stugots
Čovek
- Poruka
- 37.336
A nije smesno
Šta hvali
stugi..procitaj ono o referendumu
Koje?
Jel se ovo i Miki odturčio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nije smesno
stugi..procitaj ono o referendumu
A ne znam, nije mi za sprdanje zlo koje su radili, to mi ko da se sprdamo sa nesrecom tih devojcica.
Ne mi nismo iz dijasereJe l' Vam se desi kad pozovete svoje i kad se ne javljaju ceo dan
pocne da vam se dize pritisak i da panicite.......?
Nema veze, ja sam u 6 i neštoProbudise me dusmani u 8 na kurzu ih nosam sa renoviranjem stanova 30.decembra
Normalno.Je l' Vam se desi kad pozovete svoje i kad se ne javljaju ceo dan
Jedna od najbrutalnijih mana.Mogli su da se zovu i negative canthal tilt
Nas sta razmisljam ovih dana, da li su zlo i bolest dve ipak odvojene stvari, jer mi cesto podvedemo zlo pod bolest i cao.Ko se sprda sa žrtvama jbt, ovo je likovanje jer je ludača osuđena
a vidis za njima su vristale devojkeJedna od najbrutalnijih mana.
Meltcel = onaj ko izgleda kao da mu se lice topi
Zbog statusa ("The Beatles")a vidis za njima su vristale devojke
tvoje teorija pada u vodu
pa vec sam alarmirala neke@nonaligned pa jel imas broj nekog od komsija?
Mozda nije nista, cisto da proveris.

pa vidis sa takvim ocima i su i postali to sto jesuZbog statusa ("The Beatles")
nesto za pravosudje
Nas sta razmisljam ovih dana, da li su zlo i bolest dve ipak odvojene stvari, jer mi cesto podvedemo zlo pod bolest i cao.
Recimo znam lika koji je sizofrenican, ali nije povredio nikog sem sebe.
Sta ti mislis?
ahaJe l' Vam se desi kad pozovete svoje i kad se ne javljaju ceo dan
nesto za pravosudje
30. novembra raspisan republicki referendum
16. januara glasanje
Probala, mislila sam da neće biti velike razlike sirovog i hladno dimljenog, ali ipak ima, sirov je dosta bezukusan. Tako da ću ipak morati da ga malo nadimim u kućnoj varijanti i usolim.Да.
Иде супер на препечени црни хлеб са мало бутера, и рецимо сос са сенфом и медом (ремулада ми је више за поховане рибетине).
Nisam više. Žao mi što ne bih tu za Aidu juče u 21h na RTCG1A da, ti na moretu...
Bolje nemoj da gledaš, dosta je turobanŽao mi što ne bih tu za Aidu juče u 21h na RTCG1
valja li ta promena?
Ovo je lijep zaključak.Stoga sam zaključio da treba izaći i glasati Ne, pa sačekati neko normalno vreme da se te izmene lepo i u celosti sprovedu.
Pa to i nije referendum u crnoj goriOvo je lijep zaključak.
Obično zastupam stav da treba podržati promjene na bolje, čak i kada dolaze sa pogrešnih adresa, ali čini mi se da ovo jeste velika promjena, a da je inicijator već dovoljno grešan, pa možda čekanje i jeste bolja opcija.
I tada je Ne bila bolja opcija.Pa to i nije referendum u crnoj gori
Pretpostavljam da Čedomir Jovanović agituje za Danesto za pravosudje
30. novembra raspisan republicki referendum
16. januara glasanje