gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
Pandan yt vec postoji u vidu lbry, bitchute i slicnih sajtova i tamo nema cenzure.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u cemu gresim, da youtube samostalno brise sadrzaj, bez icijeg naredjenja?Грешиш, јевропo.То је сасвим у реду. YouTube је одличан веб-сајт, а то што се ми не слажемо баш увек с њиховом политиком, која се много не разликује од политика других великих веб-сајтова, то не дотиче власнике YouTube-a. То је њихово право, а на нама је да одлучимо хоћемо ли га користити, или ћемо направити свој пандан YouTube-y.
Дакле коначно је неко нормалан стао на крај смутљивцима
као што је Несторовић и Алечковићка !
Проверио сам, њихових збуњујућих изјава више нема на Јутубу
https://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2021&mm=03&nav_id=1825943
Бeз обзира на борбу интeрнeт-платформи против ширeња дeзинформаицја у вeзи са коронавирусом,
њих јe свe вишe.
Б92
НЕДЕЉА,
14.03.2021.
Ово доказујe и извeштај у ком пишe
како јe YоуТубe уклонио вишe од 30.000 обмањујућих видeо-снимака
у вeзи са ковидом 19,
и то само у послeдњих пeт мeсeци.
Портпаролка овe платформe јe рeкла
да јe уклоњeни садржај у потпуности супротан са информацијама којe дајe Свeтска здравствeна организација,
или другe институцијe којe издају упутства у вeзи са пандeмијом,
прeноси ББЦ.
Како јe рeкла,
у послeдњих годину дана уклоњeно јe вишe од 800.000 видeо-снимака
који ширe дeзинформацијe у вeзи са пандeмијом коронавируса,
што о вакцинама,
што о самом вирусу.
Ту, наравно спадају и разнe другe тeоријe завeрe,
као на примeр да вакцинe изазивају нeплодност,
да сe њима убацују микрочипови у тeла људи, и слично.
У томе што мислиш да то није у реду, да није фер. Тога нема, једноставно, таква је политика сајта. Нама се свиђа што тамо има разних видео материјала, алиu cemu gresim, da youtube samostalno brise sadrzaj, bez icijeg naredjenja?
pa postavicu dokaz prvom prilikom
Naravno da ce sarlatane da izbrisu, ali ne i ozbiljne strucnjake za KoronuДакле коначно је неко нормалан стао на крај смутљивцима
као што је Несторовић и Алечковићка !
Проверио сам, њихових збуњујућих изјава више нема на Јутубу
https://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2021&mm=03&nav_id=1825943
Бeз обзира на борбу интeрнeт-платформи против ширeња дeзинформаицја у вeзи са коронавирусом,
њих јe свe вишe.
Б92
НЕДЕЉА,
14.03.2021.
Ово доказујe и извeштај у ком пишe
како јe YоуТубe уклонио вишe од 30.000 обмањујућих видeо-снимака
у вeзи са ковидом 19,
и то само у послeдњих пeт мeсeци.
Портпаролка овe платформe јe рeкла
да јe уклоњeни садржај у потпуности супротан са информацијама којe дајe Свeтска здравствeна организација,
или другe институцијe којe издају упутства у вeзи са пандeмијом,
прeноси ББЦ.
Како јe рeкла,
у послeдњих годину дана уклоњeно јe вишe од 800.000 видeо-снимака
који ширe дeзинформацијe у вeзи са пандeмијом коронавируса,
што о вакцинама,
што о самом вирусу.
Ту, наравно спадају и разнe другe тeоријe завeрe,
као на примeр да вакцинe изазивају нeплодност,
да сe њима убацују микрочипови у тeла људи, и слично.
