S1MCRO
Elita
- Poruka
- 22.957
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Агапе
Телевизија Храм
Духовник библиотека
Док анђели спавају
Српски радио Чикаго
Православна духовна музика
Друштво српско-руског пријатељства
Србски православни појци
Даница Црногорчевић
Косовски Божури
ИВАНГРАД студио
Милош Ернаут
Веселин Гатало
Спутник Србија
Србија глобал
Србадија
РТС Око
РТС мерила времена
РТС Сасвим природно
РТС најлепше народне песме
Митрополија загребачка
Рас телевизија
Балкан инфо
in4snet
Sto mene nervira taj Veselin Gatalo.... Jedan od onih kojima su Srbijanci krivi za sve muke i u njima vidi iskonsko zlo, dosadan je bas, i iritantan
Пратим његову емисију "Људовање", има интересантне госте. Нисам приметила да је антисрбин, управо супротно. Уколико је тема била другосрбијанска "елита" онда га вероватно ниси добро разумео. Многи не разумеју термин другосрбијанац, нису национално освешћени и термин их збуњује. Гатало живи у БиХ и јасно говори да је Србин, у емисији је угостио и православне монахе, верски и национално је освешћен, то многима смета.
I Hate Dogs
Gentle Whispering (ASMR)
Irina u Kanadi
Sašina kuhinja
Potrošački savetnik
Marka Žvaka
Charles Cather
...a радо гледам све што се тиче геологије, цунамија, ајкула, роњења, репарација обуће (The elegant Oxford), јувелире и златаре и поступак израде накита итд итд...
I ja povremeno gledam Zvaku... Interesantan koncept, jer udarni kanali tipa SDJ, Mosar, Pivka, itd.. snimaju samo dobra mesta za has, a ova dvojica jedu i djubre da pokazu sta ne treba... Mada vidim isto to rade i Stuberi ili kako vec, oni klinci iz Vojvodine, samo mislim da su Marka Zvaka poceli pre njih.
Jesu,daleko su prirodniji nego ŠDJ,old school bg blejači...a moja su generacija manje više, definitivno mi taj stil razumljiviji. Pre nego ova dva fensera u sponzorstvima do gušeI ja povremeno gledam Zvaku... Interesantan koncept, jer udarni kanali tipa SDJ, Mosar, Pivka, itd.. snimaju samo dobra mesta za has, a ova dvojica jedu i djubre da pokazu sta ne treba... Mada vidim isto to rade i Stuberi ili kako vec, oni klinci iz Vojvodine, samo mislim da su Marka Zvaka poceli pre njih.
Jesu,daleko su prirodniji nego ŠDJ,old school bg blejači...a moja su generacija manje više, definitivno mi taj stil razumljiviji. Pre nego ova dva fensera u sponzorstvima do guše. Mada realno i ŠDJ je imao dobre momente dok su išli po terenu i isprobavali ali ovaj kasniji period jako mlako i previše detinjasto.
Nolifer i njegovo mljackanje ponekad ume da ubode žicu ,lik je pojava za respect...znam da je neki gejmer i isto je klinac(iz moje tačke gledišta) ali "from the hood" nekako, prirodniji je,gotivniji![]()
Jesu,daleko su prirodniji nego ŠDJ,old school bg blejači...a moja su generacija manje više, definitivno mi taj stil razumljiviji. Pre nego ova dva fensera u sponzorstvima do guše. Mada realno i ŠDJ je imao dobre momente dok su išli po terenu i isprobavali ali ovaj kasniji period jako mlako i previše detinjasto.
Nolifer i njegovo mljackanje ponekad ume da ubode žicu ,lik je pojava za respect...znam da je neki gejmer i isto je klinac(iz moje tačke gledišta) ali "from the hood" nekako, prirodniji je,gotivniji![]()