mikica_
Zainteresovan član
- Poruka
- 493
AnaBg:):A vi nasli da se svadjate sa decicom?eeeee
Na maldjima svet ostaje
Jok..Ne daj Boze da se svadjam sa decom..Nego nisam znala da si toliko mala...Ma,imas ti jos da ucis...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AnaBg:):A vi nasli da se svadjate sa decicom?eeeee
Na maldjima svet ostaje
Izvini, proveritju post i moderisatju ako sam u globalu vredjao shkolu, jer iskreno to ne mislim. A shto se tiche duky-ja - apsolutno ne podrzhavam njegove postove.Aca_XV forever:ova,ben adame,izvinjavam se sto s ubacujem u vasu raspravu,ali pogledaj svoj prvi post koji si meni poslao!a onda je krenuo i cuveni duky,koji je hvala bogu otisao.....i kazes ne vredjam nikoga prvi,niti skolu...a sta treniras majke ti?ako si takav sportista,otkud ti vremena da dises!moji ortaci,sportisti,nemaju vremena ni da se ispricaju sa mnom posteno...a ti 3000 postova...tlk
Dakle toliko o tebi... Ja ne pokushavam da dokazhem da je XIII bolja... Pre jesam ima neshto protiv odredjenih ljudi, ali sada stvarno ne mogu da se smaram.MAjchee_:E ja zaista ne razumem BEna...
Decko ti jednostavno ne odustajes...NE znam zasto ti je toliko stalo do toga da ubedis ljude na ovom forumu da je XIII bolja od XV!Pa decace,neces uspeti!NA tvoj jedan argument,mi cemo ih imati 5..Tako da... 8)
Cookiiiiiii,Ivooonceeeeeeee.... :-D EVO I MENEEE!
Ovo je stvarno... Da... Nije mi to cilj. Cilj mi je da ubijem neko vreme kada nemam obaveze- Dakle, 'oladi!Pa decace,neces uspeti!
Likewise...Guarana666:bene protiv tebe nemam nista sem sto si ispljuvao XV kao da je ne znam sta
Bio povredjen? Bilo mi je dosadno?! Daj definishi, svega ti...Aca_XV forever:ok bene,a da te pitam jednu stvar?zasto kad si vec bio povredjen i bilo ti dosadno,nisi otisao na forum svoje skole,nego si ovde dosao nama da solis pamet?a sad da se kao pravis cool,ma nece ti uspeti....PALI!