YOUTUBE KANALI KOJE PRATITE

Агапе
Телевизија Храм
Духовник библиотека
Док анђели спавају
Српски радио Чикаго
Православна духовна музика
Друштво српско-руског пријатељства
Србски православни појци
Даница Црногорчевић
Косовски Божури
ИВАНГРАД студио
Милош Ернаут
Веселин Гатало
Спутник Србија
Србија глобал
Србадија
РТС Око
РТС мерила времена
РТС Сасвим природно
РТС најлепше народне песме
Митрополија загребачка
Рас телевизија
Балкан инфо
in4snet

Sto mene nervira taj Veselin Gatalo.... Jedan od onih kojima su Srbijanci krivi za sve muke i u njima vidi iskonsko zlo, dosadan je bas, i iritantan

Sto mene nervira taj Veselin Gatalo.... Jedan od onih kojima su Srbijanci krivi za sve muke i u njima vidi iskonsko zlo, dosadan je bas, i iritantan

Пратим његову емисију "Људовање", има интересантне госте. Нисам приметила да је антисрбин, управо супротно. Уколико је тема била другосрбијанска "елита" онда га вероватно ниси добро разумео. Многи не разумеју термин другосрбијанац, нису национално освешћени и термин их збуњује. Гатало живи у БиХ и јасно говори да је Србин, у емисији је угостио и православне монахе, верски и национално је освешћен, то многима смета.

Пратим његову емисију "Људовање", има интересантне госте. Нисам приметила да је антисрбин, управо супротно. Уколико је тема била другосрбијанска "елита" онда га вероватно ниси добро разумео. Многи не разумеју термин другосрбијанац, нису национално освешћени и термин их збуњује. Гатало живи у БиХ и јасно говори да је Србин, у емисији је угостио и православне монахе, верски и национално је освешћен, то многима смета.

Ma jok, nego voli da potencira da su svi drugi Srbi veci Srbi od Srba iz Srbije... Kompleksas, dzabe mu svi monasi u emisiji kad malo-malo pa naglasava kako je Beograd prvi grad ociscen od Jevreja... Ako gledas pazljivo non stop provlaci kao ma nismo mi ko one beogradske emisije sa placenom publikom, itd... Ako ne voli Srbiju koji ***** nas onda komentarise.........

Zbog takvih koji prave podele i seju mrznju mi i krivo nekad sto svako malo stradamo za tu istu Bosnu, i sto ih uopste oslobadjasmo, a vidis kako vracaju takvi poput Gatala... Mada iskreno, ja verujem da vecina bosanaca/Srba iz BiH nisu takvi, al da se ne lazemo ima ih

I Hate Dogs
Gentle Whispering (ASMR)
Irina u Kanadi
Sašina kuhinja
Potrošački savetnik
Marka Žvaka
Charles Cather

...a радо гледам све што се тиче геологије, цунамија, ајкула, роњења, репарација обуће (The elegant Oxford), јувелире и златаре и поступак израде накита итд итд...

I Hate Dogs
Gentle Whispering (ASMR)
Irina u Kanadi
Sašina kuhinja
Potrošački savetnik
Marka Žvaka
Charles Cather

...a радо гледам све што се тиче геологије, цунамија, ајкула, роњења, репарација обуће (The elegant Oxford), јувелире и златаре и поступак израде накита итд итд...

I ja povremeno gledam Zvaku... Interesantan koncept, jer udarni kanali tipa SDJ, Mosar, Pivka, itd.. snimaju samo dobra mesta za has, a ova dvojica jedu i djubre da pokazu sta ne treba... Mada vidim isto to rade i Stuberi ili kako vec, oni klinci iz Vojvodine, samo mislim da su Marka Zvaka poceli pre njih.

I ja povremeno gledam Zvaku... Interesantan koncept, jer udarni kanali tipa SDJ, Mosar, Pivka, itd.. snimaju samo dobra mesta za has, a ova dvojica jedu i djubre da pokazu sta ne treba... Mada vidim isto to rade i Stuberi ili kako vec, oni klinci iz Vojvodine, samo mislim da su Marka Zvaka poceli pre njih.

Немају они само прехрамбене клипове.

Za ljubitelje filma, naročito kultnih akcionih s kraja prošlog veka, sa laganim osvrtom na skorašnju politizaciju ove grane umetnosti, kao i veoma posvećeno, elokventno i politički nekorektno masakriranje današnjih nekreativnih, pretencioznih, kompjuterizovanih političkih pamfleta koje pogrešno nazivamo fimovima:

The Critical Drinker aka The Drunken Critic

Razorfist

nešto smirenije i Sargon of Akkad

Od domaćih odličan Galebov podkast Agelast:

Jesu,daleko su prirodniji nego ŠDJ,old school bg blejači...a moja su generacija manje više, definitivno mi taj stil razumljiviji. Pre nego ova dva fensera u sponzorstvima do guše :lol: . Mada realno i ŠDJ je imao dobre momente dok su išli po terenu i isprobavali ali ovaj kasniji period jako mlako i previše detinjasto.
Nolifer i njegovo mljackanje ponekad ume da ubode žicu ,lik je pojava za respect...znam da je neki gejmer i isto je klinac(iz moje tačke gledišta) ali "from the hood" nekako, prirodniji je,gotivniji 😆

Jesu,daleko su prirodniji nego ŠDJ,old school bg blejači...a moja su generacija manje više, definitivno mi taj stil razumljiviji. Pre nego ova dva fensera u sponzorstvima do guše :lol: . Mada realno i ŠDJ je imao dobre momente dok su išli po terenu i isprobavali ali ovaj kasniji period jako mlako i previše detinjasto.
Nolifer i njegovo mljackanje ponekad ume da ubode žicu ,lik je pojava za respect...znam da je neki gejmer i isto je klinac(iz moje tačke gledišta) ali "from the hood" nekako, prirodniji je,gotivniji 😆

Za SDJ bih imao svasta nesto da kazem, pogotovo za onog mladjeg sto zija ko konj, ali bolje da se ovde zaustavim ahaha.. Mislim ne poznajem momke licno, samo ovo sto vidim preko klipova... A Mosar je legenda, urnebes mu ga daje, pavlaka ga vozi 🤣🤣

Kakav komad sirovine. Strašno.

Back