XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zavrshavam 8. razred shkole Djura Jakshic...i razmishljam o tome da upishem XV gimnaziju,pa me zanimaju svi podaci o njoj.. npr..:da li je teshka,kakvo je drushtvo,kakvi su profesori,koji se jezici i uche i koliko dugo...kakvi su tipovi(shalim se ;))....i tako to..
Neka mi molim vas neko odgovori..stvarno mi je vazno da znam,a ne poznajem nikog iz XV gimn. da bi mogla da pitam nekog...
Pozz svima:)

E mnogo se glupirate, Idite u 13 gimnaziju i dobijajte ukore za lomljenje kreda !!! Niste u pravu, nekad je skola bila propalitet ali vise nije, svake godine dobija po nesto novo i nemojte pricati ono sto ne vidite. Krov je odavno popravljen i ja sam ponosan sto idem u tu skolu. Nije vise sve onako neozbiljno i opet vam kazem da ne komentarisete ono sto nikad niste ni videli vec pricate na osnovu glasina. Odatle cu dobiti dovoljno znanje za fakultet i vec znam dosta toga sto nisam naucio ni u osnovnoj. Postoje razne sekcije, a vi strebercine teske idite i nemojte slucajno da uradite nesto pogresno u zivotu. Zivite perfektan zivot i od jutra do sutra mislite na svoj ponos ! Hvala. :)

Back