XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sofika:
Sreco, ja imam savrsenu peticu iz srpskog jezika i knjizevnosti, stavise, pisem drame za skolsko pozoriste i bila sam peta na takmicenju u Trsicu u sedmom razredu, tako da sto se tice gramatike i pravopisa mogu da te ucim istom. :twisted:

Mnogo, mnogo bolje! Cestitam! Vidim da si ga konsultovala... Jos samo malo rada i nestace i ove sitne greske...Samo tako nastavi!

Sofika:
Sreco, ja imam savrsenu peticu iz srpskog jezika i knjizevnosti, stavise, pisem drame za skolsko pozoriste i bila sam peta na takmicenju u Trsicu u sedmom razredu, tako da sto se tice gramatike i pravopisa mogu da te ucim istom. :twisted:
srecice nemoj da se nervirash zbog takvih prostaka koji nisu ni otishli na takmicenje u trshicu, mislim pa takvi ljudi su niza bica ne bi trebalo da im se obracash :lol:

Kobass:
Mica mi zabiberila i iz soc i iz ustava dvojke :) sad ima dusu da ispustim da bi imao cetvorke na kraju...

zaebao si se sto si tako krenuo... ona najvise ceni kontinuiran rad... mozes da kisknes na ispitivanju, ali ako si radio na casu, to ti mnogo vise znaci... ne moras cak ni mnogo da se javljas, ali neka te zapazi... i da, trazi da ispredajes nesto... moguce da ce da pristane tamo pred kraj... religije, recimo...

Back