VENIX Ističe se Poruka 2.746 10.06.2010. u 19:37 - YouTube romantiče pesme #3.485 Izvanredna obrada izvanredne numere Tece noc k'o mutna reka oj, ljubavi ti daleka opet sam ti cudno usnio videh tebe pored mene nase kceri nerodjene u goloj se vodi budio Ej, ne veruje srce pameti ej, pa me tera tamo gde si ti Za pokoru sto te volim imenom se tvojim molim tebe molim, Boga preklinjem gazio bi' hladan kamen i po trnju zivi plamen samo dahom da te dotaknem Tece noc k'o mutna reka oj, ljubavi ti daleka opet sam ti cudno usnio srecna zvezda padalica pala preko tvoga lica a nisam je jadan video !
Izvanredna obrada izvanredne numere Tece noc k'o mutna reka oj, ljubavi ti daleka opet sam ti cudno usnio videh tebe pored mene nase kceri nerodjene u goloj se vodi budio Ej, ne veruje srce pameti ej, pa me tera tamo gde si ti Za pokoru sto te volim imenom se tvojim molim tebe molim, Boga preklinjem gazio bi' hladan kamen i po trnju zivi plamen samo dahom da te dotaknem Tece noc k'o mutna reka oj, ljubavi ti daleka opet sam ti cudno usnio srecna zvezda padalica pala preko tvoga lica a nisam je jadan video !