Sofika
Ističe se
- Poruka
- 2.733
ova tema ne moze da bude tema xv zato sto vas ima mozda hmmm troje,a ostal ni komp ne znaju da ukljuce... a sto se tice gramatike ja je ostavljam za pismene radove, jer bi mi to ti konkretno uzeo za zlo.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*black sheep*:cekaj prvo kazes da prestanemo s prepucavanjima a onda krenes da seres opet o tome kako ne osvajamo nista na takmicenjima?
e kad smo kod takmicenja kod nas su diplome okacene u prizemlji, kod vas su verovatno an onim daskama koje vam cine ulaz?
vasu skolu je i bog zaboravio![]()
Sofika:ova tema ne moze da bude tema xv zato sto vas ima mozda hmmm troje,a ostal ni komp ne znaju da ukljuce... a sto se tice gramatike ja je ostavljam za pismene radove, jer bi mi to ti konkretno uzeo za zlo.....
Sreco, ja imam savrsenu peticu iz srpskog jezika i knjizevnosti, stavise, pisem drame za skolsko pozoriste i bila sam peta na takmicenju u Trsicu u sedmom razredu, tako da sto se tice gramatike i pravopisa mogu da te ucim istom.KOWYNUXX:Uzmi "Pravopis srpskoga jezika"... pomoci ce... a dobijaces i bolje ocene na pismenom...