divilac Buduća legenda Poruka 44.462 20.07.2010. u 16:01 - YouTube romantiče pesme #3.766 ...isto,...
andjeo sa dva lica Ističe se Banovan Poruka 2.120 25.07.2010. u 09:24 - YouTube romantiče pesme #3.770
VENIX Ističe se Poruka 2.746 25.07.2010. u 19:43 - YouTube romantiče pesme #3.771 Oči mi tope se ... Dok vetar sa stola,pesme mi briše ... Koji stih sad razum da krene ? Kada tu nebe nema više .... Lice moje nebo je ... I niz njega iste padaju kiše, Koji stih sad razum da krene ? Kada tu tebe nema više .... Kome sad usne ljubiš do zore ? Možda to nebo zna ... Hladna noć je dok misli mi gore ... Dal volim il mrzim ja .... Al negde još čuvam san .... I oči zelene od gora veće I ko će sad nežno rame da mazi ? Niko to više ne može i neće .....
Oči mi tope se ... Dok vetar sa stola,pesme mi briše ... Koji stih sad razum da krene ? Kada tu nebe nema više .... Lice moje nebo je ... I niz njega iste padaju kiše, Koji stih sad razum da krene ? Kada tu tebe nema više .... Kome sad usne ljubiš do zore ? Možda to nebo zna ... Hladna noć je dok misli mi gore ... Dal volim il mrzim ja .... Al negde još čuvam san .... I oči zelene od gora veće I ko će sad nežno rame da mazi ? Niko to više ne može i neće .....