Vaseljenska.info je već ukinutaTako i treba. Šire paniku i lažu u vezi vakcina. Samo da obrišu Smrdin.Info i mojoj sreći nikad kraja. A radim na tome.
ja mislim da je bolje da covek izbegava glavobolje, a temperaturi da ne dozvoli da ga obori negde napolju, nego on nju, u krevetu - ja sam se cak jednom umotao mokrim carsavima i pustio klimu, pre nekih 10 godina... tako da ja te gluposti ne pijem mozda 25 godina, odlezim i kvit, ali evo sta drugi kazu:Pijem Bajerov Aspririn po potrebi preko 50 godina,kada me zaboli glava,kad osetim da hoce temperatura dame obori sa cajem.I nista mi ne fali.I to onaj od 500 mg.
Aspirin je sasvim dobar lek,normalno u odredjenim kolicinama,a to sto se ti umotavas mokrim carsavom mislis da je normalno.Za glavobolju postoji mnogo uzroka,tako da ne mogu da se sprece,ali mogu da se lece.ja mislim da je bolje da covek izbegava glavobolje, a temperaturi da ne dozvoli da ga obori negde napolju, nego on nju, u krevetu - ja sam se cak jednom umotao mokrim carsavima i pustio klimu, pre nekih 10 godina... tako da ja te gluposti ne pijem mozda 25 godina, odlezim i kvit, ali evo sta drugi kazu:
Професор Ели Маген, водећи аутор запажање о могућим корисним ефектима ниских доза аспирина на ковид 19 означио је као „прелиминарна, али обећавајућа“.
Милана Френкел Моргенштерн је рекла да је истраживање у раној фази и да се она нада да ће довести до даљег проучавања, нагласивши да не препоручује да људи сами себи преписују аспирин.
https://srbin.info/drustvo/zanimljivosti/jeftin-i-svima-poznat-lek-stiti-od-korone/
Није тачно. Јутуб је као и твитер платформа и зато нису одговорни за садржај који се на њих поставља, па зато немају право да укидају било шта осим ако не добију судску пресуду која им то налаже, или ако крши закон(нпр. видео снимак који промовише наркоманију). У супротном сви они закони које избегавају зато што су регистровани као платформа че их упропастити у року од месец дана. Најпре би их сви они којима су скинули снимке засули тужбама и узели грдан новац.Па шта? Јутјуб одлучује шта ће бити на њиховом сајту. Не одлучује ваљда Пера и Мика из Србије.
Али ако стигне довољно пријава, обрисаће, као што су много пута обрисали неке српске канале, само зато што су се Албанци или Муслимани организовали да пријављују, па људима из нечије обести брисали канале. Србе с друге стране такве ствари не тангирају, па се на истом том јутјубу може наћи мноштво гадости уперених против Срба, на које нико не реагује (што је исто разумљиво, јер кога је за нас брига?).Није тачно. Јутуб је као и твитер платформа и зато нису одговорни за садржај који се на њих поставља, па зато немају право да укидају било шта осим ако не добију судску пресуду која им то налаже, или ако крши закон(нпр. видео снимак који промовише наркоманију). У супротном сви они закони које избегавају зато што су регистровани као платформа че их упропастити у року од месец дана. Најпре би их сви они којима су скинули снимке засули тужбама и узели грдан новац.
То није судско решење да се снимак скине. Осим ако се у њему отворено позива на кршење закона, случај мора да се проследи суду и да се делује у складу са одлуком суда. Платформа такође не сме постављати подуслове корисницима осим да "снимци не смеју позивати на противзаконите радње". Мислим да чак не смеју ни да "суспендују" снимак док суд решава случај, али у сваком случају да га обришу и/или укидају налоге без судског решења никако.Али ако стигне довољно пријава, обрисаће, као што су много пута обрисали неке српске канале, само зато што су се Албанци или Муслимани организовали да пријављују, па људима из нечије обести брисали канале. Србе с друге стране такве ствари не тангирају, па се на истом том јутјубу може наћи мноштво гадости уперених против Срба, на које нико не реагује (што је исто разумљиво, јер кога је за нас брига?).
Evo Srbin.Info je YouTube počeo da shadow banuje.Vaseljenska.info je već ukinuta
Da.Srbin.info je šadov banovan što znači da kada na YouTube otkucate njihovo ime ne vidi se njihov Youtube kanal već samo neki njihovi videi.