XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gledala sam drugar,i plakala...Ali me je JJ malo razocarala..Devojka starija i od Noleta,i Ane,a ne moze da sklopi 2 recenice..Znam da joj je tesko,al kad je Ana mogla,vala je mogla i Jeca :) ...No,i dalje je mnogo gotivim.Saro,ajd' da se svadjamo...Hehehe...Poz...

pa neee. volite se oboje...al ti malo vise... tj najvise...
evo nek vidi i on... i ceo svet...al smo nasli mesto za ovakav dop...eeeeeee...a kakva ti ovo slika....oces i seki da namestis neku...??'a sad bi mogle na spavanje, znas ipak ja idem ujutru u skolu...laku noc...volim te,,,,

@Taki,nije,laksi je drustveni..Al dosta zavisi od smene...Al,ako sad upisujes,bolje upisi prirodni,zapasce ti laksa smena...Paaaa,ti vidi ;)
seko,ni da cimnes ceo dan,cccc....:( ...Ljubi te seka...I voli,i voli...Hehehe :)
A,razumem zasto vise volis mene od Ace-ko ce tog skrndelja da voli :) ? Doooobro,ja ga malko volim ,al to samo zbog tenisa :) :) :) :) :) ....

Ne blejim stalno,samo da vidim dal' je neko pisao i to...I videh tebe,pa resih da ostanem...Skoro dosla iz skole,smorila se,glava me ubija,ocene mi se srozale(al,popravicu,munja sam :) ) ...Na tebe se ne ljutim kad ne pises kao covek(vel. slovom) ...Nego ,sto si mi tuzna??Besna verovatno zbog skole ;) ...

Back