yankee doodle :P

• Začetnik teme Začetnik teme bmaxa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bmaxa

Legenda
Poruka
70.808
Nemojte kupovati miseve yankee, otisao u vecna lovista posle jedno 2 meseca :P
Prebacio na Mac-a redragon, a za desktop izvukao kec iz rukava logitech onaj
sto svi prodaju kostao negde oko 2k dinara :P

Ja vec godinama za rad koristim A4tech X7, svaki taster moze da se programira na komandu koja ti odgovara, 5 nivoa brzine. Idealan za nezahtevne korisnike,iako se racuna kao gejmerski.
Da, sa kablom je,svaki BT mi je umro u roku od mesec-dva ma koji da je bio.

Koristim bezicni,a unucima za igrice prikljucim USB.Ranije sam koristio A4Tech,sa naponom podlogom,koja ide na USB,a za misa ne treba ni kabl ni baterije. Na ovoj podlozi od A4Tech-a se odlepila gornja podloga i isada prekida napajanje misu. Ovaj sto sad koristim ima vise od 5 godina i imam tri para punjivih baterija i menjam i punim po potrebi.Verujete ne pise ni koja je marka,a papir sam odavno bacio.Bitno mi je da radi.

Koristim bezicni,a unucima za igrice prikljucim USB.Ranije sam koristio A4Tech,sa naponom podlogom,koja ide na USB,a za misa ne treba ni kabl ni baterije. Na ovoj podlozi od A4Tech-a se odlepila gornja podloga i isada prekida napajanje misu. Ovaj sto sad koristim ima vise od 5 godina i imam tri para punjivih baterija i menjam i punim po potrebi.Verujete ne pise ni koja je marka,a papir sam odavno bacio.Bitno mi je da radi.
Apsolutno nemoguće da nema ni kabl ni bateriju Miš. Jedino ako nije benzinac ili električn Jedino što je baterija verovatno integrisana pa je ne vidiš. a li nikako ne znači da ne postoji
🤣🙃

ali telefon ima bateriju u sebi Kontaš?
@jolemisa- sve je to OK ali ta podloga daje napajanje NEČEMU - taj miš MORA da ima neku bateriju.
Nema.
318kQ2d-ogL._AC_.jpg
https://www.amazon.ca/A4Tech-Buttons-Wireless-Optical-Battery/dp/B00T1B037O

E ovi kineski chas rade chas ne rade. Zato ih ne treba bacati nego sachekati da prestanu da tvrdoglavishu.
Evo Yankee Doodle sada radi, zhena kupila Hamu koji je shatro Nemachki, ne znam shta tju sad sa vishkom
misheva :P

Haha, nesto su mi ti yenkee bili sumnjivi. Izgleda da sam bio upravu. Sto kazu "gut feeling"
Јенки ради на десктопу, хама на лаптопу ЧП
Имам још логитеч и редрагон гејмерски ЧШ
али редрагон посрче батерију очас посла, па ми бољи јенки и хама ЧП

Back