Yettel - Pitanja i odgovori

Telenor prvi u Srbiji uveo kupovinu mobilnih telefona na rate

14.07.2010.
- Prvi put u Srbiji, Telenor je omogućio kupovinu mobilnih telefona na rate. Novi, ali i postojeći Telenorovi postpejd korisnici od sutra mogu na šest rata da kupe novi mobilni telefon, uz ugovornu obavezu na 24 meseca. Prilikom kupovine mobilnog telefona na rate, novi korisnici podnose zahtev za MasterCard kreditnu karticu, preko koje će plaćati rate za telefon, a za ovaj zahtev im je potrebna samo lična karta. Prodavac popunjava formular, prosleđuje zahtev banci i, ukoliko korisnik ispunjava uslove banke, dobija kreditnu karticu, koja mu stiže na kućnu adresu. Za mobilne telefone koji su skuplji od 26.000 dinara, koliko iznosi limit banke na kartici, korisnik treba da plati razliku u ceni odmah po potpisivanju ugovora. Postpejd korisnici koji su duže od šest meseci u Telenor mreži mogu da kupe mobilni telefon na rate bez kartice, a rate će plaćati kroz mesečne račune.

Opširnije na www.telenor.rs

Telenor garancija

Garantujemo Vam da ćemo preuzeti na sebe brigu o svakom telefonu kupljnom u našim radnjama. Pobrinućemo se da Vaš telefon, u slučaju kvara, bude popravljen u najkraćem mogućem roku. Znamo da je veoma važno biti uvek dostupan. Zato ćemo Vaš telefon poslati na popravku, a Vama odmah dati drugi telefon kao zamenu na korišćenje, kako biste nesmetano mogli da koristite sve servise i opcije na koje ste
navikli.

Telenor Vam garantuje sigurnu kupovinu i dugotrajnu brigu o Vašem telefonu.

www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Opste-informacije/Telenor-garancija/

Koji je povoljan Telenor paket za dete koje bi samnom i suprugom, ponekad sa bakom, komuniciralo, najviše sms-ovima, ali i razgovaralo, više (dosta) puta dnevno, pošto ostaje samo kod kuće od 1.9. na veći deo dana?
Ima li neki "porodični" paket gde bi razgovori sa ova 3 (063) broja bila za "dž" ili neka sića + recimo 150 poruka mesečno? Postpaid.

Evolution, posto vidim da radis u Telenoru mozes li mi reci poseduju li oni u prodaji crni primerak telefona Sony Ericsson Vivaz ? ne da mi se ici do njihovih poslovnica...
pozdrav

Samo sivi, isao da vidim. Telefon je inace blaga perverzija, ali sivi mi bas nesto ne lezi..mada :think:

A i ne troši ti se 10 din da ih pozoveš ?

Ne, ne trosi mi se.. A ti vise od..ebi , zar ne vidis da si sam sebi dosadan u temama gde ti nije mesto.Idi radi nesto pametno.:bye:

Da li mogu preko Telenor interneta da saljem poruke na mobilne telefone?
Prilikom konekcije postoji opcija preko koje mogu da se salju poruke, tipa da se proveri stanje na racunu odnosno koliko vremena za net je ostalo. Pokusala sam da posaljem poruku, ali mi ne stize. Da li postoji neka caka preko koje se salju poruke, ili je to neizvodljivo?

@Banega: Za informacije o traženom modelu telefona (medju koje spadaju i boje u kojima je isti dostupan) posetite link: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-k...ni-telefoni/?eshop&do=phone_info&phone_id=258

@Mistery_girl: Da, modemi podržavaju slanje i primanje sms poruka na vrlo jednostavan način kroz aplikaciju modema. Sve što je potrebno jeste da dopunite broj telefona koji se nalazi u modemu, standardnom pre-paid dopunom.
Cena SMS poruke poslate na ovaj način je 2,2 dinara + porezi.

Pozdrav.

@Mistery_girl: Da, modemi podržavaju slanje i primanje sms poruka na vrlo jednostavan način kroz aplikaciju modema. Sve što je potrebno jeste da dopunite broj telefona koji se nalazi u modemu, standardnom pre-paid dopunom.
Cena SMS poruke poslate na ovaj način je 2,2 dinara + porezi.

Pozdrav.

Ja sam cula da mogu da se salju poruke bez ikakve dopune? Malo mi je to bilo nelogicno, ali da proverim za svaki slucaj. Jedna osoba je poslala par poruka bez uplate kredita, ali je vratila internet paket, zbog slabog signala.

Back