- Poruka
- 20.067
A kao se kaze da sve ku*ve piju dzin-tonik. Tako nekako ide ta americka „narodna mudrost.“Evo ne znam sta cu prije da guglam no ko je pio dzin tonik u istoriji![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kao se kaze da sve ku*ve piju dzin-tonik. Tako nekako ide ta americka „narodna mudrost.“Evo ne znam sta cu prije da guglam no ko je pio dzin tonik u istoriji![]()
pa dobro, meni bole ganglija rekao da sam kurwa raspala tako da to je toA kao se kaze da sve ku*ve piju dzin-tonik. Tako nekako ide ta americka „narodna mudrost.“
Ne znam ko je to, ali - kreten.pa dobro, meni bole ganglija rekao da sam kurwa raspala tako da to je to

sta hvaliNe znam ko je to, ali - kreten.![]()
ne obracati paznju, samo praviti spiskove
Da, pratim, nedavno joj bio Kusovac da diluju slike
Znaci da su slikarke sada tvoj separe?Da, pratim, nedavno joj bio Kusovac da diluju slike
Pa nemam nista odredjeno, ali se zapatilo tako u poslednje vremeZnaci da su slikarke sada tvoj separe?
Malj
Primitivac.
Glupi.
zaista?desetine hiljada ljudi ceka
Malo sam naduvao cifru radi dramskog momenta, ali velik broj, geopoetika daje lajv pa sam videozaista?
Divim se stabilnosti ovog čovjeka, koji ipak nije odlučio da kaže Ma ***** sve, sad ću da ga oladim.
Voditelja ili oca?Divim se stabilnosti ovog čovjeka, koji ipak nije odlučio da kaže Ma ***** sve, sad ću da ga oladim.
Отац да олади полицајцаVoditelja ili oca?
Oca, mada sad kad si spomenuo...Voditelja ili oca?
Da, moj predlog dana sto bi olja rekla je hiljade ljudi ceka u redu da im sergej potpise knjiguДанас све лоше вести.
Кога држати одговорним кад неко изађе са робије због породичног насиља и онда побије целу породицу.Da, moj predlog dana sto bi olja rekla je hiljade ljudi ceka u redu da im sergej potpise knjigu
avi?
U manikirskom salonu pored banke? Na koga se odnosio komentardanas ti prisustvujem neverovatnoj sceni uticaja rijalitija na populaciju "mladjih" penzionera. dakle, cekam ispred banke, tu u blizini neka zena radi nokte. i jedna starija gospodja, slabijeg imovnog stanja, takodje ceka svoj red u banci i kaze "gledaj kakve nokte ima, kucka"
Znaš da je Gul ovaj film stavio na drugo mesto njegove liste najboljih filmova 21. veka.