Da i ja malo prokomentarisem.............
Gnev Andjela - meni deluje da su dosta dobri, posebno zato sto imaju i svoje pesme koje su kvalitetne.... E, sad problem je sto postoji na hiljade slicnih bendova koji su dobri ali nikad ne "odskoce" i ne postanu poznati........tipa Atlantida, Nightfall, Full Flavour i sl. Ako treba da pobedi najkvalitetniji bend, onda su oni sa Oazom prvi favoriti.............
Oaza - Instrumentalni deo je odlican....vec pomenuti brka mi je komsija, njegov sin svira gitaru, i svira odlicno verujte mi, a sto je najvaznije dobar je i kao osoba, a ja to kod ljudi cenim mnogo vise od bilo kakvih drugih sposobnosti............ Pevac im je mozda najslabija karika, ali mi je iz meni nekog nepoznatog razloga mnogo simpatican...............Nekako je smiren, ima nesto u njegovim ocima sto mi govori da je dobra osoba................
Nacionalna Klasa - Neki ce svasta reci za njihovog pevaca, ali ja ga poznajem i on je onako izgubljen po prirodi, uopste se ne folira iako ce mnogi pomisliti da je tako.......... Klavijaturista odlicno svira s'obzirom na svoje godine, samo mi se ne svidja sto je nekako previse toga preuzeo na sebe i svirao je neke deonice koje treba da svira gitara, jer bolje zvuci kad se odsviraju na gitari.................. Posto je ovo festival tipa Evrovizije i glasa publika, mislim da oni imaju najvise sansi jer se najvise svidjaju publici..........
Evolution Bend - E od njih mi se dize kosa na glavi, posebno od one dve pevacice koje nisu videle pevanja u zivotu..........Mozda ja gresim jer ih ne poznajem, ali mislim da su ipak ispod nivoa ostalih....... Mislim da su cak sinoc kada je bilo pop vece pevali i neki narodnjak ( tacnije turbo-folk pesmu)................
Na kraju, mislim da je organizator napravio veoma los format takmicenja.............Trebalo je da naprave dve kategorije - solo pevanje i grupni nastupi, a da se tu peva rock i pop posto se pevalo dosta stvari koje su izmedju............Mislim da Neverne Bebe i Negativ nemaju veze sa pop grupama iako su se njihove pesme pevale u okviru pop veceri. Mislim i da traje previse dugo - 3 veceri za tako mali broj takmicara........... I jos nesto, nerviraju me zato sto su morali da ubace i folk..... Kako jedno selo kao sto je Valjevo da prodje bez narodnjaka???????........ Isti slucaj i sa Sky barom........prvih mesec dana je licilo na dobro rock mesto, a pogledajte na sta sada lici - blago receno Ustanova Sumnjivog Morala........................