Yettel - Pitanja i odgovori

Imam stari pripejd broj kupljen 2003. i s obzirom na to da pretezno saljem poruke, hteo sam da aktiviram tarifni dodatak Dodaj SMS, ali sam dobio obavestenje da usluga nije omogucena za ovaj tarifni paket....Sta je ovde problem - sto je kartica stara, pa ne podrzava dodatke ili nesto drugo? Da li promena tarifnog paketa u mom slucaju podrazumeva i promenu broja, tj. kupovinu novog, ili je moguce zadrzati stari broj?
Nisam ranije koristio ovakve usluge, pa zbog toga nisam upucen u ovu problematiku....

Tarifni dodatak Dodaj SMS mogu aktivirati korisnici starih tarifnih paketa Jedna cena, Moje vreme i Više priče. Ukoliko želite da koristite neki od ovih paketa, odnosno promenite svoj sadašnji tarifni paket (čiji naziv možete pronaći na kodu *111# pod opcijom 4. Račun) u neki od ovih paketa, to možete učiniti pozivom broja Kontakt centra 063/9000 ili putem portala Moj Telenor. Promena tarifnog paketa je besplatna i moguće ju je izvršiti neograničen broj puta u toku meseca.

Poslednja izmena:
Imam problem da instaliram Mini Operu koju sam dobio preko KLIK Telenora,kada počnem instalirati dođe d0 kraja skoro i onda mi prekine internet vezu,piše da se pretplatim na paketne podatke???A piše i da idem na sajt mini opere,a to me već nervira i nemam živaca da se mučim oko toga,koristim Nokiu 2600c

imam ugovor sa telenorom na postpaid i zanima me da li mogu da instaliram samo operu na telefon bez onog drugog dela, i kako cu razlikovati kada mi skida od tih 150mb a kada imam besplatno preko wifi konekcije koju posedujem u kuci. Da li wifi ima prednost?
Da li je opera prilagodjena rezoluciji 800x480 samsung wave?

imam ugovor sa telenorom na postpaid i zanima me da li mogu da instaliram samo operu na telefon bez onog drugog dela, i kako cu razlikovati kada mi skida od tih 150mb a kada imam besplatno preko wifi konekcije koju posedujem u kuci. Da li wifi ima prednost?
Da li je opera prilagodjena rezoluciji 800x480 samsung wave?

ja bas hocu da imam operu, a ne zanima me onaj drugi paket, manje vise onih 150mb ne bi bilo lose(da li to moze na bilo kom mestu da se koristi?). Meni on pokaze kada sam konektovan na wifi samo se bojim da ovih 150 nema prednost(ne zbog trosenja, nego za ubuduce).

ja danas posaljem to i stigne mi poruka od njih: "hvala sto ste se odlucili za telenor klik. za nastavak sledite link...". onda kliknem na link pa mi stigne jos jedna poruka: "dostavljamo vam link za aktivaciju usluge telenor klik. sledite link: ......". kad kliknem na taj link otvara mi se browser i pise "samo za korisnike telenor mreze"... u cemu je stvar? da preduhitrim duhovita potpitanja, odmah cu reci da jesam korisnik telenor mreze :)

juce posaljem "klik" na 9000 i stigne mi poruka od njih: "hvala sto ste se odlucili za telenor klik. za nastavak sledite link...". onda kliknem na link pa mi stigne jos jedna poruka: "dostavljamo vam link za aktivaciju usluge telenor klik. sledite link: ......". kad kliknem na taj link otvara mi se browser i pise "samo za korisnike telenor mreze"... u cemu je stvar? da preduhitrim duhovita potpitanja, odmah cu reci da jesam korisnik telenor mreze

Kako se proverava koliko sam potrošio mb interneta na KLIK Telenor,nigde nisam video šta treba da se ukuca,šta ide iza *121*

imas kad odes u okviru njihove strane na telenor klik, i tamo ti pise usluga vam je vec aktivna toliko i toliko mb vam je preostalo. E sad posto je 1 u mesecu, ne znam sta se desava, ali meni i dalje pise stanje iz semptembra... uglavnom nebitno je to ne mozes da zgazis racun jer kad potrosis 150 mb i onda imas net samo samo sporiji :hvala:

imas kad odes u okviru njihove strane na telenor klik, i tamo ti pise usluga vam je vec aktivna toliko i toliko mb vam je preostalo. E sad posto je 1 u mesecu, ne znam sta se desava, ali meni i dalje pise stanje iz semptembra... uglavnom nebitno je to ne mozes da zgazis racun jer kad potrosis 150 mb i onda imas net samo samo sporiji :hvala:

Hvala Banega proveriću,nema šanse da potrošim 150 mb za mesec dana jer kad sam imao moj miks trošio sam oko 10-15 mb,nedeljno

Back