Yazz/Blues/Rock/Metal/Punk/Grunge/HC/ ... i ostala mesta i svirke u Valjevu.

E ne znam sta mi bi da ukljucim TV i naidjem na onaj sky fest na vtv-u.

I sad kao sto je red moram da prokomentarisem izvodjace...

Gnev andjela - imaju malo pogubljenog pevaca, nesiguran , nema snagu glasa, izbor pesama ok

Oaza - fenomenalan izbor pesama, instrumental im je odlican, a pevaca bi streljala prvom prilikom, doduse deluje malo bolje kad pocne da se dere... dobar im je onaj brka...

Evolution - krajnje razigran bend, nisu oni za rok sastav, mozda pop-rok, kao avril samo gore...

Nacionalna klasa - nisu bas klasa ali nisu ni toliko losi, pevac im je bas upecatljiv, nema neki glas i mnogo zavija i izmotava se, ali je upecatljiv i zanimljiv publici, ziv je nije mrtav ko ostali...

Znaci sledeci petak Morrison... necu nista planirati da mi ne propadne...

Morrison i Tatoo biras gde ces.
A sto se tice Gnijev Andjela oni likovi su izuzetno dobri.Problem je u tome sto pred televizoijom nesmeju da sviraju strane pesme.A ovi likovi nacionalna klasa oni si pomeni gay svi osim gitariste jer lika znam i on svira sa ostalim bendovima.A ovaj pevac je naj vece moguce derpe koje postoji u Valjevo.Sto bi rekao jedan moj ortak."EJ MORE VIDI GA KAKI JE"

A ovi likovi nacionalna klasa oni si pomeni gay svi osim gitariste jer lika znam i on svira sa ostalim bendovima.A ovaj pevac je naj vece moguce derpe koje postoji u Valjevo.Sto bi rekao jedan moj ortak."EJ MORE VIDI GA KAKI JE"

Nemoj da pricas tako za nekoga koga ne znas... Mislim na to sta si rekao za pevaca Nacionalne klase. Alexa je bas ql i nije to sto ti kazes... Mozda ti tako izgleda ali nije lepo tako da pricas kad ga ne znas... Oni su meni super.. Druzim se sa klavijaturistom a upoznala sam ih sve. Mislim, svako ima svoje misljenje al molim te nemoj na forumu da pises o njima tako.. Eto... ;)

Da i ja malo prokomentarisem.............

Gnev Andjela - meni deluje da su dosta dobri, posebno zato sto imaju i svoje pesme koje su kvalitetne.... E, sad problem je sto postoji na hiljade slicnih bendova koji su dobri ali nikad ne "odskoce" i ne postanu poznati........tipa Atlantida, Nightfall, Full Flavour i sl. Ako treba da pobedi najkvalitetniji bend, onda su oni sa Oazom prvi favoriti.............

Oaza - Instrumentalni deo je odlican....vec pomenuti brka mi je komsija, njegov sin svira gitaru, i svira odlicno verujte mi, a sto je najvaznije dobar je i kao osoba, a ja to kod ljudi cenim mnogo vise od bilo kakvih drugih sposobnosti............ Pevac im je mozda najslabija karika, ali mi je iz meni nekog nepoznatog razloga mnogo simpatican...............Nekako je smiren, ima nesto u njegovim ocima sto mi govori da je dobra osoba................

Nacionalna Klasa - Neki ce svasta reci za njihovog pevaca, ali ja ga poznajem i on je onako izgubljen po prirodi, uopste se ne folira iako ce mnogi pomisliti da je tako.......... Klavijaturista odlicno svira s'obzirom na svoje godine, samo mi se ne svidja sto je nekako previse toga preuzeo na sebe i svirao je neke deonice koje treba da svira gitara, jer bolje zvuci kad se odsviraju na gitari.................. Posto je ovo festival tipa Evrovizije i glasa publika, mislim da oni imaju najvise sansi jer se najvise svidjaju publici..........

Evolution Bend - E od njih mi se dize kosa na glavi, posebno od one dve pevacice koje nisu videle pevanja u zivotu..........Mozda ja gresim jer ih ne poznajem, ali mislim da su ipak ispod nivoa ostalih....... Mislim da su cak sinoc kada je bilo pop vece pevali i neki narodnjak ( tacnije turbo-folk pesmu)................

