yahoo mail

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Incognito:
BUAHAHAHA...

E nisam hteo da citam ovu temu jer sam mislio da se jos neki balavac zeza, pa mu vi vracate milo za drago... kad ono on vas jeße...

Pa zar ne vidite da vas je majmun navukao da vam uzme passworde... On drzi usera 'get_ypass_service_prog' na yahoo-u, i vi mu samo saljete svoje sifre nadajuci se da cete uzeti neku tudju... Jes' yahoo glup, al' nije toliko glup da tako nesto napravi... Evo, posaljite email na: keyboardwanker@yahoo.com , u subject upisite: yahoo.autoresponder:get_service_pass?.src=ym&.intl=us

A od podataka:

get: zrtvina_email_adresa@yahoo.com
to: vas_user_id_na_yahoo-u:vas_password

I dobicete sifru... ali sutra... jedini koji ce dobiti sifru, i to vasu, sam ja...

Razmislite: zasto bi yahoo uopste koristio email bot za dobijanje sifara, kad moze direktno da pristupi svojoj backend skripti za tu svrhu... zasto bi oni trosili vredno procesorsko vreme?

A pazi, jos moras da uneses sifru :lol: ... Pa ja mislim da godinama niko normalan nije poslao neku sifru preko email-a, da je bar ne enkriptuje prvo...

Al' vas je nasamario ovaj majmun... Evo, ja namerno napravio keyboardwanker@yahoo.com, pa ukljucio silent backtrace, i poslao mu mail... Covek cita iz browsera, sto znaci da nije bot... Mislio da ga malo zezam (posto bi on mogao da cita mail sa te adrese, posaljem sebi sa drugog accounta neke poverljive informacije, ili sredim da stigne mail koji ce ga dovoljno zaintrigrirati da bi mi poslao svoju yahoo sifru, pa da se izvinem ljudima koje je nasamario i posaljem im poruku da promene sifre... ovo sam isuvise mnogo puta radio, jer uglavnom klinci koje mozes da vrtis oko prsta pokusavaju ovakve prevare), al' ovo postalo ozbiljno... mnogo ljudi naselo, pa sam morao da intervenisem :wink:

Ha ha... eh, na sta sve ljudi nece nasesti :!: :? To kao ono sa bosanskim virusom: 'Zdravo, ja sam bosanski virus. Posto mi u bosni nemamo dovoljno kompjuterskog iskustva da napisemo dobar virus, oslonicemo se na vase poverenje. Obrisite sve fajlove sa C drajva, i prolijte bokal pun vode preko elektronike u vasem kompjuteru. Naravno, pre nego sto to ucinite, prosledite ovaj virus na jos 10 osoba iz vaseg address book-a.' :lol:

I kako to da niste primetili da je to proradilo jedino anonymous userima? Te neki Gost, Radislav ili sta vec... Jao boze kako vas je klinac zajeß'o... da se stidite :!:

:!: :!: :!: dakle, NEMOJTE pokusavati ovo, jer cete samo dati ovom moroncicu vasu sifru... :!: :!: :!:

A ti, slinavcu... dam ti sve moje (a imam dosta toga) ako mi kazes sifru sa keyboardwanker@yahoo.com sada :lol: :lol: :lol:

P.S. Ne mogu da verujem... Guardian naseo na foru... Pa sta te bre uce na toj kapoeri? Da okreces ledja neprijatelju? Opasno si pao u mojim ocima :lol: ... Al' cu da te zezam na rostiljijadi, ima da bude cudo jedno :twisted: :twisted: :twisted:

Nista se ne sekiraj, Inco! slbbezp@yahoo.com je mail koji sam otvorio spec. za ovu priliku! U njemu nema nista, ne koristim ga i mirno cekam da ga ugase jer se ne koristi! Moze sav hakerski svet da se sjati na tu adresu i nece naci nista! Ime je lazno, prezime je lazno...ustvari ni jedan podatak nije istinit! A kad sam to radio, nisam isao preko mog provajdera vec preko 041/512-...Istina je da ja nemam mnogo kompjuterskog iskustva ali nisam bas ni od juce! Nikad ne okrecem ledja neprijatelju, vec je ovo bila finta tj. laznjak! U svakom slucaju hvala! :D :wink:

He ljudi pa socijalni inzinjering je stara stvar.
Ono sto cudi je koliko ljudi naseda na ovako sabacke fore eto svi bi hteli da mogu da citaju tudju postu a moral ko j@$# :x

Betty:
nesvrstani:
Anonymous:
darko24@msn.com
jelena
------
andjelak3@yahoo.com
1markomg
------
milapajic@yahoo.com
groblje
------
nflmarko@yahoo.com
bilokako39
------
mico4k@yahoo.com
centralno
------
malivelikiaca@yahoo.com
plaviandjeo
------

Ma glupo je... :roll:
dobro a gde sam ja u svemu tome

Ne mogu da verujem!!!!!
Mila PajiC je predsednik SO Batajnica!!!!! A sto groblje, sta li ima na njenom mejlu,. sacu da glednem.....URA!

