Xixi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nas sta razmisljam ovih dana, da li su zlo i bolest dve ipak odvojene stvari, jer mi cesto podvedemo zlo pod bolest i cao.
Recimo znam lika koji je sizofrenican, ali nije povredio nikog sem sebe.
Sta ti mislis?

Dobro pitanje.

Mi u kolokvijalnom govoru često označavamo zlo kao ludilo, jer zlo nije nešto što držimo kao normu i standard, pa ga opisujemo poput mentalne bolesti.

A zapravo, nije.

Да.

Иде супер на препечени црни хлеб са мало бутера, и рецимо сос са сенфом и медом (ремулада ми је више за поховане рибетине).
Probala, mislila sam da neće biti velike razlike sirovog i hladno dimljenog, ali ipak ima, sirov je dosta bezukusan. Tako da ću ipak morati da ga malo nadimim u kućnoj varijanti i usolim.

A da, ti na moretu...
Nisam više. Žao mi što ne bih tu za Aidu juče u 21h na RTCG1

valja li ta promena?

Ukratko, malo su bolje od ovoga što imamo, ali i dalje dosta toga ne valja, moraće opet da se menja. Pritom, nije baš normalno da se Ustav menja u Skupštini bez opozicije, praktično bez ikakve javne rasprave, bez normalne kampanje i obaveštavanja ljudi, 3 meseca pre samih izbora.

Stoga sam zaključio da treba izaći i glasati Ne, pa sačekati neko normalno vreme da se te izmene lepo i u celosti sprovedu.

Stoga sam zaključio da treba izaći i glasati Ne, pa sačekati neko normalno vreme da se te izmene lepo i u celosti sprovedu.
Ovo je lijep zaključak.

Obično zastupam stav da treba podržati promjene na bolje, čak i kada dolaze sa pogrešnih adresa, ali čini mi se da ovo jeste velika promjena, a da je inicijator već dovoljno grešan, pa možda čekanje i jeste bolja opcija.

Pa to i nije referendum u crnoj gori
I tada je Ne bila bolja opcija.

%D0%A6%D1%80%D0%BD%D0%B0_%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%B0_%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B5_%D0%B7%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%98%D1%83.gif

supernatural-dean-winchester.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back