Mala Puslica
Veoma poznat
- Poruka
- 10.424
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nova sam na forumu ovde i vidim da ima tema koja mene zanima, a to je YOUTUBE. Konkretno me zanima, kako napraviti play listu na yt-u? Prijavis se na svoju mail adresu, i onda? Hvala unapred!![]()
ljudi ako iko ima kakav prijedlog da pomogn nek pise,postavio sam prije par godina video kojeg se sad sramim,ali problem je u tome sto sam zabravio e-mail i lozinku od kanala sa kojeg je uplodovan video,spamovo sam ga vec 100 puta ali administratori nikako da ukinu video,moze te li mi pomoci ikako???
Nastao mi problem da youtube sporo ucitava. Normalno je do sada radio na 360p, sve gledao i odjednom nece. Jedva ucita na 144p. I to samo na youtube, sve ostalo odlicno radi. Gledam seriju na ostalim sajtovima, u bilo koje vreme i odlicno sljaka. Ne koci nigde drugo, samo youtube. Imam ok komp, protok mi je 2 mbps, pre dva dana i jos 3 godine unazad sve sam isto imao i odlicno je radilo. Najednom lose. Ako mozete da mi pomognete na neki nacin, unapred zahvalan.
Е људи, занима ме је л' је могуће, да циљано тражим плејлисте које ја хоћу? Тј. слушао сам неку плејлисту пре неки дан и сад не знам како да нађем ту плејлисту, нешто сам покушавао, али ми не иде? Знам сигурно 3 песме са те плејлисте...
Pre neki dan sam imao potrebu da reinstaliram windows...
Sada sam to resio ali imam jedan drugi problem...
Zou Tube sada broji moje sopstvene posete klipovima...
Trudim se da ih ne posecujem ali ponekad moram da udjem radi sharovanja ili slicno...
Dugme gde pise Do not count mz visits ne mogu da nadjem...
Jel ima neko ideju kako da sprecim da se ovo desava...
( ako neko napise da pitam google ili da kliknem na Do not count my own visits izvredjacu mu sve mrtvo i zivo )
Ljudi napravio sam nov youtube kanal i poceo da snimam, kad bi ste bacili pogled, pogledali prvu montazu i gameplay znacilo bi mi mnogo![]()
Hvala !!
https://www.youtube.com/user/iSerbOfficial
ovako i ja skidam