YouTube да ли је ово почетак краја?

*Neca Šmeca*

Iskusan
Banovan
Poruka
5.217
На YouTube су осванула нова правила која све вие ограничавању твоју слободу као креатора и аутора.

https://www.youtube.com/yt/policyan...elines.html#communityguidelines-line-crossing

Због овога могу да те казне.

What we consider when age-restricting a video
Whether breasts, buttocks or genitals (clothed or unclothed) are the focal point of the video;
Whether the video setting is sexually suggestive (e.g. a location generally associated with sexual activity, such as a bed);
Whether the subject is depicted in a pose that is intended to sexually arouse the viewer;
Whether the language used in the video is vulgar and/or lewd;
Whether the subject's actions in the video suggest a willingness to engage in sexual activity (e.g. kissing, provocative dancing :dash::dash::dash:, fondling); and
If a subject is minimally clothed, whether the clothing would be acceptable in appropriate public contexts (e.g. swimwear vs. underwear).
Other factors include:
The length of time an image appears in the video
Fleeting vs. prolonged exposure, especially relative to the overall length of the video
The camera angle and focus
The relative clarity of the images in the video
The video thumbnail; please refer to our Misleading Thumbnail policy

Почиње полако и поубуна YouTubersa

Многи канали су угашени или добили опомене. Сада се бришу субскрајбери из непознатих разлога. О чему се ради?

Poslednja izmena:
auuuuuuuu :eek:

pa kako ce turbo-folk scena da opstane sad?????? :lol: :hahaha:

- - - - - - - - - -

Kako ovo jos nije uklonjeno :lol: il sam ja nesto lose skonto :think:

Још није дошла на дневни ред :)

- - - - - - - - - -

užas :confused:
a sad su mi nešto ponudili da se složim i jesam, nisam ni čitala :confused:

ali možda drugi video sajtovi npr. vimeo nisu takvi
:roll:

Вимео није лоше толерише голотињу, али без секса.

ma ne verujm da ce ukidati sve videje...citava nasa estrada maltene, jos bitnije americka- nicky, lady gaga, katy perry sve te kurvet*ne, youtube bi nacisto propo

To ce samo da vazi za privatne snimke :fdlan: :sad2:

Наравно да неће јер њихову естраду контролише ВЕВО која има дозвољени монопол на ЈТ.

Ja sam poodavno izbrisao taj usr**i youtube jel neko tamo d*bil*ina sto radi nerazume se u prava za muziku bez obzira sto je free za upload postojeceg videa i napomena da je free ali jbg zbog nekih d*bil*ina sto tamo rade youtube ce da ode u istoriju i onda ce kasno da se zapitaju zbog cega korisnici gase youtube kanal al bajo bice im kasno kad im krene iz D**eta u glavu to sto su radili Ali najgori su oni sto se prave kao onaj u**ani kvz music digital i ostali koji bez blama troluju youtube kao oni imaju ekskluzivno pravo za muziku a daih pitas imas li neki papir o tome naravno nece da odgovore itd......

Realno i ne vidim nista lose u ovome.. Daleko je od kraja :D

Није то него сага је једна фирма купила право на видео клипове са реакцијма на разне теме и влогове и сада ако ти хоћеш да направиш свој влог са том темом мораш да будеш део њихове мреже.

Ja sam poodavno izbrisao taj usr**i youtube jel neko tamo d*bil*ina sto radi nerazume se u prava za muziku bez obzira sto je free za upload postojeceg videa i napomena da je free ali jbg zbog nekih d*bil*ina sto tamo rade youtube ce da ode u istoriju i onda ce kasno da se zapitaju zbog cega korisnici gase youtube kanal al bajo bice im kasno kad im krene iz D**eta u glavu to sto su radili Ali najgori su oni sto se prave kao onaj u**ani kvz music digital i ostali koji bez blama troluju youtube kao oni imaju ekskluzivno pravo za muziku a daih pitas imas li neki papir o tome naravno nece da odgovore itd......

Mislim da sam upravo dobio rak mozga dok sam ovo citao :confused:

Back