Prvo nije tacno da je ona predsednik so Batajnica, batajnica jos i nema opstinu...ona nesto muva po mesnoj zajednici, a da se navatirala...to stoji...cela Batajnica bruji o njoj....
A groblje je zbog toga sto je ona i upravnik groblja u Batajnici i tamo muva gde stigne
A pasword nije dobar...nikako ne mogu da se ulogujem...Sve je ovo jedno veliko sranje. A ako vas interesuje Pajicka pitajte u SO Zemun o njoj i sve ce vam biti jasno.....

batajnicanin:
Betty:
nesvrstani:
Anonymous:
darko24@msn.com
jelena
------
andjelak3@yahoo.com
1markomg
------
milapajic@yahoo.com
groblje
------
nflmarko@yahoo.com
bilokako39
------
mico4k@yahoo.com
centralno
------
malivelikiaca@yahoo.com
plaviandjeo
------

Ma glupo je... :roll:
dobro a gde sam ja u svemu tome

Ne mogu da verujem!!!!!
Mila PajiC je predsednik SO Batajnica!!!!! A sto groblje, sta li ima na njenom mejlu,. sacu da glednem.....URA!

Prvo nije tacno da je ona predsednik so Batajnica, batajnica jos i nema opstinu...ona nesto muva po mesnoj zajednici, a da se navatirala...to stoji...cela Batajnica bruji o njoj....
A groblje je zbog toga sto je ona i upravnik groblja u Batajnici i tamo muva gde stigne
A pasword nije dobar...nikako ne mogu da se ulogujem...Sve je ovo jedno veliko *. A ako vas interesuje Pajicka pitajte u SO Zemun o njoj i sve ce vam biti jasno.....

Nije tacno da je Pajicka upravnik groblja, upravnik je neki makedonac, Jordanovski, nevidjena budaletina....po ceo dan radi na kompjuteru kada je u upravi, a kada nije tamo ide po groblju i skuplja pikavce. Zatvorio je kompletno groblje i ima fix ideju da od groblja napravi kulturni centar. Sve same budaletine. A pajicka navodno radi na groblju, a mozes je uvek naci u nekoj od nasih kafana polupijanu.
U stvari ovo i nije tema o batajnici i molim moderatore da se malo vise brinu o temi konferencije.
Pozdrav od "pravog" batajnicana

Koliko sam ja shvatio... Ljudi su davali svoje sifre da bi dobili tudje, a posto tudje nisu dobili oni se ljute na onog koli je uzeo njihove?
A sta bi se delilo da su kojim slucajem (da se stvarno radi o greskci na yahoo) dobili sifre koje su trazili? Da li bi onda razmisljali o svemu tome ovome na ovakav nacin? Mislim da ne bi...
Svi oni koji su pokusali da se domognu tudje sifre treba prvo da razmisle prvo o sebi...

GRRR...GRRR... :twisted: :twisted: :twisted: posle svega sto ste ovde napricali i isprepadali me, idite sada VI i ubedite mog tatu da JESTE bezbedno imati yahoo mail!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Samo da vam ne pricam sta mi je sve blokirao...

mishica:
GRRR...GRRR... :twisted: :twisted: :twisted: posle svega sto ste ovde napricali i isprepadali me, idite sada VI i ubedite mog tatu da JESTE bezbedno imati yahoo mail!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Draga mishice, nije problem do yahoo maila nego do gluposti korisnika yahoo maila...:)

Ne bih bas to nazvao glupost, vec vise neupucenost...

99.99% malicioznih stvari na internetu se sire cinjenicom da su ljudi opasno naivni... mahni milionima nekome ispred nosa, i on ce misliti da si rokfeler, i uvlacice ti se u guzu... a nema veze sto su ti milioni bili falsifikovani...

Od kako je sveta i veka, imalo je ljudi koji su umeli to (ljudsku naivnost) da zloupotrebe...

Da se takve stvari ne bi desavale, najbolje je poduciti ljude kako da se stite od toga... A to je vrlo jednostavno...

Poz.

AxeZ:
mishica:

Draga mishice, nije problem do yahoo maila nego do gluposti korisnika yahoo maila...:)

OK mishica=tupsonka, ja sam stvarno poverovala u sve ovo, i nisam bila jedina! Cinjenica je da sam uvek imala gomilu virusa skinutih sa meila, moj tehnicar za comp se obogatio na meni :cry: :cry: :cry:
Ihhh, kad ne bih bila bar tako naivna... :cry:

Anonymous:
OK mishica=tupsonka, ja sam stvarno poverovala u sve ovo, i nisam bila jedina! Cinjenica je da sam uvek imala gomilu virusa skinutih sa meila, moj tehnicar za comp se obogatio na meni :cry: :cry: :cry:
Ihhh, kad ne bih bila bar tako naivna... :cry:

Sta da Vam kazem...dok god je windowsa bice i virusa....:)
Nemojte koristiti windows...:P

pa da, nije ni cudo sto je kevin mitnik najpoznatiji haker. on se sluzio ljudskom gluposcu.
al svaka casta decku, u svakom slucaju, uradio vas je ko volove, video sam to par puta vec, i za dopune za mobilni i tome slicno. kolko neko mora da bude glup da nasedne???

