadeditora 5min

koristim nekoliko programa za obradu muzike, prvo pronadjem na youtubu odgovarajucu pesmu.
Tu pesmu, idem na online extraxt vocals from music.
Tada istoimenu pesmu pronadjem u midi formatu.
Presnimim je npr u orkestru uz pomoc labs plugina za fl studio.
Dodam jos nejoliko kanala u fl.
Snimim je u mp3 formatu.
Sacuvam na disku.
Glas iz pesme editujem uz pomoc pro tools i waves pluginova, potom u wavepadeditoru, goldwave, i audicity.
I dobio sam kvalitetnu a kapelu ili kvalitetan remix plus fl studio.
Na kraju sve ubacim u virtual dj pod uslovom da mi je jednaka sinhronizacija obadave verzije pesme.
I na samom kraju, napravim audio viulizator za video koji na samoj zavrsnici bude uplodovan na yt.
otprilike pola sata posla bez wavepadeditora 5min
YouTube je svima nama umanjio preporuke i sada je jako teško doći do novih subskrajbera. Evo ja isto objavljujem redovno video snimke na YouTube redovno ne baš svaki dan, ali imam manje pregleda i dobijem mnogo manje subskrajbera.

YouTube je svima nama umanjio preporuke i sada je jako teško doći do novih subskrajbera. Evo ja isto objavljujem redovno video snimke na YouTube redovno ne baš svaki dan, ali imam manje pregleda i dobijem mnogo manje subskrajbera.
Isto ko i ja. Valjda zbog tik toka.
Mada, su i bitni i subskriperi ali bitnihe je kakav sadrzaj ima Na kanalu.
Pre oko 10 godina uopste nisam pazio tj vodio... Youtube kanal a imao sam puno subs, a sada kada radim sve isto sto i youtube inflalunceri ili kako li se vec zocu, max za jedan mesec prikupim 3 suba A svakodnevno objavljujem.
zato sam sam otvorio jos 3-4 kanala, sve ukupno oko 15tak subs mesecno.
Sta upladujes, da li moze video snimak da ovde postavis?

Isto ko i ja. Valjda zbog tik toka.
Mada, su i bitni i subskriperi ali bitnihe je kakav sadrzaj ima Na kanalu.
Pre oko 10 godina uopste nisam pazio tj vodio... Youtube kanal a imao sam puno subs, a sada kada radim sve isto sto i youtube inflalunceri ili kako li se vec zocu, max za jedan mesec prikupim 3 suba A svakodnevno objavljujem.
zato sam sam otvorio jos 3-4 kanala, sve ukupno oko 15tak subs mesecno.
Sta upladujes, da li moze video snimak da ovde postavis?
Snimam savete kako biti uspešan kod devojaka. Kurseve san nazvao šmekerski saveti. Možeš ih naći na YouTube. Inače situacija na YouTube je takva da ne smem da delim ništa van YouTube. Moraćeš da ih sam potražiš.

Snimam savete kako biti uspešan kod devojaka. Kurseve san nazvao šmekerski saveti. Možeš ih naći na YouTube. Inače situacija na YouTube je takva da ne smem da delim ništa van YouTube. Moraćeš da ih sam potražiš.
Youtube kaznjava share na drugim platformama, a na krstarici pogotovo.
Imas pri monetizaciji klipova polje da oznacis da pristajes da neces podeliti video zapis nikad 😂😂😂

Aj ne izmisljaj maike ti.

Evo shareujem ja umesto tebe.
Ovu antireklamu.
Ovo si ti????
Brate, ja sam tvoj najveci fan😱!!!
Ali onaj klip gde ides da se sisas je cool
Meni youtube ne moze da zabrani gde da serujem, evo moji video snimci su a capelle ili hawaii traditional music na drugom kanalu, ili na trecem kaludjerko koji je proda svoj ferari na trecem, na cetvrtom ceo film sa prevodom.
Ja bih ovde da sherujem te video snimke, ali u 15 godina koliko ima yt ukinuli su mi tri kanala, tako da bi bilo dobro nekog youtube admina za srbiju naci vezu neku i vratiti te kanale

Ovo si ti????
Brate, ja sam tvoj najveci fan😱!!!
Ali onaj klip gde ides da se sisas je cool
Meni youtube ne moze da zabrani gde da serujem, evo moji video snimci su a capelle ili hawaii traditional music na drugom kanalu, ili na trecem kaludjerko koji je proda svoj ferari na trecem, na cetvrtom ceo film sa prevodom.
Ja bih ovde da sherujem te video snimke, ali u 15 godina koliko ima yt ukinuli su mi tri kanala, tako da bi bilo dobro nekog youtube admina za srbiju naci vezu neku i vratiti te kanale
To je Mr.Infinity. Bad boy je nabildovan baja.

Back