Na kraju, mislim da je organizator napravio veoma los format takmicenja.............Trebalo je da naprave dve kategorije - solo pevanje i grupni nastupi, a da se tu peva rock i pop posto se pevalo dosta stvari koje su izmedju............Mislim da Neverne Bebe i Negativ nemaju veze sa pop grupama iako su se njihove pesme pevale u okviru pop veceri. Mislim i da traje previse dugo - 3 veceri za tako mali broj takmicara........... I jos nesto, nerviraju me zato sto su morali da ubace i folk..... Kako jedno selo kao sto je Valjevo da prodje bez narodnjaka???????........ Isti slucaj i sa Sky barom........prvih mesec dana je licilo na dobro rock mesto, a pogledajte na sta sada lici - blago receno Ustanova Sumnjivog Morala........................

Apsolutno se slazem sa tobom u svemu sto si naveo. Po meni jedini prvi rock sviraju Gnev Andjela?
A ovo ostalo dosta vise lici na neki pop cak i na turbo folk.
Iz nacionalne klase poznajem gitaristu i to dobro ga znam znam i ostale ali ne tako doro.Mislim da u tom bendu jedino sto vredi jeste gitarista mada ni bubnjar nije los.

Upravo to, i sad sam bas gledao na TV-u, Gnev Andjela je poslednji na listi a stvarno je steta.... Nadam se da ce ih bar neko drugi primetiti i da ce uspeti da urade nesto vise.............

Citam ove postove i ne mogu da shvatim kako vi ljudi ne mozete da skapirate sve se to odrzavalo u Sky-u koji je prepun cobana i kretena najgore vrste, logicno je da ce Gnev Andjela imati najmanje glasova,onde ako je 20% ljudi koji slusaju rock bilo secem glavu,gledao sam snimke sa veceri oko bine stoji 10-15 ljudi u crnom i sa nekom normalnom odecom oko njih sve dizelasi i fenseri,bilo je malo i starijih ljudi ali zanemarljivo!! Sinoc sam gledao prenos citavih 5 minuta i vise nisam mogao da izdrzim morao sam da prebacim kanal okolo bine se iskupile mice digli ruke sa flasama i poceli da se gube,koliko je to jadno izgledalo nisam mogao da gledam,ono je bruka bolje da su to organizovali negde na trgu a ne ovako u Scy-u????A Gnev je malo zajebao stvar mogli su nesto malo zivlje da sviraju mnogo su im pesme spore tekstovi su im ok ali mnogo sporo to ih zajebava imali bi garant vise glasova!!

Over ako nisi primetio svi smo to rekli pre tebe...

Ne znam ko je pobedio, ali sam sigurna da su Andjeli poslednji... Danas je nastup postao daleko vazniji od svega ostalog. Prosecnom coveku bice zanimljivije da gleda neki razigrani bend... sa veselim pesmama koje i nisu rok... posebno sto se pevac Gneva nije bas proslavio, ali ima bolji glas od ostalih. Ja ipak ostajem iza svoje izjave da Oaza ima izuzetno jak instrumental.

Ja nista drugo nisam ni ocekivala. Nema zirija vec publika glasa... A otkud Valjevu rokerska publika!? Ovo malo sto je ima... znaju da su nadjacani ljudima sa strane pa ni ne pokusavaju da nesto promene...

Upravo stigao sa exit-a.Ne da je bilo dobro nemam reci da opisem.
Od smora u vozu do ludnice na dunavu do tragedije u kampu pa do ludnice na tvrdjavi.
Steta sto jos neko nije bio odavde jer nemoze da se opise koliko je dobro.Jedino mo je zao sto nisam ostao i veceras na Pistolsima.Definitivno preporucujem nekome ko nije isao da obavezno ode jer mu nece biti zao.Neko obicno kaze da mu je zao novca koji je potrosio ali nema tih para za kojim bi zalio.
Likovi u Novom Sadu pricaju o tome sto Ritam Nereda dolzai u Valjevo nisam mogao da verujem kad sam cuo.
Sve u svemu Exit je nesto naj jace cemu sam prisutvovao.Preko 200.000 ljudi na jednom mestu covek da ne poveruje.Od naj veceg fensera do naj veceg pankera stvarno neverovatno. Slobodno mogu reci da jedva cekam Exit sledece godine i nadam se da cu biti na svim danima.

Kakva je bila svirka u Morrisonu?

