lider opozicione liberalno-demokratske partije..ne znamPretpostavljam da Čedomir Jovanović agituje za Da
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lider opozicione liberalno-demokratske partije..ne znamPretpostavljam da Čedomir Jovanović agituje za Da
Sta?ima fejs..mozemo tamo da ga pitamo
momo pitaj cedu
Lomparu ista ocena kao i Elfridi :/https://forum.krstarica.com/threads/nasa-biblioteka.930868/page-19#post-43980490
@momoča, evo ti spisak knjiga koje sam pročitao.
A ti odma' na aparatima.Lomparu ista ocena kao i Elfridi :/
Pa daA ti odma' na aparatima.![]()
Šta kažeš za listu, imaš li šta da odabereš za čitanje?
Neke jesam, neke hocu, dodao sam u ferjvorite pa cu razabrati detaljnije malo kasnijeŠta kažeš za listu, imaš li šta da odabereš za čitanje?
Da li si čitao Petera Esterhazija? Ja sad čitam neke eseje, ali prozu nisam.Neke jesam, neke hocu, dodao sam u ferjvorite pa cu razabrati detaljnije malo kasnije
A-aDa li si čitao Petera Esterhazija? Ja sad čitam neke eseje, ali prozu nisam.
Onako, ima nekih koji su pomalo dosadni a ima i zanimljivih, pogotovo eseji o Kostolanjiju i Gezi Čatu.A-a
Jeri dobar? Inace, ja sam isto u poslednje vreme u fazonu eseja, prijaju mi
Ja je zapratila da vidim sta nude svedoci za turcenje, ali nece da mi pise. Dakle, ipak je lazni svedok.Ova Bev ista aeterenum, bukv je identicno zamisljam
Neki lik iz midnight massTko je Bev?
Poludio ko sto sihttps://forum.krstarica.com/threads/nasa-biblioteka.930868/page-19#post-43980490
@momoča, evo ti spisak knjiga koje sam pročitao.
Ti mi kažeš, a odgledala si sve serije i filmove što postoje!Poludio ko sto si
: PTi mi kažeš, a odgledala si sve serije i filmove što postoje!
Dzin tonikPogledajte prilog 1076123
Spremate li se za NG?
Sutra imam da odrzim nekoliko casova, a sada pravim plan za hranu... I ne znam sta mi je ciniti. Nesto hocu da napravim pitu sa spanacem i sirom, od domacih ja da razvucem kora, very fency
Ruska salata meso i neka salata jos
Sta mislite?
I sta da pijem saveti?
Jos da znas kakve zene piju dzin-tonik..Dzin tonik
Verovatno zato sto si joj necinicno pristupila, nece ni meniJa je zapratila da vidim sta nude svedoci za turcenje, ali nece da mi pise. Dakle, ipak je lazni svedok.
Ako ćeš da jedeš, udri po vinu.Pogledajte prilog 1076123
Spremate li se za NG?
Sutra imam da odrzim nekoliko casova, a sada pravim plan za hranu... I ne znam sta mi je ciniti. Nesto hocu da napravim pitu sa spanacem i sirom, od domacih ja da razvucem kora, very fency
Ruska salata meso i neka salata jos
Sta mislite?
I sta da pijem saveti?
Evo ne znam sta cu prije da guglam no ko je pio dzin tonik u istorijiJos da znas kakve zene piju dzin-tonik..
Preciznije cije je to nekad bilo oficijelno pice.
Googlaj malo..![]()