Opet cu reci... ne treba biti glup, vec samo naivan i ne upucen, sto NIJE isto sto i glup...

I ne treba kriviti ljude koji su naseli, jer im niko nije objasnio sve to... Treba kriviti nas edukativni sistem, medije... generalno, mesta sa kojih ljudi nesto treba da cuju i nauce... Mi smo ziveli u prelepoj ignorantnosti godinama, zvanoj komunizam, i tesko je nauciti ovaj narod da nije sve 'sun'n'roses'...

Poz.

Incognito:
Opet cu reci... ne treba biti glup, vec samo naivan i ne upucen, sto NIJE isto sto i glup...

I ne treba kriviti ljude koji su naseli, jer im niko nije objasnio sve to... Treba kriviti nas edukativni sistem, medije... generalno, mesta sa kojih ljudi nesto treba da cuju i nauce... Mi smo ziveli u prelepoj ignorantnosti godinama, zvanoj komunizam, i tesko je nauciti ovaj narod da nije sve 'sun'n'roses'...

Poz.

Naprotiv bas treba kriviti ljude :x
Ako hoces pristup tudjoj posti moras da budes spreman da platis debelo kad je obicna posta (snail mail) u pitanju za tako nesto se ozbiljno odgovara e sad sto to nije prosireno i na net....
Trebalo bi ljudi da se naviknu na to da moraju da postuju privatnost drugih.
Dakle svima kojima se desilo da su naseli pa tako kompromitovali svoje passworde mogu da kaze smao jedno "sve sto vam se desilo DEBELO STE ZASLUZILI"
Pamet u glavu sledeci put :!:

I jesu i nisu krivi... 'krivi' su zato sto su hteli na lak nacin da dodju do tudjih sifara... nisu krivi sto ih niko (skola, mediji, whatever) nije naucio da prepoznaju sta je sta, pa su naseli na najstariju foru na svetu (prevaru sa 'velikim recima' (sto vec rekoh o laznim milionima... mislim da je cak i postojao film, ili knjiga, ili se stvarno desilo, kad je neki lik otisao u mali gradic sa falsifikovanim cekom na milion dolara, i ziveo kao bubeg u loju mesecima, jer svi su znali da je on 'milioner', pa nije zgoreg dati mu nesto na veresiju... on ce i onako platiti kad lokalna banka sakupi dovoljno novca da mu cek isplati))...

Jednostavno, ljudi su naivni... ali to nije opravdanje za navlacenje istih... Za kradju sifara i neovlasceni pristup mrezama se ide u cuzu cak i kod nas (jeste da jos nije to zazivelo kako treba, ali bice), pa bi obe strane postale Baba's toys...

Think about it...

Ja uopste nisam htela da citam tudju postu!!! Htela sam da niko ne cita MOJU i da je MOJA sigurna, da niko ne svrlja po njoj, da mi ne salju namerno viruse i da ne sire zarazu MOJIM prijateljima.

mishica:
Ja uopste nisam htela da citam tudju postu!!! Htela sam da niko ne cita MOJU i da je MOJA sigurna, da niko ne svrlja po njoj, da mi ne salju namerno viruse i da ne sire zarazu MOJIM prijateljima.

I zbog toga ti je bio potreban tudj pass za yahoo!mail ccccc :roll:

Anonymous:
mishica:

I zbog toga ti je bio potreban tudj pass za yahoo!mail ccccc :roll:

Pa di si ti video da ja trazim tudji pass za yahoo?
Ustvari, hvala na komplimentu, ja se tako ne razumem u comp da ovo mogu samo tako protumaciti. Ovu diskusiju sam pratila samo da bih saznala kako da se ZASTITIM. Ja cak i ne razumem sta vam je interesantno u tudjim pismima, sta vas briga sta mi drugarica pise...
Ono sto je najgore u ovome je sto i moj tata misli da je tako nesto moguce i zatvorio mi je meil, nisam mogla da se odbranim od virusa, sve od nekih "finih" ljudi kojima je strasno smesno urnisati tudji comp... :twisted: :twisted: :twisted:

mozes mnogo "interesantnih" i podlih stvari da radis kad imas neciji pass...tako da nije samo tu citanje, zamisli sta mozes da uradis nekome (koga znas, pogotovo) ako mozes da saljes mailove sa njegove adrese, npr. ili nesto tako...

stormbringer:
mozes mnogo "interesantnih" i podlih stvari da radis kad imas neciji pass...tako da nije samo tu citanje, zamisli sta mozes da uradis nekome (koga znas, pogotovo) ako mozes da saljes mailove sa njegove adrese, npr. ili nesto tako...

pa ja mogu da posaljem email sa adrese bila gejtsa (bgates@microsoft.com) bez njegove sifre... za to ti ne treba sifra...

Sifra ti je potrebna jedino ako se zelis baviti voajerstvom...

stormbringer:

I tako mu se kao osvetis? A ne, ja se svetim punim imenom i prezimenom, neka znaju da mi je krivo i da je osveta od mene (samo teorija, jos nisam to uradila). I uostalom, kakva je to osveta kad covek ne zna od koga je?

Back