gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
nisu normalniHteo sad da kupim Hari Poter šolju al brate ne da deru... 7800 dindži...
Ako me ne prođe volja do plate valjda ću da uzmem
za te pare mozes a kupis masinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisu normalniHteo sad da kupim Hari Poter šolju al brate ne da deru... 7800 dindži...
Ako me ne prođe volja do plate valjda ću da uzmem
ulazimo u fazu kad za poznate nikog ne boli uvo....@nonaligned sta kazes na ideju za biznis
Da, nema seljačke elementePa verovatno nema glinene elemente i zaštitni lak, već je obična šolja sa uštampanim motivima, kao ona moja 'bumerske suze'
Da, nema seljačke elemente
Gle, to je Sv. Benedikt, zamonašila je username i avi zbog beefa sa mnom
A koji je ona počela, u čast mentalno bolesnog psa Nosferatua
Bez veze, ja kažem da je Cionizam zlo, a ona me blokuje.Hoće se vraćati ona? Kakav beef je u pitanju?
Ovim stopama kako je krenuo tipujem da ce se zamonasiti uskoro, brine me to spustanje medj obican narod a da nije u cilju izborne kampanje
Wtf, sto ode Jux, hoce se inkarnirati ponovo?
Pa to bi dovelo do učlanjenja u EU porodicu nacijaŠta ti misliš, kad bi Čeda bio predsednik i recimo priznao Kosovo, kako bi to dugoročno rešilo naše probleme? Pitam ozbiljno i bez ironije, zanimaju me ovakve stvari.
Pa to bi dovelo do učlanjenja u EU porodicu nacija
Mogu da putuju u Njujork bez vize, ili da se presele u Hamburg.Hrvati su u EU i Nato, pa nikom ništa.
Sad verovatno nista posto je prsoŠta ti misliš, kad bi Čeda bio predsednik i recimo priznao Kosovo, kako bi to dugoročno rešilo naše probleme? Pitam ozbiljno i bez ironije, zanimaju me ovakve stvari.
Necu da pijem nista. Resavam u ovoj godini drinking issues.Ako ćeš da jedeš, udri po vinu.
I da, odličan horor.
Gde je otisla?Otisla je Eurus?!
Nesto se dogodilo?
Ili...eto, tako je bolje?
Postala je gost.Necu da pijem nista. Resavam u ovoj godini drinking issues.
Gde je otisla?

Mozda je Nona potpalila da vreme koje provodi na forumu moze da iskoristi da start up - uje neki bogati biznisPostala je gost.
Ali dobro, mozda samo menja nick i pocinje od nule.![]()

Huwhere, on Twitter?Eno Sergije i Bix ponovo ratuju
Huwhere, on Twitter?
Ne samo Mission Impossible 2Jel gledao neko film okupacija skoplja, Rade šerbedzija