Vazi brate nemas frke samo da vidim hoce li jedan lik kojeg sam pozvao hteti ako ne idem sa vama!! Hoces li dolaziti veceras u Morrison?? Ljudi ne mogu da verujem sad sam se vracao sa bazena i naleteo sam na plakat i nisam mogao da verujem totalno sam se izgubio od srece...DOLAZI SLEDECEG PETKA U CENTRAL NIKO DRUGI DO RITAM NEREDA!!

Znamooo. :p

Vazi brate nemas frke samo da vidim hoce li jedan lik kojeg sam pozvao hteti ako ne idem sa vama!! Hoces li dolaziti veceras u Morrison?? Ljudi ne mogu da verujem sad sam se vracao sa bazena i naleteo sam na plakat i nisam mogao da verujem totalno sam se izgubio od srece...DOLAZI SLEDECEG PETKA U CENTRAL NIKO DRUGI DO RITAM NEREDA!!

***. brate tek sam sad seo za komp posle par dana,a nisam ni imao net da ti odogovorim.Ok,idemo onda svi zajedno!a na Ritam Nereda dolazim sigurno...

Upravo stigao sa exit-a.Ne da je bilo dobro nemam reci da opisem.
Od smora u vozu do ludnice na dunavu do tragedije u kampu pa do ludnice na tvrdjavi.
Steta sto jos neko nije bio odavde jer nemoze da se opise koliko je dobro.Jedino mo je zao sto nisam ostao i veceras na Pistolsima.Definitivno preporucujem nekome ko nije isao da obavezno ode jer mu nece biti zao.Neko obicno kaze da mu je zao novca koji je potrosio ali nema tih para za kojim bi zalio.
Likovi u Novom Sadu pricaju o tome sto Ritam Nereda dolzai u Valjevo nisam mogao da verujem kad sam cuo.
Sve u svemu Exit je nesto naj jace cemu sam prisutvovao.Preko 200.000 ljudi na jednom mestu covek da ne poveruje.Od naj veceg fensera do naj veceg pankera stvarno neverovatno. Slobodno mogu reci da jedva cekam Exit sledece godine i nadam se da cu biti na svim danima.

Kakva je bila svirka u Morrisonu?

Bilo je fenomenalno stvarno!Ja sam bio sa ekipom zadnje vece na Psitolsima!Na Dunavu je bilo do yaya,pogotovu ona zurka i kupanje :)!Saznali smo za tragediju veoma brzo se proculo okolo kampa i na plazi!Inace mi smo krenuli iz Lazarevca vozom u 3 h ujutru za Ns pa smo ceo dan coolirali u Ns-u i zajebavali se!Bili su sa nama i dva ortaka iz Valjeva!Bili smo stondirani od vutre i alkohola josh u vozu tako da kad smo stigli u Ns nismo znali bukvalno gde nam je dupe a gde glava!Bio sam i na prethodna dva Exita i i dalje cu ici,kao shto rece ASDS Exit je neshto najjace u Srbiji ubedljivo u toku cele godine,najvece zezanje i najveca zurka!svakome bih preporucio da ode ako nije bio i garantujem da se ne moze loshe provesti...

Bilo je fenomenalno stvarno!Ja sam bio sa ekipom zadnje vece na Psitolsima!Na Dunavu je bilo do yaya,pogotovu ona zurka i kupanje :)!Saznali smo za tragediju veoma brzo se proculo okolo kampa i na plazi!Inace mi smo krenuli iz Lazarevca vozom u 3 h ujutru za Ns pa smo ceo dan coolirali u Ns-u i zajebavali se!Bili su sa nama i dva ortaka iz Valjeva!Bili smo stondirani od vutre i alkohola josh u vozu tako da kad smo stigli u Ns nismo znali bukvalno gde nam je dupe a gde glava!Bio sam i na prethodna dva Exita i i dalje cu ici,kao shto rece ASDS Exit je neshto najjace u Srbiji ubedljivo u toku cele godine,najvece zezanje i najveca zurka!svakome bih preporucio da ode ako nije bio i garantujem da se ne moze loshe provesti...

Koji ste dan krenuli u 3 ujutru mozda smo se i sreli u vozu jer i moja ekipa i ja smo krenuli tim vozom ali iz Valjeva.
Mne su posebno odusevili Paul Weller,Gogol Bordelo,Primal Scream,Block Out,Manu Chao,Juliett&The Licks,Kud Idijoti samo sam njih slusao u nedelju.I posle otisao.
Ne da je bilo dobre vec fenomenalno.Jedino mi je zao sto nisam mogao da ostanem na Pistolsima al dobro.

Back