Xixi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hteo sad da kupim Hari Poter šolju al brate ne da deru... 7800 dindži...
Ako me ne prođe volja do plate valjda ću da uzmem
nisu normalni
za te pare mozes a kupis masinu
Screenshot 2021-12-30 204910.png

Čeda pati od staračkog smanjivanja, jedva heightmogguje kasirku

Verovatno ne može da podnese više Negativnost na ovoj veb prezentaciji

Ali u stvarnosti nije trebala da podrži Sidaša #1

Pa to bi dovelo do učlanjenja u EU porodicu nacija

Pitanje je da li bi, ili bi tražili i Vojvodinu, Sandžak. Ali možda i ne. Uzmimo da bi - evo Hrvati su u EU i Nato, pa nikom ništa. Ima ih 3,8 miliona sada u Hrvatskoj. Crna Gora je recimo u NATO i nema ništa posebno od toga.

Mislim da stvarne sistemske promene donose samo potpuni preokreti u mentalitetu ljudi, pozitivna selekcija, naporan rad, čišćenje države od crnogorskog i bosanskog faktora koji je sklon umreživanju, korupciji i vezama. Meni je ekonomija najbitnija, a nisam baš optimističan, znajući nas, da bismo čak i u EU i Nato živeli bolje. Nekad davno smo imali tu šansu - da su Dražini pobedili u Drugom svetskom ratu, postali bismo kao Kraljevina deo EU i NATO bloka jer oni nisu podnosili komunizam. Ovako je Tito igrao na kartu nesvrstanih i unazadio nas. Ali sad nisu ta vremena, sad smo u jako lošoj poziciji.

ewo wam dzezdidky za NG
Love you all, my computer friends
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Ne boj se
Nisi sam
Ima i drugih nego ti
koji nepoznati od tebe
zive tvojim zivotom
i ono sve
sto ti bje, cu i sni
gori i u njima
istim zarom, ljepotom i cistotom
ne gordi se
tvoje misli nisu samo tvoje
one u drugima zive

mi smo svi presli iste putove u mraku
mi smo svi jednako lutali u znaku
trazenja
i svima jednako se dive

sa svakim nesto djelis
i vise vas ste isti
i pamti da je tako od prastarih vremena
i svi se ponavljamo
i veliki i mali
cisti kao djeca
sto ne znaju jos ni svojih imena
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

1640956199959.png

Postala je gost.
Ali dobro, mozda samo menja nick i pocinje od nule. :)
Mozda je Nona potpalila da vreme koje provodi na forumu moze da iskoristi da start up - uje neki bogati biznis :dosadno:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back