XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znači kad je neko jadan... E da, ako neko želi slike sa izleta može i meni da se obrati... A to da su za luzere... Hmmm, ne znam, valjda svako ima svoje mišljenje, ma koliko puno predrasuda bilo... Sledeći put kada budem videla u busu bilo koju od vas dve, obećavam javiću vam se, da ne bude da se ovde širim, a da u basu ne smem da zucnem...
E da, što se bold-ovanja tiče... Mislim da forumski jezik znam malo bolje od tebe...Jedno 2 i po hiljade postova bolje od tebe...

Meni se cini da se ti pravis da forumski jezik znas bolje od mene? To sto sam ja neaktivna na ovom forumu,ne znaci da nisam aktivna na drugim,meni malo zanimljivijim forumima.Jerbo,ovo nije(hvala Bogu) jedini forum...Lepo je pricati o skoli,ali mi to zaista nije primarna stvar u zivotu.Stoga imam i postova koliko imam.A ti se taman vratis iz skole,i dodjes da pricas o istom.Zanimljivo,nema sta...
Ja se zaista ne bih dicila brojem postova(da ih imam koliko ti).Jer bi tako smatrala sebe ludom.Napolju lepo vreme,u bioskopu gomila dobrih filmova,rostilj sa drustvom-a ti biras "blejanje" na forumu...Bolesno!
P.S.Ajd malo bolje nauci forumski jezik...

hmmm....ja to cula sinoc od 5 ljudi iz XIII....pa samo prenosim...a sto se tice javljanja..hmm..pa mene ne mozes da vidis nikako ja nisam iz zeleznika,nemam pojma ko si sem iz jedne male pricice....ali opet po milioniti put...DOVIDJENJA PRIJATNO

ti ode,a ja stigal...ali sad si tu :D

Zasto se trudis da komuniciras sa detetom,koje je uz to i priglupo!Nerviras se bzv...A,nema potrebe...
Samo idi i pogledaj sta je pisala u temu o prof.iz XIII-e(u pocetku-o svojoj kilazi) i temi osnovna-srednja(ponovo,pocetak) ....I bice ti jasno sa kim komuniciras...:)
Pozz...

cekaj bre ana,ja mislio da si ti bar malo NORMALNIJA od ostalih....al eto ispostavilo se da se uklapas u profil XIII bgd govnazije!P.S. ne pricaj tako,mozda i ti nekad zavrsis u zvecanskoj!znas ono cela uza i sira familija ti zaginu u nesreci(pu pu daleko bilo),a posto tebe tako u glavu bolesnu devojku niko nece da usvoji,ode ti kod tvojih drugara!TLK

mikica_:
chak shtavishe -- pleonazam !
Kako te to ne naucise u skoli??
Greshish, te rechi nisu ni sinonimi, niti imaju blisko znachenje...
I ne znam zashto se svadjash! Ne kapiram zashto mrzish osobe koje su iz XIII. Ako je neko iz nje rekao da je ovaj ili onaj *****, ili shta god, ne morash nastavljati sa prozivanjem. Opusti se malo, zar ti nije muka od prepirki? A yoy

a ti ben adam,verovatno kad si tako aktivan i ti sofika idete na izlete za luzere?to tako zovu cak i u XIII.....
Ja na izlete ne idem jer nemam vremena - zashto - imam pametnije stvari da radim. A to da li su izleti za luzere ili ne - nisi kompetentna da o tome govorish jer nisi ni na jednom bila, shto je, opet, i moj sluchaj...
I hotjesh li mi objasniti shta imash protiv mene? To shto idem u XIII?! Zanimljivo. Ja mislim da smo se slozhili da je glupo generalizovati, a vi nas sve staviste u isti kosh... Kako god...

Meni se cini da se ti pravis da forumski jezik znas bolje od mene? To sto sam ja neaktivna na ovom forumu,ne znaci da nisam aktivna na drugim,meni malo zanimljivijim forumima.Jerbo,ovo nije(hvala Bogu) jedini forum...Lepo je pricati o skoli,ali mi to zaista nije primarna stvar u zivotu.Stoga imam i postova koliko imam.A ti se taman vratis iz skole,i dodjes da pricas o istom.Zanimljivo,nema sta...
Ja se zaista ne bih dicila brojem postova(da ih imam koliko ti).Jer bi tako smatrala sebe ludom.Napolju lepo vreme,u bioskopu gomila dobrih filmova,rostilj sa drustvom-a ti biras "blejanje" na forumu...Bolesno!
P.S.Ajd malo bolje nauci forumski jezik...
Izvini, shta pokushavash da kazehsh?!
Sama si rekla da super znash ''forumsi jezik''(za to LOLz), na dosta si foruma, i na forumu si ISTO KOLIKO I SOFIKA... Dakle, ako je ona napatjena - zashto se ti izdvajash?!

Da se nadovezhem na tvoj post: Da li je stvarno toliko neodoljivo smarati se prozivanjima na forumu krstarice (lolZ) kada su dani ovako lepi, kada je napolju sunce...?!

Smorili ste...

Ben_Adam:
I ne znam zashto se svadjash! Ne kapiram zashto mrzish osobe koje su iz XIII. Ako je neko iz nje rekao da je ovaj ili onaj *****, ili shta god, ne morash nastavljati sa prozivanjem. Opusti se malo, zar ti nije muka od prepirki? A yoy

Ja tebi postovah jednom(sa ovim chak-stavishe) ,a ti vec pricas o nekoj mrznji...Nisam ni posetila temu o XIII-oj ,niti zelim...GLEDAM SVOJE DVORISTE!Za razliku od tebe...
A,realno,ne mogu da mrzim nekoga koga ni ne poznajem...Sofika je napacena(kao i ti,nazalost),zato sto na jednom ovakvom forumu za tako kratko vreme ima 2500 posova.Dodje iz skole,i odmah na forum o skoli..A blago tebi momak kad nemas vremena za druzenje i izlete,a imas da kucas 3000 postova...Ja bih se,na tvom mestu,zapitala sta je s mozgom...Samo jos nesto-Ti si taj koji je dosao na ovu temu,ti si taj koji je poceo sa prozivkama,a sad me pitas kako meni nije muka?ti pljujes koliko i koga stizes,a nigde argumenata.Meni se cini da je to za vas strana rec...Sve nesto rekla-kazala.Neko ti je rekao da je u XV-oj lose..Bla,blaaa...Dodji kod nas na par casova,pa ces videti vec...

P.S.Chak-stavishe...Morala sam jos jednom da se namsejem na ovo...:)
Vi,kojima je skola sinonim za znanje,pismenost...Pa nemate pojam s istim...E,ovo je LOLZZZZZZ...

Ben_Adam:

Moraces bolje da prostudiras to,jer nisi u pravu...TO JE PLEONAZAM!Kad se raspitas,shvatis,dodji da se izvinis.Tako

Back