gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
sa 150mb ne mozes da surfujes ni 1 dan 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad odes na telenor klik u okviru telenor strane preko moba, na vrhu ti pise status je aktivan preostalo toliko i toliko Mb, a pri dnu imas da kliknes na deaktivaciju usluge.
sa 150mb ne mozes da surfujes ni 1 dan![]()
Nije tačno,evo i dokaza,ja sam uvek koristio MOJ Miks i nisam trošio ni 15mb nedeljno a bio sam na netu po 2 sata,doduše nisam skidao muziku nego posećivao razne sajtove.Evo sada 16 oktobra mi ističe mesec dana a potrošio sam na telenor Klik samo 60mb,a 100mb mi ostalosa 150mb ne mozes da surfujes ni 1 dan![]()
Opet uveli Pričaj i kuckaj umesto Mog mixa. Konačno!
da, za 250 din za 7 dana da stuces 750 din i 750 sms..nema sanse..a duplo skuplje od mog mixa..
Zavisi od koriscenja... Ja za 150 din dobijem 450 poruka i minuta. To im je malo glupavo, sami ti odrede koliko trosis.
pa kako to da se dobijaju razlicite pogodnosti?!
zar ne treba svima da bude isto ?
Zavisi od tvoje mesecne potrosnje i onda ti prema tome usklade.
To samo klinci mogu potrositi.ahaam..ja bih da mi opet ponude za 125 din 150min i 150 sms poruka za 7 dana..sada mi nude za 250din 750 min i 750 sms za 7 dana, ne isplati mi se, osim da po ceo dan ne viisim na telefonu
Nije tačno,evo i dokaza,ja sam uvek koristio MOJ Miks i nisam trošio ni 15mb nedeljno a bio sam na netu po 2 sata,doduše nisam skidao muziku nego posećivao razne sajtove.Evo sada 16 oktobra mi ističe mesec dana a potrošio sam na telenor Klik samo 60mb,a 100mb mi ostalo
Pa nije baš da pogledam stranice nego ih čitam uglavnom su sportske vesti,tv program,filmovi,satelitski sajtovi a nemam poštu na telefonu,moraću 31 decembra da otkažem telenor klik,i onda ubacujem novi broj sa 5000 din net kredita koji sam dobio uz cd El.Orgazam..ok mozda tebi ako samo proveravas postu i pogledas par stranica...ako do 31 decembra ne otkazete taj besplatni internet onda cete od 1 januara morati da ga placate (ne ukidaju ga automatski nego vas prebace na placanje ako ga sami ne ukinete)