YOUTUBE KANALI KOJE PRATITE

S1MCRO

Elita
Poruka
16.040
Druga decenija XX veka donela je neslućenu eksploziju YT kanala na sve zamislive životne teme. Klasična televizija gubi bitku pred najezdom amaterskih klipova, emisija koje prave priučeni novinari i prenosa uživo raznih događaja i dešavanja. Nema više potrebe ni kupovati muziku jer se sve odmah stavlja na YT. Isto važi i za dokumentarne emisije itd.

Za početak, evo jednog kanala koji se bavi sedmom umetnošću


Poput nas ovde, i ljudi koji stoje iza CineFixa su takođe opsednuti pravljenjem raznih lista i moram da priznam da sam dosta toga pogledao sa uživanjem.A šta vi volite da gledate na YT?
 

fauler

Veoma poznat
Poruka
14.486
Od domaćih Dobar,loš zao na portalu nova.s sad imaju podcast tamo,Slavija Info i njih ponekad gledam čak i onog Srbin Info ponekad pogledam,odbegli insajder Višekruna i njega pogledam šta kaže,Srpski kolektiv dakle sve što je opoziciono mogu da pogledam.Za razbibrigu i razonodu gledam Cugatrone i onog Mario Vrećo on baš dobro radi te klipove.Likove kao što su Baka prase i Nixa nikako.
 

Samsonight

Veoma poznat
Poruka
12.567
Uh, imam pravu osrednju papazjaniju praćenih kanala na YT.
Bar deset kanala za kuvanje, Amir Hadžić, Miloš Milaković, Alpha m., Miroljub Petrović, Ozbiljne Teme, Peekaboo kids, ŠtaDaJedem, Rescue Animals, SSSniperwolf, BradMondo... i još stotine... Kad god dođem na YT, imam šta da vidim.
 

Redmond

Veoma poznat
Moderator
Poruka
14.004
Copy Paste sa druge teme:

Kings and Generals - serijal video klipova o legendarnim istorijskim bitkama, pokriva periode kao sto su Otomanski ratovi, Cezarova osvajanja, ratovi Aleksandra Makedonskog i hiljadu drugih stvari...
https://www.youtube.com/channel/UCMmaBzfCCwZ2KqaBJjkj0fw

srodni kanali su isto BazBattles, HistoryMarche, Historia Civilis, Extra History, Weird History... (ukratko fanatik sam po pitanju istorije)

Ted Ed - edukativni kanal sa sjajnom animacijom i naracijom, pokriva teme iz književnosti, nauke, istorije, politike itd itd
https://www.youtube.com/channel/UCsooa4yRKGN_zEE8iknghZA

InfographicShow - isto mnogo lud kanal koji se bavi raznoraznim temama, npr da li bi preživeli zombi apokalipsu? šta bi se desilo kad bi nas kontaktirali vanzemaljci? kako da pobedite nekog horor monstruma iz filma?
https://www.youtube.com/user/TheInfographicsShow

Biographic - narator govori o biografijama raznih poznatih ličnosti, od političara, ratnih heroja, preko muzičara i zabavljača do serijskih ubica i psihopata
https://www.youtube.com/channel/UClnDI2sdehVm1zm_LmUHsjQ
 

Анета

Primećen član
Poruka
772
Агапе
Телевизија Храм
Духовник библиотека
Док анђели спавају
Српски радио Чикаго
Православна духовна музика
Друштво српско-руског пријатељства
Србски православни појци
Даница Црногорчевић
Косовски Божури
ИВАНГРАД студио
Милош Ернаут
Веселин Гатало
Спутник Србија
Србија глобал
Србадија
РТС Око
РТС мерила времена
РТС Сасвим природно
РТС најлепше народне песме
Митрополија загребачка
Рас телевизија
Балкан инфо
in4snet
 

Top