XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aca_XV forever:
ova,ben adame,izvinjavam se sto s ubacujem u vasu raspravu,ali pogledaj svoj prvi post koji si meni poslao!a onda je krenuo i cuveni duky,koji je hvala bogu otisao.....i kazes ne vredjam nikoga prvi,niti skolu...a sta treniras majke ti?ako si takav sportista,otkud ti vremena da dises!moji ortaci,sportisti,nemaju vremena ni da se ispricaju sa mnom posteno...a ti 3000 postova...tlk
Izvini, proveritju post i moderisatju ako sam u globalu vredjao shkolu, jer iskreno to ne mislim. A shto se tiche duky-ja - apsolutno ne podrzhavam njegove postove.
Bavm se odbojkom, i imam vremena da dishem, kao shto tog vremena imaju i ljudi koje poznajem, a treniraju mnogo duzhe... Rekoh u nekom od proshlih postova - vetjina je verovatno spam, a izmedju ostalog - imao sam povredu skochnog zgloba i nisam dugo trenirao.
Pozz! ;)

MAjchee_:
E ja zaista ne razumem BEna...
Decko ti jednostavno ne odustajes...NE znam zasto ti je toliko stalo do toga da ubedis ljude na ovom forumu da je XIII bolja od XV!Pa decace,neces uspeti!NA tvoj jedan argument,mi cemo ih imati 5..Tako da... 8)

Cookiiiiiii,Ivooonceeeeeeee.... :-D EVO I MENEEE!
Dakle toliko o tebi... Ja ne pokushavam da dokazhem da je XIII bolja... Pre jesam ima neshto protiv odredjenih ljudi, ali sada stvarno ne mogu da se smaram.

Pa decace,neces uspeti!
Ovo je stvarno... Da... Nije mi to cilj. Cilj mi je da ubijem neko vreme kada nemam obaveze- Dakle, 'oladi! ;)

ok bene,a da te pitam jednu stvar?zasto kad si vec bio povredjen i bilo ti dosadno,nisi otisao na forum svoje skole,nego si ovde dosao nama da solis pamet?a sad da se kao pravis cool,ma nece ti uspeti....PALI!
A ti ana si posebna prica....ides u poljoprivrednu ili tako neku skolu jel da?pa aj mi molim te reci kako da rastvorim prasak protiv zlatica,ubise mi babi krompir,a ne pomaze onaj recept sto vec ima....sve pojele zlatice,pa crci cu ovog leta....
P.S.umesto z kao zvecanska,reci cu,z kao zemljoradnica!pozz majce,guarana i mikice

Aca_XV forever:
ok bene,a da te pitam jednu stvar?zasto kad si vec bio povredjen i bilo ti dosadno,nisi otisao na forum svoje skole,nego si ovde dosao nama da solis pamet?a sad da se kao pravis cool,ma nece ti uspeti....PALI!
Bio povredjen? Bilo mi je dosadno?! Daj definishi, svega ti...
Nikome ne solim pamet, i ovo nije tema samo za uchenike XV gimnazije, odnosno nemate prava da ikome zabranite dolazak na temu.
Dalje: Pravim se cool?! Netje da mi uspe?! Zanimljivo. Samo... SHTA TO?!
Da napomenem da ste vi oni koji propagiraju pljuvanje XIII gimnazije, koji u kontinuitetu generalizuju, etc. Ja ne govorim uopshteno. Samo sam izneo svoje stavove, a ti nisi taj koji mozhe zabraniti da to radim. Ne znam zashto gradish barijeru i stalno skchesh. Probaj malo da se opustisih i razgovarash normalno, a ako ti smetam - stavi me na ignore listu, i problem je reshen.
Pozdrav!

Samo mi reci da li je neko iz XV vredjao XIII? Jeste, i postoje postovi... Ne znam zashto se svi odjednom osete prozvanima, i zashto se onda ''spushtaju'' na nash nivo, i prozivaju XIII. Ali svejedno, meni to ne smeta. Svako ima prava na svoje mishljenje, a neke stvari su previshe velike da bi se pretjutale.
I opet, da li je to razlog da neko kazhe duky-ju da tje dobiti batine?! Josh se ne poznaju... Mislim... 'Ajde...

ja to nisam rekla i encu da se mesam gde mi nije emsto...on je preterao svaku mogucu i nemogucu meru...da vredja se XIII ali u ovoj temi vi ste prvi poceli..seti se konstatacije-oni ne znaju da dodju na net....ne znam ko je rekao ali slozili ste se....ali nemam zivaca danas za ovo....a i necu da se raspravljam-besciljno je a i svako ima pravo an svoje misljenje,....ali imas stvarno ok ljudi u XV...a ja znam da ima u XIII jer imam ja drustvo tamo....
stvarno nisam raspolozena-rodjus mi ej i odoh da ucim bios i onfos...pozzzz

Ovako, da razjasnim neshto za svagda. To za one koji ne znaju da dodju na komp se odnosi na pojedine ljude '91. godishta koje poznajem od rodjenja. To je bila interna shala izmedju mene i Emilija aka Sofike. Pitanje je i bilo da li neko poznaje Luku, koji mi je btw. drug od 3. godine.
Dalje: u XV, naravno ima MNOGO ljudi koji su normalni, pozitivni, inteligentni, pametni, etc., ali stoji da je XIII kvalitetna gimnazija. U spekulacije o tome ne zalazim, to je samo MPS reklo.
Danas sam prochitao celu temu, bash da vidim kako sam uvredio nekoga - svi koji su govorili da je super shto ne mora da se uchi su dobili kontradikciju sa moje strane - to se mozhe videti i u postu #360, ako se ne varam. Dakle, u budutje, ko ima neshto protiv mene, ko zheli da napustim temu, itd. neka kazhe svoje razloge i neka obori ono shto sam rekao u tom postu (elem, taj post se odnosio na razmishljanje jednog od korisnika).

Inache Guarana, sretjan rodjendan, sve najbolje! ;)

Hvala :D
elem,svi ljudi odavde koji su dosad pisali su ti savim normalni i ok...a svadjali smo se donekel zbog debilizma...a ja nisam takva...uvek za mir :D
diplomata :D
aj se dogovorimo,nema vise omalovazavanja XV ali ni XII bar ovde na forumu i eto :D

Back